Kde zoženiem náhradné plastové spony na manducu?

mamahanka
29. máj 2013

Nevie mi, prosím, niekto poradiť, či a kde by sa dali zohnať náhradné plastové spony na manducu?
Zlomila sa mi spona, ktorou sa manduca zapína na páse a tým pádom je vyradená z prevádky.
Keďže ju neustále používam, je to pre mňa veľmi akútna situácia.
Volala som do obchodu, kde som manducu kupovala a tam mi vôbec nevedeli poradiť, či sa to vôbec dá zohnať a vraj ak áno, tak to bude určite veľmi dlho trvať. Pre mňa nepredstaviteľné. Asi budem musieť kúpiť novú manducu.
ďakujem.

tortelinka
29. máj 2013

podla mna v kazdej galanterii kupis

ikke
29. máj 2013

@mamahanka ak je to ta s poistkou, tak trochu pochybujem, ze ju kupis len tak v galanterii. skus napisat vyrobcovi, solidna firma ti ju posle obratom a zadarmo. ak nie, skus tu galanteriu alebo mozno este skor obchod s outdoor potrebami (v BA take kedysi mavali v treksporte)

cacika
29. máj 2013

@mamahanka spytaj sa @bakicovazuzu (sije ergonosice podobné manduce) kde kupuje pracky... ale skusila by som odfotit a poslat foto rovno výrobcovi. manduca sa sije v cechách tak by nemal byť problém aby ti zaslali náhradnú (pozri na manduca.cz). a uz sa nedá reklamovať, že by ti vymenili nosič za nový?

quaxi
29. máj 2013

Ak sa zlomila v zarucnej lehote a nie pri nespravnom pouziti, tak jednoznacne je to na reklamaciu. Seriozny obchod by mal hned kontaktovat dodavatela a vybavit zaslanie nahradnej spony. Kedze ich siju aj v CR, nie je to problem, malo by to byt pomerne rychlo u teba, mozu ti ju poslat priamo domov od vyrobcu, aby sa to zbytocne nezdrzovalo.
Urcite nepouzivaj spony z galanterie, citala som o pripade, kedy taka spona rupla a skoncilo to dolamanym babatkom. Tie spony nemaju dostatocnu nosnost a aj ked zozaciatku vyzeraju dobre, hlavne na slnku ten plast krehne. Ak nemas prilis velky obvod bokov, docasne mozes pouzivat bedrovy pas tak, ze si popruhy zaviazes do uzla ako na mei-tai.

mamahanka
autor
30. máj 2013

Ďakujem všetkým za reakcie, nakoniec sa mi ozvala veľmi milá pani z iného internetového obchodu, kde nosiče tiež predávajú a náhradnú sponu už aj objednala. Bohužiaľ, bude to trvať asi týždeň, kým príde, ale aj tak som vďačná za rýchlu a ochotnú pomoc. Veľmi ma totiž prekvapila reakcia obchodu, kde som manducu pôvodne kupovala. Vôbec nemali záujem nič riešiť a pritom je to veľmi renomovaný obchod, neviem, či ho môžem menovať, tak radšej pomlčím. A možno som len natrafila na neochotnú zamestnankyňu, neviem,
Nechcela som to celé riešiť ako reklamáciu, pretože by to bolo pravdepodobne na dlhé vybavovanie a ja to potrebujem riešiť rýchlo. Veď dúfam, že nepôjde o veľkú položku.
Manducu používam už vyše roka, denno- denne, asi prišlo k únave materiálu. Ale aj tak je manduca jeden z najlepších vynálezov, aké poznám.
Tých pár dní, kým nám príde náhradná spona, budeme musieť nejako improvizovať.

zuzumila
4. aug 2013

Dobrý deň,
chcem sa spýtať na kontakt kde ste zohnali tú náhradnú sponu na manducu.Mne sa tiež zlomila,ale to bolo mojou chybou,pribúchla som nosič do dverí auta.Ďakujem za info.

mata123123
10. dec 2013

Prosila by som tiež o kontakt na obchod, kde sa da spona objednať. Tiež som ju šikovne rozpučila vo dverach auta 🙂
Ďakujem!

giovanna99
9. okt 2015

tiez by som poprosila kontakt, mne sa zasekla spona hore na ramenach a neda sa absolutne rozopnut ☹

anina7
7. jún 2016

Baby, prosim Vas o kontakt - suuurne ☹

anina7
7. jún 2016

@mamahanka
@mata123123
@giovanna99
zlomila sa mi spona v pase ☹((( Teda ja som ju zlomila nechtiac

zltakrava
27. mar 2018

Ahojte, aj ja by som poprosila kontakt, tiež potrebujem zohnať pracku. Vďaka @mamahanka

mamahanka
autor
27. mar 2018

Veľmi ma to mrzí, rada by som pomohla, ale už si nepamätám, odkiaľ som tú sponu nakoniec objednávala. Bolo to už pred niekoľkými rokmi... Hanka

anina7
28. mar 2018

@zltakrava zavolajte priamo do vyrobne manduca, mne tak do par dni poslali z ciech

miricka25
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anina7
21. júl 2019

@miricka25 mne poslali z vyrobi bez blocka a poslala som im len foto manducy

miricka25
Autor odpoveď zmazal
Zobraz