Nosiace maminky, zvládli ste bábo aj bez kočíka?
Zvládli ste miminko aj bez kočíka?
Áno. Všetky deti bez kočíka.
Poznala som babu, čo ani nemala kočík, len šatky. U mňa to bolo s každým dieťaťom iné. Najstarší moc v nosiči byť nechcel, tam sme veľa využívali kočík, dokonca aj doma na večerné uspávanie. Prostredný vrieskal v momente, ako som ho dala do kočíka, čiže ten sa len nosil, v kočíku bol 2x do cca 10 mesiacov, potom sa už vozil rád, ale nespal tam. A najmladší práveže v kočíku spal a inak bol len v nosiči. Ja osobne si život bez kočíka neviem predstaviť, a to som z mám, ktoré fakt fakt veľa nosili.
Zle sa pýtaš....každá bývame inde,máme iné zazemie,atď,atď.
Ja za kočiar som....mne pomohol a to som nosila tiež dosť.
Iné je mať jedno malé dieťa,iné riešiť viac detí naraz,iné je mať rôzne povahy deti,atď,atď.
Ja som nosila posledne dve deti ale kocik maly miloval a miluje(ma 2roky).Mala kocik neznasala kym nesedela polrocna uz v sportom,ona proste musela vsetko vidiet.Kazde dieta je ine.
do cca 6m som pouzivala satku+kocik, potom uz len satku/nosic a to az do jeho 5rokov, hlavne rano aby si cestou do skolky este mohol podriemat.
ci kocik, ci nosic zalezi od dietatka a aj od mamicky. je uplne v poriadku pouzivat len nosic, alebo len kocik ci ich kombinovat, vsetko je to o vasich preferenciach. poznam mamky co pouzivali kocik len na presun veci a deti sa nosili v nosicoch
Ako golfky si už chcem zohnať ale na začiatok. Staršie deti už mám veľké to som kombinovala ale teraz mi to príde že šatka plus fajna taska na rameno. Už viem že nemusím sebou ťahať milon veci.
Ja som prave tych million veci napratala do kocika. Moju vodu aj ked mal starsi nieco so sebou. Plus som tam odniesla nakupy, kupovala som kocik s velkym kosikom presne pre to. Predavam veci po deckach, tak tam napracem baliky ked idem na postu.
Ale my vela chodime von, plus ked musim starsieho odniest do skoly. Mladsi ma rok aj 8 mesiacov, chodi v pohode ale su situacie kedy sa ponahlam a kocik mi to velmi ulahcuje.

@evazhoufova nosila som myslim ze dost ale bez kocika si to neviem predstavit. Ma rok a pol a teraz som ho dva dni nosila na dovolenke. Jednak uz v tom ani nechcel moc byt, ma uz 12 kilo co je tiez dost a neviem si predstavit k tomu nosit este vsetko to okolo (plienky, obrusky, vody, jedlo, nahradne oblecenie). Ale teda my chodime vela, daleko, casto, hocikde. Rocny uz moc nosic neznesie ale ani vela nezvladne takze kocik treba