Nosič Kinderkraft Nino

nikiki29
21. máj 2019

Ahojte, čo si myslíte o lacnom ergo nosiči Kinderkraft Nino? Je aspoň ako tak fajn alebo úplne nepoužiteľný? Hľadám lacný nosič na cestu do/z auta a iné veľmi krátke presuny, keď potrebujem voľné ruky a nemôžem niesť malého na rukách. Čo vy na to?
Po zlých skúsenostiach nechcem určite žiadny bazár ani za cenu toho, že môžem mať značkový nosič za tú istú cenu (stojí 40€).

mimkamima
21. máj 2019

@nikiki29 mna by to tiez zaujimalo. Tiez chcem len tak do obchodu atd. Mame doma Zaffiro a teda mne vobec nesadol. Tie pasy mi tahaju vsade, tak na tomto sa mi paci ze nejdu popruhy len hore ale aj okolo brucha.

sasunka
21. máj 2019

@nikiki29 Ja nie som odbornik ale tento nosic som si kupila napriek tomu ze mam original Manduku a 3 satky. No tento mi vyhovuje najviac lebo je velmi spratny a rychlo sa zapina. Nosim ho v uplne mslrj tasticke v ruksaku na ihrisko (mam 4 rocnu dceru) a ked sa 5 mesacny syn v kociku vyspi, chvilu este popozera, potom vsak uz tam nechce byt, dam ho do nosica a je spokojny. Ja necitim rozdiel v polohe babatka oproti satke ci manduke no niekde som citala ze ma zly pomer chrbtovej opierky a sirky na nozicky. Ja vsak nie som typ matky co dieta nosi cele dni, ozaj len prilezitostne a teda ako aj Ty pises, na kratke casy je urcite fajn. Navyse je taky "vzdusny" oproti tym velkym nosicom cize na leto super.

nikiki29
autor
21. máj 2019

@mimkamima ja si ho určite chcem pred kúpou vyskúšať ak budú v obchode ochotné predavačky 🤷🏻‍♀️ vyzerá dobre, známa ho chválila no tu na koníkovi som o ňom nenašla ani slovo...
@sasunka veď práve, že ja tie pomery vôbec nepoznám, keď tam malého dám nebudem vedieť či je uložený správne keďže nenosím 🤔 ale fakt to potrebujem na kratučké trasy, do obchodu a podobne keď naozaj potrebujem voľné ruky... asi mu predsa len dám šancu 😊

mimkamima
21. máj 2019

Ja asi tiež 🙂

veronika_1991
21. júl 2019

Ahojte, ja som tiež nad týmto rozmýšľala, páči sa mi aj dizajnovo, je v takej farbe, že si ho môžem dať aj ja aj muž... aj tá cena je super. Len som niekde na webe čítala - bolo to pri tomto označené ako negatívum, že nemá kapucňu na hlavičku, ak by dieťatko zaspalo. Ja to chcem tiež viacmenej na príležitostné nosenie, keď pôjdem v buse, tak to je určite jednoduchšie ako kočík alebo občas keď ideme do prírody. Ešte sa mi páči manduca a nosič storchenwiege. Tak ma zaujíma baby, ktoré ho máte aké s ním skúsenosti, či chýba tá kapucňa?

nikiki29
autor
21. júl 2019

@veronika_1991 ja som ho nakoniec kúpila, nemám skúsenosti zo značkovým kvalitným nosičom, tak porovnať neviem... ale som spokojná, malý má 5 mesiacov, je mu akurát, medzi nožičkami má ešte dosť látky takže môže rásť... ale nebude to na dlho tak ako drahšie rastúce nosiče. Chrbátik začína byť kratší, ale stále siaha ku krku, nosičky mi povedali že kratší chrbátik až tak nevadí pri väčších deťoch... keby nosím na dlhé výlety asi mi tá kapuca chýba. Ja nosím tak hodinu keď ideme so psom alebo zbehnem do obchodu či na poštu... keď zaspí hlavičku mu trochu pridŕžam rukou, ale pri normálnej chôdzi to nie je nutné, skôr to robím zo zvyku a vidím že malý je oveľa spokojnejší keď mu hlavu držím 🙂

sasunka
21. júl 2019

@veronika_1991 Ja ho pouzivam tiez len na kratke momenty kedze dieta mi spi normalne v kociku alebo v postielke, preto som si ani nevsimla ze by mal mat tu kapucnu. Na krku je vyssi a teda drzi hlavku mensim detom. Moj syn ma 7 mesiacov, vyzera tak ma rok, a nosic je nam fakt perfektny este aj s velkou rezervou.
A ten dizajn je krasny, za mna este velke plus pre spratnost, da sa poskladat na maly rozmer a supnut do ruksaku ci tasky.
Ak plamujes nosit vela, aj na spanok a na tury, potom skor manduku (pri dcere som ju pouzivala tak viem porovnat), je pohodlnejsia kedze ma hrubsi bedrovy pas a je cela pevna.

veronika_1991
21. júl 2019

@sasunka @nikki29 ďakujem pekne 🙂