icon

Využívate nosiče aj v zime?

maminkincecusik
22. nov 2013

Ahojte,chcem sa spýtať či využívate nosiče aj v zimnom období a ak áno ,čo deťom obliekate..uvažujeme nad kúpou manduca nosiča na Vianoce,tak či sa nám to oplatí. Malý má už pomaly 4mesiace. Dik

zivika
22. nov 2013

kludne sa da nosit aj v zime a babatko ani nemusis vela obliekat 🙂 existuju bundy robene speci pre nosiace maminy, ale uplne postaci, ked si pre seba kupis volnu, o jedno-dve cisla vacsiu bundu, takze babatko v nosici budes hriat ty a bunda...drobca potom oblec podla toho, aka bude zima, pricom ty a bunda ste pre neho taky prijemny fusak 😀

frangipani
22. nov 2013

ja tiez nosim, malu som dala do overalu a kupila som si aj taku MAM kapsu / krytku alebo ako to nazvat... hodi sa to na vsetky nosice a pre mna to bolo vyhodnejsie ako bunda, lebo aj manzel si to vie dat, maju aj zimnu verziu, ktora je odolna voci vetru a vode + samozrejme ty vyhrievas babo, kedze si rozopnuta a babo zase vyhrieva teba, takze to nevadi 🙂 minuly rok, ked bolo kopec snehu tak sme to paradne vyuzivali, ze sme isli na vzduch, kedze s kocikom sa nedalo prejst ani 10metrov 🙂

emilia007
22. nov 2013

Nosime sa tiez aj v zime. Ja som si kupila softshell a flis a mam usitu vsadku do bundy. Kupila som taky zips, aby pasoval na moju bundu a nahodou pasuje aj na manzelovu, takze moze nosit aj on. Strihy najdes na internete. A sme obe v teplucku. 🙂

d_anica
22. nov 2013

My sme nosili aj v zime. Syna som obliekala rovnako ako do kočíka, plus sme mali taký hrubý návlek s kapucňou (ušila mi ho jedna šikovná pani tu na MK).

ivanka.7
22. nov 2013

Jasne, praveze v zime sa super nosi 🙂 ja som celu minulu zimu takto s malou odchodila plavanie. Mala som nosiacu bundu (ale staci aj kapsa alebo vsadka ako pisali baby predo mnou), babo oblecene ako ty plus vrstva navyse na nohy. Vyhriate z plavania a sauny sme sa vzdy zababusili jedna k druhej a Elianka spala, este som ani z budovy nevysla. Doma som ju vymotala zo satky a dokonca sa nechala aj prelozit (co sa normalne nedalo), tak tuho mi v zime spavala 😀
Je to aj prakticke, ked sa kvoli snehu neda chodit s kociarom. Ja mam taky, ze on do snehu velmi nie je (aby sa mi zmestil do minivytahu), takze hm... 😀 ale Elianka v nom aj tak nikdy nechcela byt poriadne.