Využili ste sťahovaciu bočnicu na detskej postieľke?

deedol
13. nov 2017

Ahojte, uvazujem, aku postielku kupit prvemu dietatu. Celkom sa mi pacia tie z IKEA, ale nemaju stahovacie bocnice. V bazari na MK som zasa videla take, kde sa mi ten stahovaci mechanizmus zda zvlastny (napr. mam pocit, ze by ho dokazalo uvolnit aj vacsie dieta, pripadne by si tam mohlo vopchat prsty). Je stahovacia bocnica podla vas dolezita vlastnost postielky? Vyuzili ste ju?
Dakujem za odpovede.

rolandik
13. nov 2017

Sťahovacia bočnica sa využije najmä pri novododencovi. Postieľka sa používa ako prebaľovací pult. Keď sa matrac posunie nižšie tak dieťa nemusí mať postieľku zatvorenú, pri spánku nevypadne lebo bočnica ho drží. Ja som mala takúto s bočnicou a využila som to. Ťažšie dieťa sa nemusí dvíhať nad bočnicu. Ak máš nad 180 cm tak ti to vadiť nebude.

zuzik307
13. nov 2017

Kupili sme postielku so stahovacou bocnicou, ale nevyuzili sme to, nakolko bocnicu sme dali dole celu a postielku prisunuli k nasej posteli...super pri kojeni v noci, odskusane na dvoch detoch😉

jasminet
13. nov 2017

mali sme so stahovacou bocnicou, ale nikdy v zivote sme to nepouzili a to mame 3 deti...

lubi40
13. nov 2017

@deedol Mali sme postielku z ikea a nemala stahovaciu bocnicu. Nikdy som nemala pocit, ze by mi to chybalo. fakt je, ze jedno obdobie sme jednu stranu dali komplet dole, ale neviem, ci by toto vedela stahovacia bocnica "zachranit"

deedol
autor
13. nov 2017

Baby, dakujem za odpovede 🙂 Tiez uvazujem nad tym, ci nekupit radsej taku postielku, kde sa da dat cela strana dole (a potom by som ju prisunula k posteli).
@lubi40 Prosim ta, ktoru postielku z IKEA si mala? Lebo neviem, ci som tam teraz videla taku, kde sa da dat dole cela strana. Zdalo sa mi, ze len v pripade, ze je rost v spodnej polohe, cize prilis nizko na nejake prisuvanie k posteli.
Este raz dakujem🙂

ro_manka
13. nov 2017

My máme obyčajnú postieľku, na ktorej manžel odmontoval jeden bok 🙂 prebaľovací pultík sme kúpili samostatne (ten obyč z ikei). Tiež sme rozmýšľali nad najpraktickejším riešením a zatiaľ sme veľmi spokojní 👧 👦 👶

slamka555
13. nov 2017

Ahoj jasom zas postielku so stahovacou bocnicou vyuzilana100% :D (ale to sme mali este taky starsi typ pi mne :D manzel trochu zreparoval a sluzila) ked bol syncek malinky mala som ju tak dopolovice stiahnutu stale 🙂 (oceni tonajma tvoja chrbtica po porode nemusis sa podieta tak hlboko nacahovat ;) ) no aked uz zacal v postielke vstavat na nozky tak sme ju zas vytiahli hore aby nevypadol ;) a ked mal okolo 2 rokov odmontovali sme ju uplne , pritisla som si ju k mojej posteli a tak si mohol vyliezt kedy chcel ;) teraz ma uz vyse 3 rokoch takze ma uz inu postelku a tu starsiu zas vyuzijeme pre dalsie babo ,;)

yennn
13. nov 2017

My sme využili sťahovaciu bočnicu na začiatku, keď bol malinky - buď ako "balkón" k manželskej posteli, alebo potom trošičku vyššie.
Čo sme ale využili viac, boli vybrateľné 2 tyčky z prednej mreže, aby z postieľky mohol vyliezť

25daniela
13. nov 2017

Mali sme postielku bez stahovacej bocnice, pri dvoch detoch mi to nechybalo, ale pri tretom velmi. Jednoducho sme okolo dvoch rokov odrezali tri palicky, aby dieta mohlo chodit same von a dnu. Ale to bola trvala "uprava" a potom uz isla iba do kontajnera..

andisko
13. nov 2017

my sme mali obycajnu postielku (teda, dali sa tam vybrat dve tycky na jednej strane, aby tadial akoze dieta preliezalo, ked je vacsie, nikdy sme to nevyuzili :D). ked boli uplne malinki, boli obaja v postielke, potom sme dali jeden bok cely dolu a prisunuli ju k nasej posteli, takze zbytocna by bola bocnica. ale tak my sme zase radi ako mysi, na kope :D finalny verdikt za nas: nie 🙂

sandey
13. nov 2017

u nas pri 2 detoch bola bocnica uplne nevyuzita, zbytocne vyhodene peniaze, nebudes to davat dole, to mi ver

bosoriak
13. nov 2017

@deedol mam tri deti, pri ani jednej som stahovaciu bocnicu nevyuzivala. Spali v noci zvycajne vedla mna, postupne vzdy viac a viac v postielke. Od tych 1.5-2 rokov uz len v postielke. Ani odmontovanu stranu sme nemali.

lubi40
14. nov 2017

@deedol my mame tuto http://www.ikea.com/be/nl/catalog/products/0024...
ja som bocnicu davala prec az ked bol rost dole. Ale co sme urobili bolo, ze sme tam dali jednu spevnovaciu dosku, kde sme navrtali 4 diery a bolo.

anulienkalenka
23. aug 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

my sme ju nevyužili nikdy, dokonca sme ju potom predali a kupili taku, ktorá je pevna a nemá stahovaciu bočnicu. Kde kupujete postielky? V obchode s nábytkom, alebo kde?

sense
23. aug 2018

Mali sme stahovaciu bocnicu avyuzili sme plus sa dal rost s matracom nastavit do 4 vyskovych poloh