Poraďte hojdacie - vibračné lehátko

mirkabesinova
27. nov 2012

Ahojte, viete mi poradit nejake lehatko pre uplneho novorodenca ktore sa hojda/vibruje podobne ako autosedacka pri jazde autom ? Zaroven by som chcela aby to bolo naozaj lehatko, teda nieco kde mozem nechat babatko aj zaspat na nejake 2 hodky... Dakujem !!

petrusska6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kmkke
27. nov 2012

@mirkabesinova My sme kúpili toto - Bright Star Blue Pebbles - http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
Vibruje, má melódie, dá sa polohovať na ľah - sed, má novorodeneckú vložku, takže bábätko si pekne ležká v mäkkúčkom a odkedy ho máme, neviem že mám dieťa. Pekne si v tom pospí, poleží, viem ho v tom prenášať po celom byte a porobiť čo potrebujem, stačí že odtiaľ na mňa pozerá a je spokojný. Takže tomuto sa veľmi teším a podľa mňa to bola veľmi dobrá investícia. Denne mi tam prespí aj 3-4x po 30 minút až hodine, takže v pohode.

alicka7
27. nov 2012

My sme caa. od 1. mesiaca do 7. mesiacov dennodenne vyuzivali toto lehatko zn. Fisher Price. Brali sme so sebou aj na navstevy. Boli sme velmi spokojni. Lehatko hra, vybruje, ale samo nehojda. Vyhoda je taka, ze ked je babatko trosku vacsie, moze sa hojdat samo, tym, ze kopka nozickami. Nasa dcerka mala od 3. mesiaca super fitness 🙂. Spinkat som ju tam vsak nenechavala, prekladala som ju do postielky alebo kocika.

huxy
27. nov 2012

my sme mali od fisher price link a doos,za nič by som nemenila.naozaj sme ho super využili

mirkabesinova
autor
27. nov 2012

petrusska6 , jasne v naruci je najlepsie, ale tam mi zaspi len na prse, inac vobec, mame maleho nespavca a pazravca 🙂 A ked jej potrebujem ozehlit plienky a vecicky tak to s nou v rukach nezvladnem... zatial nenaspi denne pomaly ani tolko kolko dospelak (ma 4 tyzdne)... a to robime pre to mozne aj nemozne... Takze hladame nejaky 'zazracny' tool ktory ju zarucene uspi tak ako jazda v aute 🙂

mariakajelova
27. nov 2012

Poradím určite Bright Starts vibračné - húpacie lehátko s melódiami. Má bezpečnostné pásy, tri polohy polohovania, ak sa dobre pamätám 6 melódií, vložku pre najmenšie detičky, majú krásne prevedenie, viac rýchlostí húpania, hrazdičku s hračkami, dá sa sklopiť, takže šetrí miesto. My sme ho využili na 100%.

mirkabesinova
autor
27. nov 2012

to vibrovanie je asi take slabucke ze ? je to vobec citit ?
jedine co sa bojim je ze oni sice hovoria ze je to od narodenia ale ten sklon sa mi nezda ze by bol uplne okej aj na 2hodinove spanie... ci ?

hradnapani
27. nov 2012

@mirkabesinova lehatko je fajn,ale male babatko by som v tom nenechala spat. Je to taky lavorik, dost stlacene je v tom babo, podla mna na spanok nie. Ale na dobu bdenia je to uplne super, alebo na kratky spanok, max. polhodinu.

hradnapani
27. nov 2012

@mirkabesinova a ak mozem ti poradit z vlastnej skusenosti, na spanie je vyborna zavesna koliska, nieco taketo http://babyvak.cz/category.php?id_category=87 je to zavesene na pruzine, bud v strope alebo na kovovej konstrukcii. Najlepsia vec na svete, a kludne v tom moze aj dlho spat. Poznam deti, co v tom spali do pol roka aj v noci

mirkabesinova
autor
27. nov 2012

Dakujem za vsetky tipy, ste zlate 🙂 Moj muz natrafil na toto, co vy na to ?

http://deti.bazos.sk/inzerat/20239087/Inteligen...

majulino
27. nov 2012

@mirkabesinova je to sice dobre ale neviem si predstavit co ked vyrastie babo a bude sa vediet postavit alebo budes musiet nieco urobit a jeho nechat v postielke (napr. pecenie v trube)

hradnapani
27. nov 2012

@mirkabesinova to mi pride ako pre mimozemstana 😀 ale nie, zartujem, len mi to pride prilis technicke. Kazde dieta je ine, moj syn nezniesol ten kolisavy pohyb v lehatku na baterky, ale za to milovat pohojdavanie v postielke na pruzine.

hradnapani
27. nov 2012

@mirkabesinova v podstate aj ta postielka na pruzine je inteligentna, lebo ked sa babo pomrvi, tak sa to rozhupe a zase zaspi 🙂 a nepotrebujes baterky 😉

petrusska6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cawes
28. nov 2012

Ahoj doporucujem chicco polly swing up. Ma muziku, melodie zvuk tlkot srdca, vibtuje a aj sa same hojda (na baterky) a ma to dialkovy ovladac. Mam ho vo fotoalbume,je to uzasne lehatko.

cawes
28. nov 2012

@mirkabesinova na spanie pomohlo mne este system sleepy na postel. To je super vec plus ako som vyzsie napisala to lehatko. Mala som ten isty problem nespal a len jedol. To po cca 6-8 tyzdnoch trosku prejde

mirkabesinova
autor
28. nov 2012

@cawes co je to ten system sleepy na postel ?

merica123
28. nov 2012

Ahoj my sme mali od fisher price bola som spokojná ale predali sme skoro ako nové malá tam bola minimum,už by som nekúpila žiadne s čím sa vybavila bola hrazda ,ale tá pevná s hračkami,to sme využili na maximum

radlinka
28. nov 2012

Chces len lehatko, resp. baby bouncer alebo hojdacku, resp. rocking chair ? zavisi co ocakavas, ci pohyb, hudbu, vibracie, nejake tie zavesne hracky 😉 my sme boli maximalne spokojny s Fisher Price 😉

radlinka
28. nov 2012

My sme velmi vyuzili tuto stolicku s tigrikom Fisher Price aj na papanie, aj na hranie od tych cca 3-4 mesiacov az doteraz na sedenie. Je prakticky do 18 kg s nastavitelnymi nozickami, alebo sa da upravit plus 2 polohy sedenia...len sa nehojda na stlacenie gombika a nehra melodie. Ma tiez vybracie. Ale pre to uplne babatko by som doporucala asi nieco jednoduchsie, pripadne baby swing...hojdacku ako na poslednom obrazku c. 3. 😉 (je tam nastavitelnost hojdania, zvukov-melodii, pripadne dalsich moznosti).

mirkabesinova
autor
29. nov 2012

Dakujem vam baby este raz za rady !! 🙂 Asi pojdeme cez vikend do Brendonu alebo niekam a vyskusame to proste s malou, nech vidime ktore lehatko s nou co robi 🙂

suuzi
1. dec 2012
Používateľ suuzi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od suuzi.

ahojte, tiez premyslam, ale lehatko kupim, aby som tam mohla dat aj novorodenca - hlavne ked malicke babo ma byt v polohe lezmo.

nasla som toto
http://www.perinbaba.sk/multifunkcne-lehatko-3v1.html

https://www.youtube.com/watch?v=cnaaNr00wYM

ma polohu aj uplne v lahu, ak babo po sediacky zaspi, mozem ho pekne polohovat do lahu a naviac sa to da hupat.
myslite, ZE TO LEHATKO MOZEM V POLOHE LEZMO POUZIT PRE NOVORODENCA?

dakujem za nazory
suuzi

hajajanka
1. dec 2012

My mame od FP aku huxy a je o.k. len vybrovanie sme vobec nevyuzivali 🙂 Je to velmi neprijemne.

mirkabesinova
autor
10. dec 2012

@suuzi Ano toto sa mi celkom paci

https://www.youtube.com/watch?v=cnaaNr00wYM

. Sice sa to nehojda samo ale ma to vibracie a HLAVNE sa to da dat lahko do lahu... a tym padom netreba babo prekladat do postielky.
Baby, ma niekto skusenost s tymto Tiny love ? ? Diky

suuzi
10. dec 2012
Používateľ suuzi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od suuzi.

@mirkabesinova presne to je to, nad ktorym rozmyslam.
skoda, ze nikto nepsie osobnu skusenost - no na videu vyzera super🙂

neviem sa v tomto momente rozhonut, ci ho vyuzijem.
byvame v dome - s prizemim a poschodim.
postielku budem mat aj hore aj dole.... este si to premyslim

mirkabesinova
autor
11. dec 2012

@suuzi Ja mam zas 2 kociky, na von a na doma 😀 Lebo ten vonkajsi domov netaham... Ale zistila som ze ani nie tak to hojdanie malu uspava ale skor to 'vibrovanie' ked chodime po malych hrboloch vonku a to doma nevyrobim 😀 Takze toto vibrovacie lehatko by mohlo byt dobre... Tiez sa neviem rozhodnut ci kupit dalsiu vec alebo nie...