• Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO
  • Odporúčame: Mojasvadba.skModrastrecha.sk
  • Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO

Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

(zamknutá)
25. januára 2014 
ved to ikke, ze o mesiac ich bude do milej jarmilej co nas budu tazit po vreckacha penazenkach :sweat_smile:
2. dec 2008 o 10:06  • Odpovedz
emjee moj muz ich kupil v banke ked tam bol nieco ine vybavit, takze nestal v ziadnom rade plnom dochodcov :grinning: :grinning: :grinning:
2. dec 2008 o 10:19  • Odpovedz
moj drahy vcera obehol 2 posty a 2 banky kym sa dostal k eurobalicku :wink: v jednej banke to predavaju len pre klientov pobocky, na postach to bolo do hodiny vypredane a zohnal az v dalsej banke :slight_smile: je to riadne tazke, keby som to niekomu hodila do hlavy, aj by uraz utrpel :grinning: a v banke mu pracovnicka povedala, ze nasli sa aj taki chytraci, co tie prave zakupene € chceli uz aj vkladat na ucet a nechceli si dat vysvetlit, ze tie mince este neplatia :astonished:
2. dec 2008 o 11:41  • Odpovedz
autor
ja som vcera ostala v soku, ked mi v nemecku vydali v normalnom obchode 1 a 2 centaky :stuck_out_tongue_closed_eyes: :grinning: take sa u nas v NL pouziva uz iba u lidla a aldi... :sweat_smile: ale na stanici pri odchode som sa ich uspesne zbavila zakupenim makoveho slimaka :stuck_out_tongue_closed_eyes: :dizzy_face:
2. dec 2008 o 11:51  • Odpovedz
autor
niekedy rozmyslam, ci by vstup na tieto stranky nemal byt podmieneny uspesnym zvladnutim nejakeho jednoducheho inteligencneho testu...

ale nie dik,ze si ma upozornil,ci upozornila?tusim muz,nie?sem tam kuknite aj inde,ale bude rada, ked ma upozornis na buduce

ikke napísala:
-----------------------------------------------------------------------------------
ale no, ved uz nebud taka vztahovacna... pozerala som VSETKY albumy na modrej strecha za posledne dva dni, takze na muske ta urcite nemam...
clovek ti chce dobre a ty sa hned urazis?

didusa.risulo napsala:
-----------------------------------------------------------------------------------
zaujimave ako sa moje fotografie pacia adminom, stale neake promienky ale to mi nevadi, vadi mi aky bacha na mna davate, uz by ste mohli aj inych si zobrat na musku.alebo vam zacnem davat tipy, pred nedavnom som narazlila na album kde ma uzivatelka v albume na konikovi vianocnu vyzdobu a este aj vselico ine co tam nepatri, a je takych viac,

ikke napísala:
-----------------------------------------------------------------------------------
ahoj, nechces si opravit ten preklep v nazve albumu?


a o pol hodinu neskor som zamykala temu http://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThreadID=79120
a hned prisla IP od tej istej uzivatelky:

moja svokra ma 64 rokov a silen pochybujem ze by sadla za pc ona si radsej sadne ku kackam ked este mala a krmi tie

ikke napísala:
-----------------------------------------------------------------------------------
nie, to patrilo vsetkym v tej teme

didusa.risulo napísala:
-----------------------------------------------------------------------------------
ikke v teme pomoc svokrovci tvoj posledny prispevok patril mne?nakolko ja mam len svokru?

:stuck_out_tongue_closed_eyes: :grinning: :grinning: :grinning:
2. dec 2008 o 12:20  • Odpovedz
autor
niekedy rozmyslam, ci by vstup na tieto stranky nemal byt podmieneny uspesnym zvladnutim nejakeho jednoducheho inteligencneho testu...

ale nie dik,ze si ma upozornil,ci upozornila?tusim muz,nie?sem tam kuknite aj inde,ale bude rada, ked ma upozornis na buduce

ikke napísala:
-----------------------------------------------------------------------------------
ale no, ved uz nebud taka vztahovacna... pozerala som VSETKY albumy na modrej strecha za posledne dva dni, takze na muske ta urcite nemam...
clovek ti chce dobre a ty sa hned urazis?

didusa.risulo napsala:
-----------------------------------------------------------------------------------
zaujimave ako sa moje fotografie pacia adminom, stale neake promienky ale to mi nevadi, vadi mi aky bacha na mna davate, uz by ste mohli aj inych si zobrat na musku.alebo vam zacnem davat tipy, pred nedavnom som narazlila na album kde ma uzivatelka v albume na konikovi vianocnu vyzdobu a este aj vselico ine co tam nepatri, a je takych viac,

ikke napísala:
-----------------------------------------------------------------------------------
ahoj, nechces si opravit ten preklep v nazve albumu?


KONIEC 1. casti...
2. dec 2008 o 12:29  • Odpovedz
autor
a o pol hodinu neskor som zamykala temu http://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThreadID=79120
a hned prisla IP od tej istej uzivatelky:

moja svokra ma 64 rokov a silen pochybujem ze by sadla za pc ona si radsej sadne ku kackam ked este mala a krmi tie

ikke napísala:
-----------------------------------------------------------------------------------
nie, to patrilo vsetkym v tej teme

didusa.risulo napísala:
-----------------------------------------------------------------------------------
ikke v teme pomoc svokrovci tvoj posledny prispevok patril mne?nakolko ja mam len svokru?


:stuck_out_tongue_closed_eyes: :grinning: :grinning: :grinning:
2. dec 2008 o 12:29  • Odpovedz
ja om dnes iba do poctu, sme nespali v noci poriadne, mala nam vracala a tak takze ja sa prebudim asi az zajtra a ked tak upracem, dnes nie som vo svojej kozi :zipper_mouth: ved 5 hodin spanku na 3 casti :zipper_mouth: :zipper_mouth: :zipper_mouth:
2. dec 2008 o 15:00  • Odpovedz
Koukám že máme na stránkách novinku místo "Zamknout" "Lock" :grinning: Ne že bych tomu nerozumněla, ale byla jsem překvapená a lekla jsem se, jestli dělám dobře :grinning:
5. dec 2008 o 20:52  • Odpovedz
krista,kuko o tom pisal v teme zahranicna expanzia :wink:
5. dec 2008 o 20:53  • Odpovedz
no sama netusim ako by som radcej rodila :grinning:
ale kedze moj porodnik odchadza toho 2.1. do 9.1. na lyzovacku tak asi cisarskym aby som mala istotu ze bude pri porode a to viem co cakat a celkom mi to vyhovovalo, kedze asi oba porody blia tak toto uz viem co je zac :grinning: a hlavne nemusela by som zbytocne cakat v nemocnici a malu s muzom nechat dlho samych doma :grinning: aj tak sa desim aj tych par dni co budu po narodeni nieto este predtym tam cakat :zipper_mouth:
10. dec 2008 o 13:31  • Odpovedz
Zuz a prvně jsi měla akutního císaře nebo taky plánovanýho? Já teda rodila Kristý 29 hodin a říkám si že už nikdy :grinning: Ale ještě jedno dítě bych chtěla tak si snad říkám že si taky třeba naplánuju císaře, ale taky to neni prča co? Jizva určitě bolí, je to prostě operace... :confounded: Vidím to že budu znova rodit někde 29 hodin a strašně nadávat :sweat_smile: No tak hlavně ať ti dobře dopadne UTZ a dej vědět, budu držet palce :grinning: pak ještě Emjee a MK se zblázní :grinning:
10. dec 2008 o 16:32  • Odpovedz
krista, mala som akutneho cisara, no slava to nebola asi 3 ni som kazde 4 hodky dostavala injekciu od bolesti :zipper_mouth:
a u nas na Sk sa neda dohodnut cisar, u vas hej? u nas iba ak mas na to neake zdravotne dovody na to :wink:
a zevraj druhy porod uz byva rychlejsi :grinning: tak nezufaj :grinning: ja som rodila na 3 stredu kedze 2x som usla z porodneho stola domov :grinning:
10. dec 2008 o 16:41  • Odpovedz
Zuz ono se dá dohodnout všechno :grinning: Ale to já jen tak vtipkuju, nenechám si nabrat krev, natož abych se nechala dobrovolně kuchnout :sweat_smile: Já myslela jestli jsi neměla toho císaře plánovanýho třeba kvůli poloze koncem pánevním víš :slight_smile: No ty jsi si teda užila, akutní císař je asi to nejhorší co může být, protože bolesti si odbydeš a to tlačení (což je to nejjednodušší nebo aspoň pro mě bylo, to už mě nic nebolelo :dizzy_face:) na to už prostě nedojde. Koukám že Hanička má v sobotu narozeniny, tak jí přeju všechno nejlepší :dizzy_face:
10. dec 2008 o 17:28  • Odpovedz
autor
tak mam na streche oddaneho "ctitela" - nick brkoslav. nevie prezut, ze som mu z albumu zmazala cicu a dvoch spiacich kamaratov v aute. svoju naklonnost prejavuje osloveniami ako "magor", "sucharka" a posledne mi navrhol, ze by z albumov mali byt mazane fotky stiahnute z netu, lebo su neinspirativne... ako napriklad jedna z fotiek v jeho albume... uz len cakam, kedy pride na slovicko "hitler", lebo vraj taka cenzura aku tu ja robim, nema obdoby :sweat_smile:

...a to som v poslednom case naozaj mazala iba domace zvieratka a fotky, ktore ani omylom nesuviseli s byvanim... :stuck_out_tongue_closed_eyes: :grinning:
11. dec 2008 o 17:19  • Odpovedz
by ma zaujimalo, na ktorych strankach nie je cenzura :sweat_smile: a hlavne naco sem chodia, ked sa im tu nepaci
11. dec 2008 o 18:58  • Odpovedz
autor
hehe, prave som objavila ameriku - ze je tu registrovany aj zuz-man :grinning: a to uz dobreho dva a pol roka... :sweat_smile:
12. dec 2008 o 10:21  • Odpovedz
hehe ikke :grinning: :grinning: :grinning: a to tu otvoril aj par tem :grinning: :grinning: :grinning: ale chodi sem velmi sporadicky :grinning:
12. dec 2008 o 10:40  • Odpovedz
autor
hej, a keby si ho nebonzla v jednej teme, zijem v blazenej nevedomosti aj dalej... :sweat_smile:
12. dec 2008 o 10:45  • Odpovedz
ja som ho bonzla? :grinning: a kde? jaj asi pri matracoch co :grinning:
12. dec 2008 o 11:16  • Odpovedz
autor
hej... :grinning:
12. dec 2008 o 11:21  • Odpovedz
12. dec 2008 o 11:22  • Odpovedz
krista, som si prave v jednej teme precitala ze si mala niekedy cierne vlasy, to teda muselo byt daco...kedze ak sa nemylim teraz si blond,ci?
12. dec 2008 o 12:14  • Odpovedz
Jejda Anax kde si to vypátrala? :grinning:
Já už měla na hlavě všechno :sweat_smile: je to pár let zpátky, chtěla jsem mít světle hnědý a říkala jsem si, to nechytne tak jak to vypadá na obálce a chytlo to ještě tmavší, no byl to mazec, někomu se to líbilo, někomu ne, já jsem si v tom připadala dost světlá (přírodní vlasy mám takovou špinavou blond). Ale stahovala jsem to zesvětlovačem dolů z těch vlasů snad přes rok, díky bohu je to pryč a už nikdy :grinning:
12. dec 2008 o 12:26  • Odpovedz
ja som tiez mala raz na hlavne ciernu farbua to v druhom rocniku na strednej :grinning: ale kedze svoje vlasy mam tmave teda taky gastan, tak to nebolo az take viditelne ale kedze tiez mam svetlu plet sama sebe som pripadala ko snehulienka :grinning: tiez som si povedala z enicky viac, nechala som to vyrast :grinning:
12. dec 2008 o 12:40  • Odpovedz
autor
toto ma dnes pobavilo:
http://lubomirnemes.blog.sme.sk/c/174093/Rebricek-najsprostejsich-internetovych-aukcii.html

autor vsak zrejme este nezhliadol bazar na mnohyyyych inych strankach :sweat_smile:
12. dec 2008 o 22:30  • Odpovedz
ked sme pri tych vlasoch - ja som mala mesiac pred maturou oranzove :grinning: echt kriklavo oranzove :grinning:
15. dec 2008 o 15:38  • Odpovedz
emjee a co si chcela nastupit k cestarom do zamestnania?? :grinning:
15. dec 2008 o 18:03  • Odpovedz
:grinning: nepodaril sa zamer mat krasne cervene vlasy :grinning: ale nadalej si farbim vlasy sama :grinning:
15. dec 2008 o 18:32  • Odpovedz
16. dec 2008 o 22:32  • Odpovedz
Choď na stranu:   Zruš
Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.