Kde je spravodlivosť vo viere a živote?
syn chcel zabit rodicov dostal chatu a dom ..ale ma rodicov aj brata...zijuce
ja co som v zivote nechcela nikoho zabit v jeho veku nemam otca brata
kde je daka spravedlnost? preco mne umreli skor ako jemu co spachal hriech?
clovek co vrazdi a jemu ziju ti ludia co ja ked som v ziovte nic zle. mi zomreli obaja
kde je spravedlnost?
Skús ešte raz , lebo toto nemá hlavu ani pätu.
Podľa mňa autorka nemá rodičov a nemá žiadne zdedené majetky. A niekto cudzí, kto je zlým človekom, dostal od rodičov majetky. Tak sa jej to zdá nespravodlivé.
@anonym_285
@anonym_740d34
Viera ma byt v tebe, ci?
kde je viera a spravedlnost?
@anonym_autor ja nie som veriaca, ale logika mi hovorí, že takto nerozmýšľa správny veriaci. Dopraj a bude ti dopriate sa hovorí? Vôla božia sa hovorí? Alebo boh tak rozhodol? Nie je skôr hriech to, čo týmto robíš ty? Že niekomu závidíš? Ak sa chceš vysporiadať so svojim životom, nikdy to neurobíš tým, že budeš ukazovať prstom na iných. Len si tým budeš viac hĺbiť rany.
Bohužiaĺ takto to nefunguje.Spravodlivosť nie je niekedy schopne prijat, rozpoznať a už vobec nie na počkanie, že teraz hneď, lebo ja chcem a zasliúžm si to.Kde, je v akom nabožernstve napísane, že za zásluhy a dobre skutky budeš mat raj na tomto svete?
@anonym_autor tema spravdlivosti a viery sa dost riesila v krestanskej knihe/filme Chatrc. Mozno ti to v niecom pomoze
podla teba by bolo spravodlive, keby 'zlemu' cloveku umreli rodicia skor a 'dobremu' neskor? no, neviem, ako by takuto spravodlivost videli ti rodicia 😀 akoze zato, ze mam zle deti, tak mam exnut mlada, nech ma dlho nemaju, lebo si to po spravodlivosti nezasluzia? 😀 si dobra 👍
esteze spravodlivost nefunguje tak, ako si ju ludia predstavuju
Skús ešte raz. Život nie je spravodlivý keď ti ide o to.
Viera ma byt v tebe, ci?
@viestta uz umrela
najviac zla sa deje ludom co si nezasluzia kde je viera?
Skús ešte raz. Život nie je spravodlivý keď ti ide o to.
@januska12323 super a preco ini nim preplávajú bez bolesti a ini pomaly za 4 zivoty
podla teba by bolo spravodlive, keby 'zlemu' cloveku umreli rodicia skor a 'dobremu' neskor? no, neviem, ako by takuto spravodlivost videli ti rodicia 😀 akoze zato, ze mam zle deti, tak mam exnut mlada, nech ma dlho nemaju, lebo si to po spravodlivosti nezasluzia? 😀 si dobra 👍
esteze spravodlivost nefunguje tak, ako si ju ludia predstavuju
@reanda a kde je pokarhaný zly clovek? kde? este raz kde
@reanda a kde je pokarhaný zly clovek? kde? este raz kde
@anonym_autor nie som veriaca a ani sa nad tým, že spravodlivosť nie je, nezamýšľam, je to mrhanie časom, čím skôr sa s tým zmieriš, tým lepšie
@januska12323 super a preco ini nim preplávajú bez bolesti a ini pomaly za 4 zivoty
@anonym_autor lebo tak to je.
@anonym_autor vieru bud mas alebo nemas. Ked ju chces mat, musis ju hladat. Kde, to ti ja ako ateista poradit neviem.
@viestta mala som ale ako sa zacali zlym ludom diat dobre veci verim ze svet ma diabol uz v rukach
@anonym_autor nie som veriaca a ani sa nad tým, že spravodlivosť nie je, nezamýšľam, je to mrhanie časom, čím skôr sa s tým zmieriš, tým lepšie
@anonym_efe8fb tu o nespravedlnost nejde len o mna ale aj o okolite rodiny
@anonym_efe8fb tu o nespravedlnost nejde len o mna ale aj o okolite rodiny
@anonym_autor človeče pomôž si sám aj pánboh ti pomôže-tak?
@moonlight1210 prec preco preco
@anonym_autor pretoze nevies, ci dnes neskuvinas a nezlorecis a zajtra sa ti do zivota zamota niekto, kto ta potiahne na uplne inu lepsiu uroven.
PRetoze nevies, ci dnes si sedis na terase a popijas kavu a zivot je v rovnovahe. Aby zajtra sa udialo nieco, co ti ho obrati hore nohami.
Pretoze vsetko zle je na nieco dobre a vsetko dobre sa moze na zle obratit.
Preto.
@anonym_autor pretoze nevies, ci dnes neskuvinas a nezlorecis a zajtra sa ti do zivota zamota niekto, kto ta potiahne na uplne inu lepsiu uroven.
PRetoze nevies, ci dnes si sedis na terase a popijas kavu a zivot je v rovnovahe. Aby zajtra sa udialo nieco, co ti ho obrati hore nohami.
Preto.
@moonlight1210 cim cela zivot som robila dobro cim so zlorecim? cim
@moonlight1210 cim cela zivot som robila dobro cim so zlorecim? cim
@anonym_autor u teba je problem v peniazoch, vsak?
Preto.
@moonlight1210 tieto reci nieco zle na na nieco dobre neznesiema tebe sa co zle stalo v zivote? toto je klise co masiruje tak akurat chrbat ale nie vieru toto je ozaj kklise.
@anonym_autor u teba je problem v peniazoch, vsak?
@moonlight1210 vobec v principe
@anonym_autor no vidis, tak predsa mas vieru.. v diabla! 😀
nehnevaj sa, ale toto je tak pristup dvojrocneho decka 🙄 preco preco preco.. este zacni dupkat nozickami
@reanda debilina.. aj ty mas diabla v sebe kazdy. kazdy mame zlu aj dobru schranku co tu trepes ale ja som ozaj nikomu nechcela zle. nechcela. a niekto chcel zabit rodica a este aj ziska?
@anonym_autor človeče pomôž si sám aj pánboh ti pomôže-tak?
@anonym_b6cbb4 cooo> idem tim zabit rodica skrtit aby som ziskala dobre?
prepac to je cista expresia. v zivote by som neublizila
ale ano konaj zlo a bude ti lepsie.
@moonlight1210 vobec v principe
@anonym_autor a aky je teda podla teba ten spravny princip?