icon

Ako vybrať najlepší matrac?

15. nov 2025

Viete mi poradiť dobrý matrac? Konkrétny model nejakej značky? Alebo aspoň značku. Chcem objednať online.

biba_18
15. nov 2025

objednávať cez internet bez toho aby si ho vyskúšala? potom to je jedno…

simsalabim
15. nov 2025

@anonym_autor matrac by som nikdy nekupila vez vydkusania v predajni. Na viac krat na nom treba polhodinku polezat. Ved kazdemu vyhovuje nieco ine. Na dovolenke si roky vsimam, ze tento je primakky, pritvrdy, z tohto ma boli hlava, z tohto vstavam ako dolamana, tento mi tlaci bedrove klby…

anonym_2e3315
15. nov 2025

@anonym_autor ja som spokojná s týmto z ikea mame ich už viac ako rok. https://www.ikea.com/sk/sk/p/valevag-matrac-s-k...
Mne vyhovujú tvrdé matrace a z penového má hneď boli chrbát. Takze u mna bol pruzinovy jasná voľba a tento má pružinu v kapsule takze super. Ja sim si brala veľmi tvrdý. Ale teda bola som si ich vyskúšať.

jaja1979
15. nov 2025
@biba_18

objednávať cez internet bez toho aby si ho vyskúšala? potom to je jedno…

@biba_18 my sme kupovali materasso. Je to slovenský výrobca. Choď si vyskúšať do predajne, co ti najviac vyhovuje. Majú predajne na rôznych miestach

katica06
15. nov 2025

@anonym_autor niekto má rád tvrdšie, iný mäkšie. Niekto môže potrebovať matrac na 120kg inému inému stačí možno na polovicu, niekto majú jeden matrac na manželskej posteli iný majú 2 , a rôzne posteľe majú rôzne veľkosti.
Ako to vlastne pomôže keď ti napíšem aké majú doma.
Mali sme 14r Materasso, teraz máme tretí rok z rajmatracov.sk. Objednala.som síce online, ale bola som predtým vyskúšať.

lucyluska
16. nov 2025

Yisk matrace. Choď a vyskúšaj. Počkaj na akciu. Kúp online.

marca12
16. nov 2025

Materasso,ale musis si osobne vyskusat,aky ti sadne. Najdi si predajnu,tam ti aj poradia. Objednat mozes potom aj cez internet,ale dolezite je odhadnut spravnu tvrdost.