Je Pepco otvorené počas dnešného sviatku?
Asi dnes nie je otvorené Pepco však?😃
@anonym_autor od 6,00 čakám, kedy sa niekto spýta, či je dnes niečo otvorené. A už je tu prvá lastovička.
@anonym_autor od 6,00 čakám, kedy sa niekto spýta, či je dnes niečo otvorené. A už je tu prvá lastovička.
@anonym_388589 pardon, ja som zabudla úplne a som pozvaná na oslavu.
Nie
@petamich ďakujem, zabudla som úplne pri mojich 4 deťoch mi to vypadlo 🙂
@petamich ďakujem, zabudla som úplne pri mojich 4 deťoch mi to vypadlo 🙂
@anonym_autor nie je nič výnimočné, že pri 4 deťoch zabudneš, že ideš na oslavu a máš niečo kúpiť. Ale vieš redsa, že nie je obyčajný deň, ale sviatok, ináč by si sa nepýtala. Kedy je vo sviatok Pepco otvorené? To už divné je
@anonym_autor nie je nič výnimočné, že pri 4 deťoch zabudneš, že ideš na oslavu a máš niečo kúpiť. Ale vieš redsa, že nie je obyčajný deň, ale sviatok, ináč by si sa nepýtala. Kedy je vo sviatok Pepco otvorené? To už divné je
@anonym_388589 ďakujem 🙂nemusíte si robiť starosť a kaziť si deň 🙂 slušne som sa opýtala , nejdem utekať do obchodu, a zblázniť sa z toho , keď nie tak nie nevadí 🙂
@anonym_388589 ďakujem 🙂nemusíte si robiť starosť a kaziť si deň 🙂 slušne som sa opýtala , nejdem utekať do obchodu, a zblázniť sa z toho , keď nie tak nie nevadí 🙂
@anonym_autor ja si vôbec nekazím deň, okrem bezńzíniek dnes asi nekúpiš nikde nič.
@anonym_autor ja si vôbec nekazím deň, okrem bezńzíniek dnes asi nekúpiš nikde nič.
@anonym_388589 Zabudla si na pohotovostne lekarne...😎
@anonym_388589 Aj malé súkromné obchody sú otvorené
Zober čo máš doma.
Pockaj este 100dni a neboj,mozes cez sviatky nakupovat a nakupovat a nakupovat az do bezvedomia.
Pockaj este 100dni a neboj,mozes cez sviatky nakupovat a nakupovat a nakupovat az do bezvedomia.
@vladuska20 skoda, mne tak budu chybat tie otazky, ci je Pepco otvorene 😐
@diewcatqoo potom si opet najdu este dalsie otazky,neboj.Da sa kupit v pepku to a to???a opet bude veselo.
Keď vieš, že je sviatok, tak logicky vieš, že je zatvorené 🤣 rozmýšľaj.
@anonym_autor A potrebujes kupit nieco pre dieta ci dospeleho? Pre dospeleho kupis flasu, bonbonieru a podobne na benzinke. Pre dieta, zavisi aj na veku, tiez nejaku cokoladu, sladkost a dala by som radsej peniaze do obalky. Ze to vypadne z hlavy sa moze stat.
@anonym_388589 Zabudla si na pohotovostne lekarne...😎
@niekto2hy že by tam kúpila niečo vhodné na oslavu? No ak ide na 80. možno nejaké výživové doplnky, alebo krémy pre ženy asi áno
@anonym_388589 no možno je na materskej a teda vôbec nevie, aký je deň 😃
Autorka nič si z toho nerob, mne keby sestra včera nepovie že budú obchody zatvorené, tak sme dnes bez obeda 🤣
@diewcatqoo a specialne Pepco... nic ine, ale Pepco... 🙂
@anonym_autor su otvorene obchody na pumpach... byvaju uz slusne zasobene... Metro a sukromnici (male prevadzky, kde predavaju majitelia)... najskor aj cukrarne...
@anonym_autor veď v pepcu sa predávajú samé somariny a shity

Nie