Kde nájsť lacné školské potreby pre deti?
Baby prosím vás kde kupujete také maličkosti do školy ako obaly na zošity, gumy, spinky a tď? Dnes som nabehla do ševtu po obaly a jeden obal na malý odkazovník 70 centov 🤯. môže fu, veď to viac ako samotný zošit...
@anonym_autor Tesco, Lidl, obyčajné lkancelôátrske obchody. ŠEVT je s tých najdrahších.
@anonym_autor pepco,akcion,tesco
ak potrebujes pisanky presne podla stanoveneho typu (podla cisla) tak potom najlacnejsie vychadza tesco, kaufland a lidl. Tam rovnako aj obaly, len treba dat pozor na to, ci nie su velmi tenke lebo sa potom trhaju alebo zvliekaju zo zositov. V pepcu, action sa daju kupit akekolvek ine hrube zapisniky. V teddy ceruzky, gumy a farbicky a cokolvek ine na vytvarnu. Sevt je dost drahy i ked je pravda, ze ten dizajn je ozaj krasny. Takze treba zvazit, ci to stoji za to.
ak potrebujes pisanky presne podla stanoveneho typu (podla cisla) tak potom najlacnejsie vychadza tesco, kaufland a lidl. Tam rovnako aj obaly, len treba dat pozor na to, ci nie su velmi tenke lebo sa potom trhaju alebo zvliekaju zo zositov. V pepcu, action sa daju kupit akekolvek ine hrube zapisniky. V teddy ceruzky, gumy a farbicky a cokolvek ine na vytvarnu. Sevt je dost drahy i ked je pravda, ze ten dizajn je ozaj krasny. Takze treba zvazit, ci to stoji za to.
@zuzikak ja som v Action nenasla takmer nic. 🤔 Len same ozdobne tekvice 😀
@zuzikak ja som v Action nenasla takmer nic. 🤔 Len same ozdobne tekvice 😀
@catherinah tak tento obchod funguje tak, ze zakazdym maju iny tovar. Teraz nemaju, pred 2 tyzdnami mali a mozno budu mat znova o tyzden. Tazko povedat lebo tam tusim nic nie je "staly tovar". Tak treba ist na istotu do tesca.
@anonym_autor určite tesco tam sú teraz najväčšie zľavy
Obaly na zosity iba v Sevte,lebo tie aspon vydrzia. Inak dobre ceny ma juniorpapier.sk a vzdy vsetko nakupim na konci augusta,ked je 20% zlava v Tescu.
Klasické male papiernictvo....napríklad taký kaufland ma šialené ceny
Mam papiernictvo a teda moja "choroba" je že si všímam ceny školských potrieb ak niekam idem na nakup
Obal o ktorom píšeš, by si u mna kúpila za 0,18€
Hrubý obal...
Zošit, veľký,hrubý mal kaufland po 3.99€
Male papiernictva to maju za zlomok ceny (nie ševt ktory je drahy)
Napr:tu je na porovnanie malý stredné hrubý čistý zošit
TEDI
Klasické male papiernictvo....napríklad taký kaufland ma šialené ceny
Mam papiernictvo a teda moja "choroba" je že si všímam ceny školských potrieb ak niekam idem na nakup
Obal o ktorom píšeš, by si u mna kúpila za 0,18€
Hrubý obal...
Zošit, veľký,hrubý mal kaufland po 3.99€
Male papiernictva to maju za zlomok ceny (nie ševt ktory je drahy)
Napr:tu je na porovnanie malý stredné hrubý čistý zošit
@akika722 Tak,nechcem sa hadat,ale v Kauflande som tusim kupoval balenie 10zositov za 1€...
@akika722 ale asi záleží od značky zošita... Ja tiež nekupujem drahé, skôr lacnejšie zošity bez nejakých speci krásnych motívov ..
@summer23456 zošit mal obal uplne rovnaky ako ten môj 😁
Ja nakupujem.na stranke preskoly.sk, ale teda kedze zoznam sme distli neskoro, muselo som nakupit v drahom papiernictve, lebo by to nestihlo prísť do skolou pozadovaneho terminu.

@anonym_autor Napr. Kaufland.