Kde podať sťažnosť na chorú predavačku?
Včera som stála za pokladnou bolo viac ludi predomnou, az ked som išla na rad som si všimla že predavačka utiera hlieny a mala celý červený nos a aj oči … Ked som bola na rade stala som meter od pokladni zaplatila bez kontaktne a veci som ani nepobalila do tašky len som ich zobrala do ruky a utekala . Teraz mám strach imunitu mám slabšiu kvoli liekom . Dnes odlietam tisice kilometrov na svadbu mojej najlepšej kamarátky do zahraničia .A u druhej budem bývať ona má male dieťa . Čo mám robiť?
@anonym_autor ked mi blokovala zakašlala akurat ale do ruky
@anonym_autor mohla mat aj alergiu, teraz je palina a ambrozia...
a inak sa s ludmi nikde nestretavas? mhd a pod? v lietadle nebudu ludia? aj keby si velmi chcela, nedokazes sa uplne odizolovat.
@anonym_autor zavolaj políciu,daj trestné oznámenie a na súd s ňou
1. ukludnit sa
2. vitamin c a dostatok spanku, a hlavne ziadny stres
3. navsteva psychologa, alebo mozno psychiatra v tomto pripade
Keby človek mal by pre kazdy sopel a podobne doma tak rovno môžeme dávať výpoveď . A ty určite si nikdy chorá nebola v obchode už ti to tu aj uveríme . Preboha sa preber
1. ukludnit sa
@elanor dostatok spánku tieto dni nebudem mať kvôli ceste
Keď máš slabšiu imunitu nos rúško, bežné vidím v obchode človeka s rúškom nič na tom nieje a chranis sa, čo si myslia iní ti môže byť šumafuk, za ďalšie nakaziť sa môžeš úplne kdekoľvek sú baktérie a vírusy vo vzduchu, áno doba je taká, že ľudia musia aj chorí robiť, a úprimne keby každý kvôli sopliku ostal doma nikdo by nerobil
1. ukludnit sa
@elanor tak ale ja nechcem okolo mňa nakaziť ludí aj na svadbe to ako bude vyzerať? Ako ja budem vyzerať? Bola som chorá aj v Juli aj v Aprili
Keď máš slabšiu imunitu nos rúško, bežné vidím v obchode človeka s rúškom nič na tom nieje a chranis sa, čo si myslia iní ti môže byť šumafuk, za ďalšie nakaziť sa môžeš úplne kdekoľvek sú baktérie a vírusy vo vzduchu, áno doba je taká, že ľudia musia aj chorí robiť, a úprimne keby každý kvôli sopliku ostal doma nikdo by nerobil
@zuzubb007 je to strašné,velmi zlá doba
@zuzubb007 je to strašné,velmi zlá doba
@anonym_autor reálne by si podala žiadosť na choru predavačku? Prepáč ale to by si bola ináč na smiech, ešte by ťa aj k psychiatrovi odporucili, sprav si zázvorový čaj a hod sa do kludu, počas cesty na dovolenku bude toľko vírusov v uzavretom priestore, že to môžeš rovno doma ostať
@anonym_autor sorry, odlietas tisice km do zahranicia, budes hodiny v uzavretom priestore s ludmi, ktori tiez maju kadejake sople, mykoplazmy, chlamydie, exoticke virusy a bakterie, do toho studena klima v lietadle, cudzi ludia na svadbe to uz je vsetko v poriadku pre tvoju oslabenu imunitu ?? A budes sa tu rozculovat, ze si bola 20 sekund blizko usoplenej predavacky??
@anonym_autor sorry, odlietas tisice km do zahranicia, budes hodiny v uzavretom priestore s ludmi, ktori tiez maju kadejake sople, mykoplazmy, chlamydie, exoticke virusy a bakterie, do toho studena klima v lietadle, cudzi ludia na svadbe to uz je vsetko v poriadku pre tvoju oslabenu imunitu ?? A budes sa tu rozculovat, ze si bola 20 sekund blizko usoplenej predavacky??
@sissy27 a plus nemám mandle takže som aj v aprili brala atb aj v juli vsetko mi ide na pluca
@anonym_autor reálne by si podala žiadosť na choru predavačku? Prepáč ale to by si bola ináč na smiech, ešte by ťa aj k psychiatrovi odporucili, sprav si zázvorový čaj a hod sa do kludu, počas cesty na dovolenku bude toľko vírusov v uzavretom priestore, že to môžeš rovno doma ostať
@zuzubb007 takze to nie je len obycajny soplik mne sa to pekne vie skoplikovat
Pre boha skrz jednu svadbu robis hysteriu. Co mame robit my chronicky chori...
@sissy27 a plus nemám mandle takže som aj v aprili brala atb aj v juli vsetko mi ide na pluca
@anonym_autor ked mas slabu imunitu, tak nos rusko, ci respirator. A vybav si sukromny let.
Lebo uprimne, v tom plnom lietadle x hodin, bude iny pretlak bacilov, nez to, ze si daka predavacka meter od teba kychla, a videla si ju tak 10 sekund.
Akoze fakt sorry dievca, ale ty si ries v prvom rade vlastnu hlavu. Lebo toto je uz ozaj na diagnozu...
Pre boha skrz jednu svadbu robis hysteriu. Co mame robit my chronicky chori...
@ivik4 aj kvoli svadbe aj kvoli tomu že budem spať u kamarátky ktorá ma malé dieťa a nechce byť ani ona chorá .
@anonym_autor sa ti divím, že vôbec sadnes do toho lietadla, keď máš strach z predavačky. Tam sa nakaziíš 100x rýchlejšie ako od predavačky
@anonym_autor ani ja nemam mandle uz 40 rokov a vyrazne mi to zlepsilo zdravotny stav, tak netrep. Vo finale vlastne nejde o zdravie ako sa tu tvaris. Daj si radsej hlavu do poriadku, lebo toto je chore co predvadzas. Usoplena predavacka je nulove riziko v porovnani s tym, co ta caka na letisku a v lietadle.
Tak sa zatváraj v izbe a nechoď nikam. Choré
Dúfam, že ani do práce, nákupných centier,MHD, na poštu nechodíš a ničoho sa ani nedotýkaš. Lietadlom by som tiež neletela. Už dnes by si na tú svadbu mala vyraziť,pešo.
@anonym_autor Kup si betaglukan v lekarni a zacni ho brat. To ti posilni imunitu aj pred letom. V lietadle dostanes aj tak vacsiu davku za tych par hodin. Prestan sa strachovat, mysli pozitivne. Na prekonanie jetlagu ti odporucam creatin (vacsiu davku) a urcite nie kavu.
Tá predavacka by tiež radšej bola doma v teple s čajom v ruke.. neboj sa, nie je celá nadšená z toho že so soplom musí byť v robote.. možno musela prísť, lebo nemal kto za ňu zastúpiť, alebo nevyzije keď pôjde na týždeň na PN a bude mať nižšiu výplatu.. a ty jej chces ešte robiť väčšie problémy.. ries svoju imunitu... Skôr sa nakazis v tom lietadle..
Toto je od ľudí veľmi nezodpovedné. Jednak sami sa nedoliečia, ale aj nakazia kopec ďalších. Je ale fakt, že v lietadle je to čo sa týka nákazy oveľa rizikovejšie a to už nevravím o letiskách. Takže jediné, čo by som spravila ja, posilnila by som imunitu.
Ty si chorá
Neprehanas to trochu? Prechladnutie (alebo v tejto dobe mozno aj covid) nie je mor. Vies kolko nakazenych ludi denne stretnes? Ak ti tak zalezi neochoriet, mala si uz tyzden chodit v rusku. Ked som cakala na operaciu, chodila som vsade s ruskom, lebo mi zalezalo na tom, aby som nemusela prekladat operaciu. Presne toto si mala urobit ty.
@anonym_autor To chce klud a nohy v teple😉
Neprehanas to trochu? Prechladnutie (alebo v tejto dobe mozno aj covid) nie je mor. Vies kolko nakazenych ludi denne stretnes? Ak ti tak zalezi neochoriet, mala si uz tyzden chodit v rusku. Ked som cakala na operaciu, chodila som vsade s ruskom, lebo mi zalezalo na tom, aby som nemusela prekladat operaciu. Presne toto si mala urobit ty.
@simsalabim tak prečo predavačka si nedá rúško? je to nezodpovedné
Toto je od ľudí veľmi nezodpovedné. Jednak sami sa nedoliečia, ale aj nakazia kopec ďalších. Je ale fakt, že v lietadle je to čo sa týka nákazy oveľa rizikovejšie a to už nevravím o letiskách. Takže jediné, čo by som spravila ja, posilnila by som imunitu.
@wetsel presne .. Mala si dat aj predavacka rúško
Neviem ale ochorieť môžte kludne aj na letisku a prejaviť sa vám to môže do 24 hod to vám už nevadí ale vadí vám predavačka?