icon

Kde podať sťažnosť na chorú predavačku?

17. sep 2025

Včera som stála za pokladnou bolo viac ludi predomnou, az ked som išla na rad som si všimla že predavačka utiera hlieny a mala celý červený nos a aj oči … Ked som bola na rade stala som meter od pokladni zaplatila bez kontaktne a veci som ani nepobalila do tašky len som ich zobrala do ruky a utekala . Teraz mám strach imunitu mám slabšiu kvoli liekom . Dnes odlietam tisice kilometrov na svadbu mojej najlepšej kamarátky do zahraničia .A u druhej budem bývať ona má male dieťa . Čo mám robiť?

Strana
z4
autor
17. sep 2025

@anonym_autor ked mi blokovala zakašlala akurat ale do ruky

deedol
17. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mohla mat aj alergiu, teraz je palina a ambrozia...
a inak sa s ludmi nikde nestretavas? mhd a pod? v lietadle nebudu ludia? aj keby si velmi chcela, nedokazes sa uplne odizolovat.

mmoonna
17. sep 2025

@anonym_autor zavolaj políciu,daj trestné oznámenie a na súd s ňou

elanor
17. sep 2025

1. ukludnit sa
2. vitamin c a dostatok spanku, a hlavne ziadny stres
3. navsteva psychologa, alebo mozno psychiatra v tomto pripade

parvinka0001
17. sep 2025

Keby človek mal by pre kazdy sopel a podobne doma tak rovno môžeme dávať výpoveď . A ty určite si nikdy chorá nebola v obchode už ti to tu aj uveríme . Preboha sa preber

autor
17. sep 2025
@elanor

1. ukludnit sa

@elanor dostatok spánku tieto dni nebudem mať kvôli ceste

zuzubb007
17. sep 2025

Keď máš slabšiu imunitu nos rúško, bežné vidím v obchode človeka s rúškom nič na tom nieje a chranis sa, čo si myslia iní ti môže byť šumafuk, za ďalšie nakaziť sa môžeš úplne kdekoľvek sú baktérie a vírusy vo vzduchu, áno doba je taká, že ľudia musia aj chorí robiť, a úprimne keby každý kvôli sopliku ostal doma nikdo by nerobil

autor
17. sep 2025
@elanor

1. ukludnit sa

@elanor tak ale ja nechcem okolo mňa nakaziť ludí aj na svadbe to ako bude vyzerať? Ako ja budem vyzerať? Bola som chorá aj v Juli aj v Aprili

autor
17. sep 2025
@zuzubb007

Keď máš slabšiu imunitu nos rúško, bežné vidím v obchode človeka s rúškom nič na tom nieje a chranis sa, čo si myslia iní ti môže byť šumafuk, za ďalšie nakaziť sa môžeš úplne kdekoľvek sú baktérie a vírusy vo vzduchu, áno doba je taká, že ľudia musia aj chorí robiť, a úprimne keby každý kvôli sopliku ostal doma nikdo by nerobil

@zuzubb007 je to strašné,velmi zlá doba

zuzubb007
17. sep 2025
@anonym_autor

@zuzubb007 je to strašné,velmi zlá doba

@anonym_autor reálne by si podala žiadosť na choru predavačku? Prepáč ale to by si bola ináč na smiech, ešte by ťa aj k psychiatrovi odporucili, sprav si zázvorový čaj a hod sa do kludu, počas cesty na dovolenku bude toľko vírusov v uzavretom priestore, že to môžeš rovno doma ostať

sissy27
17. sep 2025

@anonym_autor sorry, odlietas tisice km do zahranicia, budes hodiny v uzavretom priestore s ludmi, ktori tiez maju kadejake sople, mykoplazmy, chlamydie, exoticke virusy a bakterie, do toho studena klima v lietadle, cudzi ludia na svadbe to uz je vsetko v poriadku pre tvoju oslabenu imunitu ?? A budes sa tu rozculovat, ze si bola 20 sekund blizko usoplenej predavacky??

autor
17. sep 2025
@sissy27

@anonym_autor sorry, odlietas tisice km do zahranicia, budes hodiny v uzavretom priestore s ludmi, ktori tiez maju kadejake sople, mykoplazmy, chlamydie, exoticke virusy a bakterie, do toho studena klima v lietadle, cudzi ludia na svadbe to uz je vsetko v poriadku pre tvoju oslabenu imunitu ?? A budes sa tu rozculovat, ze si bola 20 sekund blizko usoplenej predavacky??

@zuzubb007 Prečo? Kedže ohrozuje druhých ludí
@sissy27 To mi nevadí na svadbe ked ochoriem pretože po svadbe mi je už všetko jedno , ale na svadbu potrebujem byť zdravá potom odlietam domov

autor
17. sep 2025
@sissy27

@sissy27 a plus nemám mandle takže som aj v aprili brala atb aj v juli vsetko mi ide na pluca

autor
17. sep 2025
@zuzubb007

@anonym_autor reálne by si podala žiadosť na choru predavačku? Prepáč ale to by si bola ináč na smiech, ešte by ťa aj k psychiatrovi odporucili, sprav si zázvorový čaj a hod sa do kludu, počas cesty na dovolenku bude toľko vírusov v uzavretom priestore, že to môžeš rovno doma ostať

@zuzubb007 takze to nie je len obycajny soplik mne sa to pekne vie skoplikovat

ivik4
17. sep 2025

Pre boha skrz jednu svadbu robis hysteriu. Co mame robit my chronicky chori...

elanor
17. sep 2025
@anonym_autor

@sissy27 a plus nemám mandle takže som aj v aprili brala atb aj v juli vsetko mi ide na pluca

@anonym_autor ked mas slabu imunitu, tak nos rusko, ci respirator. A vybav si sukromny let.
Lebo uprimne, v tom plnom lietadle x hodin, bude iny pretlak bacilov, nez to, ze si daka predavacka meter od teba kychla, a videla si ju tak 10 sekund.
Akoze fakt sorry dievca, ale ty si ries v prvom rade vlastnu hlavu. Lebo toto je uz ozaj na diagnozu...

autor
17. sep 2025
@ivik4

Pre boha skrz jednu svadbu robis hysteriu. Co mame robit my chronicky chori...

@ivik4 aj kvoli svadbe aj kvoli tomu že budem spať u kamarátky ktorá ma malé dieťa a nechce byť ani ona chorá .

anonym_1ef4a5
17. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor sa ti divím, že vôbec sadnes do toho lietadla, keď máš strach z predavačky. Tam sa nakaziíš 100x rýchlejšie ako od predavačky

sissy27
17. sep 2025
@anonym_autor

@zuzubb007 Prečo? Kedže ohrozuje druhých ludí
@sissy27 To mi nevadí na svadbe ked ochoriem pretože po svadbe mi je už všetko jedno , ale na svadbu potrebujem byť zdravá potom odlietam domov

@anonym_autor ani ja nemam mandle uz 40 rokov a vyrazne mi to zlepsilo zdravotny stav, tak netrep. Vo finale vlastne nejde o zdravie ako sa tu tvaris. Daj si radsej hlavu do poriadku, lebo toto je chore co predvadzas. Usoplena predavacka je nulove riziko v porovnani s tym, co ta caka na letisku a v lietadle.

sisska96
17. sep 2025

Tak sa zatváraj v izbe a nechoď nikam. Choré

domka222
17. sep 2025

Dúfam, že ani do práce, nákupných centier,MHD, na poštu nechodíš a ničoho sa ani nedotýkaš. Lietadlom by som tiež neletela. Už dnes by si na tú svadbu mala vyraziť,pešo.

anonym_bdd9a3
17. sep 2025

@anonym_autor Kup si betaglukan v lekarni a zacni ho brat. To ti posilni imunitu aj pred letom. V lietadle dostanes aj tak vacsiu davku za tych par hodin. Prestan sa strachovat, mysli pozitivne. Na prekonanie jetlagu ti odporucam creatin (vacsiu davku) a urcite nie kavu.

13uzivatelka11
17. sep 2025

Tá predavacka by tiež radšej bola doma v teple s čajom v ruke.. neboj sa, nie je celá nadšená z toho že so soplom musí byť v robote.. možno musela prísť, lebo nemal kto za ňu zastúpiť, alebo nevyzije keď pôjde na týždeň na PN a bude mať nižšiu výplatu.. a ty jej chces ešte robiť väčšie problémy.. ries svoju imunitu... Skôr sa nakazis v tom lietadle..

wetsel
17. sep 2025

Toto je od ľudí veľmi nezodpovedné. Jednak sami sa nedoliečia, ale aj nakazia kopec ďalších. Je ale fakt, že v lietadle je to čo sa týka nákazy oveľa rizikovejšie a to už nevravím o letiskách. Takže jediné, čo by som spravila ja, posilnila by som imunitu.

anonym_456e52
17. sep 2025

Ty si chorá

simsalabim
17. sep 2025

Neprehanas to trochu? Prechladnutie (alebo v tejto dobe mozno aj covid) nie je mor. Vies kolko nakazenych ludi denne stretnes? Ak ti tak zalezi neochoriet, mala si uz tyzden chodit v rusku. Ked som cakala na operaciu, chodila som vsade s ruskom, lebo mi zalezalo na tom, aby som nemusela prekladat operaciu. Presne toto si mala urobit ty.

dskjhfdlkdjhl
17. sep 2025

@anonym_autor To chce klud a nohy v teple😉

autor
17. sep 2025
@simsalabim

Neprehanas to trochu? Prechladnutie (alebo v tejto dobe mozno aj covid) nie je mor. Vies kolko nakazenych ludi denne stretnes? Ak ti tak zalezi neochoriet, mala si uz tyzden chodit v rusku. Ked som cakala na operaciu, chodila som vsade s ruskom, lebo mi zalezalo na tom, aby som nemusela prekladat operaciu. Presne toto si mala urobit ty.

@simsalabim tak prečo predavačka si nedá rúško? je to nezodpovedné

autor
17. sep 2025
@wetsel

Toto je od ľudí veľmi nezodpovedné. Jednak sami sa nedoliečia, ale aj nakazia kopec ďalších. Je ale fakt, že v lietadle je to čo sa týka nákazy oveľa rizikovejšie a to už nevravím o letiskách. Takže jediné, čo by som spravila ja, posilnila by som imunitu.

@wetsel presne .. Mala si dat aj predavacka rúško

esmeronka
17. sep 2025

Neviem ale ochorieť môžte kludne aj na letisku a prejaviť sa vám to môže do 24 hod to vám už nevadí ale vadí vám predavačka?

Strana
z4