Kde podať sťažnosť na chorú predavačku?
Včera som stála za pokladnou bolo viac ludi predomnou, az ked som išla na rad som si všimla že predavačka utiera hlieny a mala celý červený nos a aj oči … Ked som bola na rade stala som meter od pokladni zaplatila bez kontaktne a veci som ani nepobalila do tašky len som ich zobrala do ruky a utekala . Teraz mám strach imunitu mám slabšiu kvoli liekom . Dnes odlietam tisice kilometrov na svadbu mojej najlepšej kamarátky do zahraničia .A u druhej budem bývať ona má male dieťa . Čo mám robiť?
Je to vynyslema téma neverím, ze existuje normálny človek co toto píše a sám chodí kade tade chorý
@anonym_autor tak snad by si nesla na svadbu chorá a uz vôbec nie na dovolenku
Jaaj ty si bola na dovolenke chorá a nevadi ze sa mohli ludia nakaziť od teba?
@veronika14141414 ja som pristála z Delhi a hned potom som sla do Talianska autom a prvy deb ked som bola pri mori ma zacalo skriabat v hrdle a nadcha
@veronika14141414 ja som pristála z Delhi a hned potom som sla do Talianska autom a prvy deb ked som bola pri mori ma zacalo skriabat v hrdle a nadcha
@anonym_autor tak od vtedy si určite chodila v skafandri aby sa nikto nenakakazil
ťa chápem ,ze ok nechceš byť chorá ale tvoje zmyslanie ako hned podávať sťažnosť na predavačku a pritom tiez chora zvykneš byť a nie zavretá doma
A keby si mala taký problem s imunitou davno vies kde všade su bakterie plesne a nerfles na jednu predavačku
Toto tu je buď vymyslené alebo hypochonder alebo niekto iný?
@anonym_autor tak od vtedy si určite chodila v skafandri aby sa nikto nenakakazil
ťa chápem ,ze ok nechceš byť chorá ale tvoje zmyslanie ako hned podávať sťažnosť na predavačku a pritom tiez chora zvykneš byť a nie zavretá doma
A keby si mala taký problem s imunitou davno vies kde všade su bakterie plesne a nerfles na jednu predavačku
@veronika14141414 mozno by sa obchod spametal
A v tom aute si šla sama? Či si niekoľko hodín sedela v stiesnenom priestore s partnerom/kamošmi? Oni podali na teba sťažnosť?
V hlavičke všetko v poriadku? Keby si nevidela chorú predavačku na koho by si zvalila sople? Lebo ak máš takú naprd imunitu a je ti zaťažko sa chrániť v lietadle určite niečo chytíš.
Co ak mala alergiu na ludsku blbost a spustilo sajej to ked si sa priblizila?
Akoze na jednej strane ta chapem, ale na druhej....
1/ takto si vytvaras imunitu, ze teda stretnes aj chorych ludi a sice raz, dvakrat to chytis, ale tretikrat je to uz mozno bez choroby... aj v skolke to takto funguje, buduje sa kolektivna imunita
2/ napadlo ta ze ta predavacka mozno z niecoho potrebuje zit? Hej, radsej by doma lezala v perinach, ale ma 3 skolopovinne deti ktore potrebuju jest aj ked je vyplata mala... takze nefrfle a radsej ide do roboty
3/ a to lietadlo ktorym poletis... tipni si kolko ludi bude v tom momente mat v sebe nejaky ten virus, kychne, zakasle... to ta pravdaze netrapi vsak?
Ja co vidavam ludi so slabsiu imunitou po ulici tak nosia oni ruško, ked vedia, ze su nachylni sa nakazit aj s pozretia. Cize nezodpovedna si ty
@anonym_autor ty chodíš pn so soplom? Akože sa prebud dievcinka, ta predavačka musí účty platit ci je chorá a ci zdravá. Keby bola pn nahradená 100 % príjmom tak jasne, žeby zostala ale pre almužnu?
@anonym_autor dúfam, že si celú dovolenku bola zavretá v kutici!!!!!!
Ty sa hlavne hoď do kľudu. Alebo sa teda izoluj úplne od všetkých a ostaň doma.
Ze vas to bavi vymyslat taketo temy 🙂
toto je reálne??
Ak ktosi zakašle v lietadle počas letu, kľudne vystúp😂 snáď nebudeš riskovať chrípočku
@anonym_autor Prepacte, ale v prípade, že počas svadby ochoriete,nebudete cestou domov ohrozovať iných? Či to je jedno?
Ty len zostaň pekne doma, žiadna svadba, lebo už si určite chorá. Nemôžeš predsa nakaziť svadobcanov. 🤦🏻♀️
Ty si padnuta na hlavu 😳
@anonym_autor Prepacte, ale v prípade, že počas svadby ochoriete,nebudete cestou domov ohrozovať iných? Či to je jedno?
@anonym_4cae1d samozrejme, ze potom to je uz jedno, lebo bude po svadbe 😀
Ja som aj na vlastnej svadbe bola chora ako pes. No a prezila som.
Ale hej, nepaci sa mi, ked evidentne chori ludia chodia do prace, skoly, bez ruska. Ale nie natolko, aby som isla riesit predavacku.
Ak nechces ochoriet, davno si mala mat nasadene vitaminy, D, C, B komplex, zinok, selen, aspon toto.
Chodíte nasmradenê kadejakými puelami,potom predavačkam dvíha žalúdok pol dňa
Už sa teším na tému, kde podať sťažnosť na chorú učiteľku 🙈😂
ale kludne skus zamestnavatelovi, uvidis, s akou ochotou by jej povolil ostat na PN 😂
Ale ano, poznam ludi, co im kvoli detom vadi kazdy sopel, ale to su deti, o ktore sa staraju 24 hodin denne, koncia im na ventilatoroch, dusia sa...tam to uplne chapem.
Ak beries liecbu, ktora Ti znizuje imunitu, tak nos rusko Ty a chran sa.
Ja co vidavam ludi so slabsiu imunitou po ulici tak nosia oni ruško, ked vedia, ze su nachylni sa nakazit aj s pozretia. Cize nezodpovedna si ty
@anonym_683aea lenze ak som chora, tak logika hovori jasne, mam si dat rusko ja, tomu sa hovori ohladuplnost. Lebo ja soplim, ja kaslem, a sirim virusy kvapockovou infekciou. Lenze ked toto chori ludia nerobia, tak sa chrania ti s oslabenou imunitou.
Ja keď viem, že "nemôžem" ochorieť (napríklad teraz pred pôrodom), tak nosím respirátor.
@anonym_autor daj si Imunotikum od Masichaterapia. Overená účinnosť pri zníženej imunite.

@moonlight1210 ja som mala minule tak zodraty nos ze sa mi koza okolo neho hojila dva tyzdne … a to som sk ho stale kremovala . Takže keby mam tak na svadbe vyzerat dovi dopo .. By kamaratka pozerala na mna to jak vyzeráš
@anonym_autor tak snad by si nesla na svadbu chorá a uz vôbec nie na dovolenku
Jaaj ty si bola na dovolenke chorá a nevadi ze sa mohli ludia nakaziť od teba?