icon

Mám platiť za stornovanú objednávku s nulovou sumou?

27. okt 2025

dobry vecer. nedavno som si objednala nieco online na dobierku a bohuzial som na poslednu chvilu musela odist z domu a zabudla som si aj mobil cize sa mi kurier nemal ako dovolat. nemala som zaplatene vopred. dnes rano mi prisiel mail o uhrade ale pise tam 0,00€. hned potom mi prisiel mail o storne objednavky. mam to chapat tak ze nemam uhradzat nic kedze tam pise suma 0,00€? toto sa mi stalo prvykrat tam som trochu zmatena.

autor
27. okt 2025

@anonym_autor foto:

sisamisaaa
27. okt 2025

🤣🤣🤣🤣🤣 majú tam nejaký chaos v systéme, zavolaj im

anonym_7820bf
27. okt 2025

A keď si si našla zmeškaný hovor zavolala si kuriérovi aby ti to doniesol na druhý deň, alebo nechal niekde na výdajnom mieste? Kontaktovala si predajcu že si nebola doma, nech dajú opakovane doručiť?
Či čakáš že tvoja chyba sa sama vyrieši na náklady predávajúceho?

kristina3791
27. okt 2025
@anonym_7820bf

A keď si si našla zmeškaný hovor zavolala si kuriérovi aby ti to doniesol na druhý deň, alebo nechal niekde na výdajnom mieste? Kontaktovala si predajcu že si nebola doma, nech dajú opakovane doručiť?

@anonym_7820bf klud

autor
27. okt 2025
@anonym_7820bf

@anonym_7820bf prosim ta pekne ty sa ukludni pani perfektna. tak obcas spravim chybu stava sa. ten koment by si si mohla odpustit

petronelag
27. okt 2025

Ja si myslím, že sa im netreba už ozývať, za vrátenie nepožadujú žiadne peniaze.

autor
27. okt 2025
@petronelag

Ja si myslím, že sa im netreba už ozývať, za vrátenie nepožadujú žiadne peniaze.

@petronelag ja len rozmyslam ci ta suma nie je nejaka chyba. nechcem mat problemy. je to cesky eshop.

muzula
28. okt 2025

no ak to aj je chyba, tak bohuzial predajcova, nie tvoja.