icon

Najlepšie tipy na nakupovanie v Parndorfe

20. nov 2025

Chodíte nakupovať do Parndorfu? Ak áno, co najvýhodnejšie sa vám tam podarilo kúpiť? Chodíte cielene nakupovať niečo konkrétne, napr tenisky? Do akých obchodov najradšej chodíte? Ďakujem

martinmmartin
20. nov 2025

Je to tovar made for outlet a kupujes ho tam za plnu cenu (aj s nalepkou ze zlava) . Kazda velka firma si zalozila outletovu dceru (ralph loren /polo ralph loren napr) aby mohli predavat lacne handry s iluziou pre plebs ako vyhodne nakupuju. Vsetko co vidis v outlete je vyrobene iba pre outlet

anonym_efad30
20. nov 2025
@martinmmartin

Je to tovar made for outlet a kupujes ho tam za plnu cenu (aj s nalepkou ze zlava) . Kazda velka firma si zalozila outletovu dceru (ralph loren /polo ralph loren napr) aby mohli predavat lacne handry s iluziou pre plebs ako vyhodne nakupuju. Vsetko co vidis v outlete je vyrobene iba pre outlet

@martinmmartin ale no. Asi tam nechodievas. Nie všade máš outletový tovar. Vo veľa máš najnovšiu kolekciu

anonym_efad30
20. nov 2025

@anonym_autor konkrétne chodím voňavky. Tie tam bývajú cca okolo 20€ lacnejšie ako u nás. A potom len do určitých obchodov, podľa toho, čo potrebujem

martinmmartin
20. nov 2025
@anonym_efad30

@martinmmartin ale no. Asi tam nechodievas. Nie všade máš outletový tovar. Vo veľa máš najnovšiu kolekciu

@anonym_efad30 mas tam najnovsiu kolekciu vyrobenu iba pre outlet. Nemala by byt inak v outletoch kolekcia stara a nepredana ? Preco su obchody v outletoch napechovane od podlahy k stropu a nemaju tam iba nesparovane ponozky a dva svetriky xxs?
Nadprodukcia sa v outletoch nepredava lebo to nedava zmysel ale likviduje sa .

nyusika
20. nov 2025
@anonym_efad30

@anonym_efad30 ja tam chodim casto a najbovsie kolekcie som este nikde nevidela.
je to outket, nie su tam nove kolekcie.
a lacno kupis len stare modely - aj to je vsak drahsie, ako "neznackovy" tovar mimo outletu.

k otazke-- ja tam chodim kvoli sportovemu obleceniue a ked potrebujem kupit darceky - nejaku kabelku, domace potrebz, jedalenske servisy

ale lacne to nie je

martinmmartin
20. nov 2025

Nadprodukcia v znackovych obvhodoch sa spaluje lebo inak by sa strielali do nohy (kazdy by si pockal na outlet)

https://www.bbc.co.uk/news/business-44885983.amp

anonym_3c0275
20. nov 2025

Ja som tam kúpila longchamp kabelku, v rovnakej cene alebo možno o 10e lacnejšia ako na e-shope, ale aspoň som si ju mohla pozrieť 😊

anonym_efad30
20. nov 2025
@nyusika

@anonym_efad30 ja tam chodim casto a najbovsie kolekcie som este nikde nevidela.
je to outket, nie su tam nove kolekcie.
a lacno kupis len stare modely - aj to je vsak drahsie, ako "neznackovy" tovar mimo outletu.

k otazke-- ja tam chodim kvoli sportovemu obleceniue a ked potrebujem kupit darceky - nejaku kabelku, domace potrebz, jedalenske servisy

ale lacne to nie je

@nyusika ja chodím Joop!, Ralph Lauren a tam vždy nájdem dosť vecí z novej kolekcie.

Aj teraz som si tam kúpila ecco topánky z najnovšej kolekcie o 50€ lacnejšie ako majú u na webe limitovanú kolekciu najnovšiu, čo u nás ani nemajú

brontofuz
20. nov 2025

uz to nie je to co byvalo pred 15r

martinmmartin
20. nov 2025
@anonym_efad30

@nyusika ja chodím Joop!, Ralph Lauren a tam vždy nájdem dosť vecí z novej kolekcie.

Aj teraz som si tam kúpila ecco topánky z najnovšej kolekcie o 50€ lacnejšie ako majú u na webe limitovanú kolekciu najnovšiu, čo u nás ani nemajú

@anonym_efad30 Ralph loren v outletoch nieje . Je tam iba POLO ralph loren co je uplne ina vec

anonym_efad30
20. nov 2025
@martinmmartin

@anonym_efad30 Ralph loren v outletoch nieje . Je tam iba POLO ralph loren co je uplne ina vec

@martinmmartin ale je, mám kopec veci odtiaľ a je to Lauren, nie polo ralph Lauren

tecila
20. nov 2025

Popravde vždy kúpim niečo čo som práve nechcela, ale to čo som tam hlavne šla som nekúpila 😀 najradšej tam chodím takto v novembri kvôli krásnej vianočnej výzdobe. A najviac nakupujem kozmetiku naposledy som kúpila Clinique odličovaci balzam ten úplne najväčší za 19 eur napríklad na Notine stojí cez 30 eur. Potom peňaženky, cardholder sa mi naposledy podaril kúpiť za dobrú cenu. Vyslovené obľúbené obchody nemám záleží od toho čo potrebujem. Ale je pravda, že ta cena je niekedy porovnateľná a tým čo aj u nás. Napríklad Birkenstocky naposledy cena rovnaká.

chrobak7
20. nov 2025

@anonym_autor Ja som tam nikdy nevedel nakúpiť. Čo sa mi páčilo, to bolo drahé a čo bolo lacné, to mi buď nesedelo, alebo sa mi to nepáčilo. Nakoniec som kúpil nejaké čokolády a išli sme domov.

anonym_2ac755
20. nov 2025

@anonym_autor chodím kvôli teniskami, Geox topánkam, okuliarove rámy a slnečné okuliare stoja oveľa menej ako u nás.Tefal má dobré ceny na domáce spotrebiče.Nesledujem či to je nová kolekcia, ale nakupim lacnejšie ako z about you, Zalanda a našich nákupných centier.Rozdiel medzi TH bundou u nás a tam bol 80 eur.Kozena dámska peňaženka TH 33 eur minulý týždeň.Syn si kupuje tepláky Nike, Adidas kopačky ja mám opačný problém nenakupiť🤣

barbara_lux
20. nov 2025

super sa tam oplatia napríklad puzzle a hračky v Ravensburger, Strock cukrovinky aj Haribo a Manner, Birkenstock má skvelé ceny aj loreal kozmetika, boss tričká, coccinelle kabelky, dyson vysavac som kupila v akcii aj so stojanom za 500 eur, Swarovski su lacnejšie o dosť a napr. Moschino, Gucci a Dolce Gabanna maju super ceny aj Ugg. Tak ja neviem asi chodím do iného Parndrofu ako vyššie píšuce ženy.. 🙂

bg92
21. nov 2025

Zamna iba kabelky furla a coccinelle-cenovo vedia vyjst skvele ak trafis akciu. Pripadne este kozmetika (loreal, douglas atd). Inak sa nic neoplati premna, nemam rada veci s logom :( mala som tam rada este mango a zrusili ho

inaemre
21. nov 2025
@martinmmartin

@martinmmartin ty toto pridavas ku kazdej diskussi o Parndorfe aj ked sme ti to uz 10x vyvratili a dokazali opak 😅🫣

Nie, niesu to veci vyrobene len pre outlet. Mozno to ma par znaciek tak, ale nie vsetky.
Moj prikald je sal od Versace ktory som chcela (porovnala som aj kod produktu) a potom si ho kupila v Parndorfe lebo stal len okolo 150€ namiesto povodnych 280€. Jasne ze je to minulorocna kolekcia, ale to mi je jedno.

Dnes idem pozriet manzelovi sal Burberry na Vianoce. Online stoji okolo 400€, uvidim kolko v Pardorfe (ano, mam vybraty konkretny).

My nakupujem len v Pardorfe. Mame to blizko. Pre deti hlavne topanky z Geox, dcerka ma rada Guess veci, manzel Armani. Ja mam rada Hilfiger rifle, mimule som kupila za 54€ - v inych obchodoch nez zlavy 100€ a kvalita uplne rovnaka.

A ests chodime do Haribo obchodu 😃

martinmmartin
21. nov 2025
@inaemre

@martinmmartin ty toto pridavas ku kazdej diskussi o Parndorfe aj ked sme ti to uz 10x vyvratili a dokazali opak 😅🫣

Nie, niesu to veci vyrobene len pre outlet. Mozno to ma par znaciek tak, ale nie vsetky.
Moj prikald je sal od Versace ktory som chcela (porovnala som aj kod produktu) a potom si ho kupila v Parndorfe lebo stal len okolo 150€ namiesto povodnych 280€. Jasne ze je to minulorocna kolekcia, ale to mi je jedno.

Dnes idem pozriet manzelovi sal Burberry na Vianoce. Online stoji okolo 400€, uvidim kolko v Pardorfe (ano, mam vybraty konkretny).

My nakupujem len v Pardorfe. Mame to blizko. Pre deti hlavne topanky z Geox, dcerka ma rada Guess veci, manzel Armani. Ja mam rada Hilfiger rifle, mimule som kupila za 54€ - v inych obchodoch nez zlavy 100€ a kvalita uplne rovnaka.

A ests chodime do Haribo obchodu 😃

@inaemre Close to 80% of the merchandise that each Burberry outlet carries is "outlet specfic," meaning that it is manufactured specifically for sale at outlet locations with no prior intention of being sold at a full-price, retail boutique. The materials used for these "outlet specific" items are not on par with the items sold in boutiques; they are of lower quality.

inaemre
21. nov 2025
@martinmmartin

@inaemre Close to 80% of the merchandise that each Burberry outlet carries is "outlet specfic," meaning that it is manufactured specifically for sale at outlet locations with no prior intention of being sold at a full-price, retail boutique. The materials used for these "outlet specific" items are not on par with the items sold in boutiques; they are of lower quality.

@martinmmartin Burberry nutzt die Outlet-Stores um überschüssige Lagerbestände abzubauen und die Vorjahreskollektionen von Burberrys klassischen Trenchcoats, Schals mit Karomuster und Taschen mit hohen Rabatten zu verkaufen.

Zdroj:

https://de.marketscreener.com/kurs/aktie/BURBER...

natalka13
25. nov 2025

my chodime do par obchodov.
Nike, Marvelis vzdy.
sme minimalisti v obliekani, decka velke, cez net sa da kupit uz vsetko takze sme tam uz len max 1x rocne.

autor
25. nov 2025

@anonym_autor bola som, akože žiadna sláva...