icon

Reklamácia zipsu na školskej taške

ketrina21
5. nov 2025

Čaute, poradíte mi či sa dá/oplatí reklamovať zips na školskej taške, kupovanej pred rokom? Neviem či by to uznali, výmena zipsu sa finančne neoplatí, bola som sa pýtať..

haley7897
5. nov 2025

@ketrina21 skusit môžeš, v najhoršom ti povedia nie. Ak neskusis, tak je to "nie" na 100% môžeš len získať...

ketrina21
autor
5. nov 2025
@haley7897

@ketrina21 skusit môžeš, v najhoršom ti povedia nie. Ak neskusis, tak je to "nie" na 100% môžeš len získať...

@haley7897 no lenže ide o to, že kym bude taška na reklamácii tak bude potrebovať niaku náhradnú, a teraz čo mám kupovať náhradnú tašku? 🤷 Tým pádom mi už potom bude tá taška zbytočná 🤔 a tá taška stála 100€ tak ma to série dosť

haley7897
5. nov 2025
@ketrina21

@haley7897 no lenže ide o to, že kym bude taška na reklamácii tak bude potrebovať niaku náhradnú, a teraz čo mám kupovať náhradnú tašku? 🤷 Tým pádom mi už potom bude tá taška zbytočná 🤔 a tá taška stála 100€ tak ma to série dosť

@ketrina21 fuha a to koľko stojí oprava zipsu ked píšeš, ze sa to neoplatí.

ketrina21
autor
5. nov 2025
@haley7897

@ketrina21 fuha a to koľko stojí oprava zipsu ked píšeš, ze sa to neoplatí.

@haley7897 povedal mi ze od 35-50€. Lebo tam je opačný zips robený tak preto mi povedal. 🤷

katulienkax
5. nov 2025

Áno oprava zipsu je drahá, moja dcéra zničila a chceli tuším tiež 50 Bratislava , možno na východe by to spravili lacnejšie a bola už po záruke cca 2 roky a 2 mesiace tak sme museli novú

kacena4
5. nov 2025

normalne daj reklamovat a dokym sa to nevybavi bude behat do skoly s ruksakom tak ako 1/2 studentov. urcite by som to dala reklamovat bud ti daju novu tasku alebo vymenia zips

katulienkax
5. nov 2025

Ináč ja mam iný problém, dcére sa odtrhlo puto na šnúrku na čižmách nosenych 2 dni. A teraz babo rad. Ak to dáme na reklamáciu, čo bude nosiť 30 dni kým spravia reklamáciu. To mam kúpiť ďalšie za 50 euri a tie z reklamácie mi tiež budú už na 2 veci. Je to cele nedomyslené s tými reklamáciách. Keď je niečo vädne na reklamácii, tak mi mali poskytovať dajake zapozicanie

michaela329
5. nov 2025

Zo skúseností z iných predajní (oblečenie, obuv) zipsy sme neuznali, obvykle boli odtrhnuté a po roku už je to ešte ťažšie (povinnosť posudku u odborníka mal kupujúci, ak ho chcel). Skúsiť môžeš, ale moc by som nedúfala.

haley7897
5. nov 2025
@ketrina21

@haley7897 povedal mi ze od 35-50€. Lebo tam je opačný zips robený tak preto mi povedal. 🤷

@ketrina21 moje nervy. Čakala by som tak 10e max. To je pekná pálka. Nemá nejaky náhradný ruksak. Isto by som ale skúsila reklamovať. 100e za batoh pre dieťa, to očakávam, ze vydrží. Pripadne by mal aj smeti vyniest...