Skúsenosti s Alzaboxom
Objednáva niekto do alzaboxu? Od známych som počula že mobil mali v boxe otvorený fólia nebola na krabičke vraj nový mobil nepoužitý a dávajú z predajne vystavený.. môže si naozaj alza také niečo si dovoliť?
Ale, ona asi kupila rozbaleny.
Alza ponuka aj take vyrobky. Zakaznik ma moznost vratit, ak sa mu nepaci a Alza ho ponukne za nizsiu cenu. Vyrobok je prekontrolovany, plne funkcny. V popise je vzdy oznaceny, ako ROZBALENY
Pouzivame,rano objedname a do 22.0 to tam mame,a tiez sa nam nikdy nic take nestalo.
@anonym_autor kebyze sa to aj stane, nie je problem vratit. S Alzou sme este nemali zlu skusenost, ak nespomeniem, ze nam raz do boxu dali procesor niekoho ineho v hodnote 600€ spolu s nasimi vecami. Poctivo sme sa ohlasili, tovar vratili a cakali aspon symbolicke podakovanie za cestnost... zbytocne.
Alza je ferova v tomto. Kupujuci si vzdy vybera, ci kupuje novy tovar, alebo uz raz vrateny. Raz mi doslo lego s osuchanou krabicou, ale zistila som neskor, ze som si nevsimla, ze objednavam rozbalene a nie nove. (Inak netusim u koho to lego bolo predtym, lebo take osuchane krabice nemame ani ked nam doma lezia niekolko rokov. Niektori ludia su blbci).
@anonym_autor známy by sa mali naučiť čítať čo si objednávajú a nie len hľadieť na nižšiu cenu a potom trepať
vsetko vzdy super. raz sa rozlial sampon a hned vratili € aj ten sampon nam nechali

mne sa to nikdy nestalo, ale vzdy ked sa ti nieco nepaci, mozes to kludne vratit