icon

Skúsenosti s Alzaboxom

14. nov 2025

Objednáva niekto do alzaboxu? Od známych som počula že mobil mali v boxe otvorený fólia nebola na krabičke vraj nový mobil nepoužitý a dávajú z predajne vystavený.. môže si naozaj alza také niečo si dovoliť?

babushkaem
14. nov 2025

mne sa to nikdy nestalo, ale vzdy ked sa ti nieco nepaci, mozes to kludne vratit

mk1111111111
14. nov 2025

Ale, ona asi kupila rozbaleny.
Alza ponuka aj take vyrobky. Zakaznik ma moznost vratit, ak sa mu nepaci a Alza ho ponukne za nizsiu cenu. Vyrobok je prekontrolovany, plne funkcny. V popise je vzdy oznaceny, ako ROZBALENY

anonym_d7a1f7
14. nov 2025

Pouzivame,rano objedname a do 22.0 to tam mame,a tiez sa nam nikdy nic take nestalo.

simsalabim
14. nov 2025

@anonym_autor kebyze sa to aj stane, nie je problem vratit. S Alzou sme este nemali zlu skusenost, ak nespomeniem, ze nam raz do boxu dali procesor niekoho ineho v hodnote 600€ spolu s nasimi vecami. Poctivo sme sa ohlasili, tovar vratili a cakali aspon symbolicke podakovanie za cestnost... zbytocne.

ullala
14. nov 2025

Alza je ferova v tomto. Kupujuci si vzdy vybera, ci kupuje novy tovar, alebo uz raz vrateny. Raz mi doslo lego s osuchanou krabicou, ale zistila som neskor, ze som si nevsimla, ze objednavam rozbalene a nie nove. (Inak netusim u koho to lego bolo predtym, lebo take osuchane krabice nemame ani ked nam doma lezia niekolko rokov. Niektori ludia su blbci).

janai1
14. nov 2025

@anonym_autor známy by sa mali naučiť čítať čo si objednávajú a nie len hľadieť na nižšiu cenu a potom trepať

bg92
14. nov 2025

vsetko vzdy super. raz sa rozlial sampon a hned vratili € aj ten sampon nam nechali