icon

Skúsenosti s firmou EOS KSI

gretushka
3. dec 2025

Pekný večer. Čo je to za firmu EOS KSI alebo čo to je . Dnes prišiel babke od nich list že má dlh , ale že teraz má zľavu 307€ a ostatné jej prepustia. Čítala som aj zlé aj dobré recenzie. Niekto skúsenosť ? Ďakujem

rozculena
3. dec 2025

je to vymáhačská firma.
Je v tom liste napísané,že za čo a komu dlhuje?

janai1
3. dec 2025

V liste je určite napísané komu tie peniaze dlhuje.

gretushka
autor
3. dec 2025
@rozculena

je to vymáhačská firma.
Je v tom liste napísané,že za čo a komu dlhuje?

@rozculena nie je tam písané nič také . Preto sa čudujem . A to není ani list . Keby ako pohľadnica bola . A ulica je tam nesprávna

anonym_a2c01d
3. dec 2025

EOS KSI je legitímna firma, spolupracujeme s nimi

Otázka ale je, či list je skutočne od nich, odporúčam nájsť si oficiálny kontakt na nich a riešiť to priamo

anonym_cd84d3
4. dec 2025

@gretushka je to skutocna firma, ale "praktiky" maju zvlastne. Pred rokmi sme od nich dostali mail, ze mame dlh (firma). Najprv som myslel, ze je to spam, ale nedalo mi to a zavolal som na telefon uvedeny v maily.
Arogantny operator(ka) na druhej strane zacala o dlhu pre Telekom, ale ked sme zacali riesit detaily (ako napriklad, ze my sme sluzby Telekomu nikdy nevyuzivali 🙂), tak som sa opytal, ze teda pre ake ICO je ten dlh. Zadala uplne ine ako mame my (meno firmy, respektive jeho cast sa podobalo). Ani adresa sidla nesedela. Tak som jej povedal, ze ako si dovoluju obtazovat vopred nepreverene kontakty. Asi aj 2 telefonaty to vyzadovalo (a jej nadriadeneho), aby poslali mail, ze sa teda pomylili a dlh budu vymahat od spravnej firmy. Vyhovarali sa, ze Telekom im dal mailovy kontakt. Ale teda mail ja mozem dat aky chcem, to nie je relevantny kontakt. Ale teda long story short, neviem, ako by to dopadlo, keby som sa na mail uplne vykaslal a neriesil ho...