icon

Sú obchody otvorené 1. novembra 2025?

10. okt 2025

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, ako je to ešte tento rok s predajom v obchodoch počas sviatkov, konkrétne 1.11.2025. Viem, že 17.11 tento rok je zákaz predaja zrušený, avšak o 1.11 som sa nikde nedočítala. Ďakujem.

klarissa25
10. okt 2025

Od 1.11 ke zruseny zakaz predaja pocas sviatkov resp dni pracovneho pokoja

maranco
10. okt 2025

Menil sa zákonník práce zmena platí od 1.11.2025 a obchody musia byť zatvorené len 1.1, na veľkú noc piatok a nedeľu a na Vianoce.

janinah
10. okt 2025

Z principu v tieto dni do obchodu nepôjdem,takze pre mna sa nemeni nič.

mirage
11. okt 2025
@janinah

@janinah myslíš, že tvoje princípy ju zaujímajú?

janinah
11. okt 2025
@mirage

@janinah myslíš, že tvoje princípy ju zaujímajú?

@mirage niekoho z citajúcich môžu a zjavne aj teba,keďže reaguješ

maranta_leuconeura
11. okt 2025

Zalezi od rozhodnutia konkretnych prevadzok ci budu otvorene. Mozu byt, tak preco by neboli? Ja si pokojne zajdem do obchodu aj cez sviatok, ak mi to tak prave vyjde, ze nieco budem potrebovat

mirage
11. okt 2025
@janinah

@mirage niekoho z citajúcich môžu a zjavne aj teba,keďže reaguješ

@janinah moja reakcia nie je prejavom záujmu. Je upozornením, že na to sa autorka nepýta.
To je ako : Poraďte dobrú reštauráciu na stejk v BA... Odpoveď : nejem mäso, som vegetarián.

lenka02942
24. okt 2025

Ahojte, píšem neskôr. Pracujem v deichmane a ano 1.11 máme normalne otvorené ako bežný deň

anonym_e17b88
24. okt 2025
@janinah

@janinah suhlasim a uz som videla obchody kde uz maju napisane ze 1. a aj 17 budu mat zatvorene. Neverim ze si nevie clovek nakupit predom...🫡. Aj ked co hovorim mam susedku ktora kazdy rok 26.12.zhana po susedoch lebo nieco nema doma/zabudla kupit .. az mi to pride trapne.

bielasovicka
24. okt 2025

Ja tiež nikdy nechodím cez žiadne sviatky do obchodu. To je taky problém pre niekoho, nakúpiť vtedy keď je otvorené a není sviatok? Toto nepochopím.

ma77
28. okt 2025
@anonym_e17b88

@janinah suhlasim a uz som videla obchody kde uz maju napisane ze 1. a aj 17 budu mat zatvorene. Neverim ze si nevie clovek nakupit predom...🫡. Aj ked co hovorim mam susedku ktora kazdy rok 26.12.zhana po susedoch lebo nieco nema doma/zabudla kupit .. az mi to pride trapne.

@anonym_e17b88 A predpokladám ze obchod ma pod nosom 🫣ja fakt nepochopím takych ľudí ze nemam doma idem k susedke v dnesnej dobe keď obchod na každom kroku

anonym_e17b88
31. okt 2025
@ma77

@anonym_e17b88 A predpokladám ze obchod ma pod nosom 🫣ja fakt nepochopím takych ľudí ze nemam doma idem k susedke v dnesnej dobe keď obchod na každom kroku

@ma77 no vies, ked je zatvoreny obchod. Alebo kolkokrat pribehne ze zacala piect a v polovicke zisti ze nema doma cukor, alebo vajicka... alebo sa stalo ze robila rezne na 2 sviatok a chcela ich vyprazat a zistila ze nema olej.... skor ma tak zarazi ze niekto nema doma +1 do zalohy. Ja sa snazim mat +1 aspon zo vsetkeho. Ako ved sme dobry susedia poziciame. Vrati. Dokonca uz napriklad konkretne vypytala 200g cukru 😅 vratila kg 🤣 😉

anonym_f1af12
31. okt 2025
@anonym_e17b88

@ma77 no vies, ked je zatvoreny obchod. Alebo kolkokrat pribehne ze zacala piect a v polovicke zisti ze nema doma cukor, alebo vajicka... alebo sa stalo ze robila rezne na 2 sviatok a chcela ich vyprazat a zistila ze nema olej.... skor ma tak zarazi ze niekto nema doma +1 do zalohy. Ja sa snazim mat +1 aspon zo vsetkeho. Ako ved sme dobry susedia poziciame. Vrati. Dokonca uz napriklad konkretne vypytala 200g cukru 😅 vratila kg 🤣 😉

@anonym_e17b88 Idem piect a potom zistiť ze nemá suroviny🙉ved najprv zistím az tak idem piect ach toto fakt nepochopim