icon

Tipy na nákup umelého vianočného stromčeka do 100 EUR

plnysatnik
15. okt 2025

Ahojte, chcela by som nejaké tipy odkial objednávate vianočné stromčeky (umelé).. po dlhom čase som sa rozhodla vymeniť ten náš a teda chcela by som niečo overené, poprípade tipy, či sa oplatí taký zasnežený, alebo skôr taký len "čistý" zelený.. či 3D a zhruba tak do 100 € tých 180cm.. Ďakujem Vám za odpovede 🙂

Strana
z2
really8
15. okt 2025

@plnysatnik do 100e? Vela stastia.

plnysatnik
autor
15. okt 2025
@really8

@plnysatnik do 100e? Vela stastia.

@really8 https://www.noznicovystan.sk/vianocne-stromceky... , akože v pohode sa dá nájsť momentálne, lebo sú niekde akcie, len či niekto neodporúči overenú stránku, keby aj vyšiel viac o niečo, nič sa nedeje, len neviem dať za stromček 300 € 🙂

diewcatqoo
15. okt 2025

My mame z Tesca za par korun. Kupovali sme to po Vianociach v 75% zlave. Toto budu jeho 10. Vianoce 🙂

really8
15. okt 2025
@plnysatnik

@really8 https://www.noznicovystan.sk/vianocne-stromceky... , akože v pohode sa dá nájsť momentálne, lebo sú niekde akcie, len či niekto neodporúči overenú stránku, keby aj vyšiel viac o niečo, nič sa nedeje, len neviem dať za stromček 300 € 🙂

@plnysatnik ano jasne najst sa da. Ale vyzera hrozne. Tento rok uz vydrzte a hned po vianociach kup ked su za naj ceny. Lepsie ako teraz.

anonym_147107
15. okt 2025

No to ak chceš do 100 € , 180 cm a PEKNÝ 3D, tak na to zabudni. Minimálne raz toľko €€, aj to v akcii.

lienka9
15. okt 2025

@plnysatnik ja som kupovala v tescu do 100 eur a je 3D uplne brutane vyzera.kazdy si mysli,ze tak 3x tolko stal

dajna8
15. okt 2025

To mi nejde dokopy. Ta cena, za ktoru chces kupit a tie poziadavky, ktore na stromcek mas. Bude prihod raz tolko aspon, aj to je ale asi malo, alebo sa treba zmierit s mensim stromcekom.

plnysatnik
autor
15. okt 2025
@lienka9

@plnysatnik ja som kupovala v tescu do 100 eur a je 3D uplne brutane vyzera.kazdy si mysli,ze tak 3x tolko stal

@lienka9 tiež si myslím, že to je možné 🙂 ďakujem krásne, pôjdem teda pozrieť do Tesca, aspoň aj uvidím na živo 🙂

anonym_b29a34
15. okt 2025

@plnysatnik Skus pozriet Bauhaus, stromcek Canada, 180cm a stoji 129 eur. My sme kupovali ked zacali vypredaje, ale treba ist hned este pred koncom roka, lebo sa to dost rozchytalo. Ak nekupis do Vianoc, pockaj si na vypredaje. My sme takto v zlave nakupili aj pekne vianocne ozdoby.

dajna8
15. okt 2025

@lienka9 A aky je vysoky?

malaopicka
15. okt 2025

Kúp si živý stromček, bude stať menej a bude isto krajší. Za 100€ to bude naozaj metla, bohužiaľ. To tak 300€+ za nejaký ako tak pekný umelý.

hviezdicka77
15. okt 2025

@plnysatnik ja som kupovala cez "svet stromčekov" 🙂 skús tam pozrieť

really8
15. okt 2025
@hviezdicka77

@hviezdicka77 ale urcite nie do 100e. Ja som tam dva roky do zadu dala za 3d 180 cm cez 200e

plnysatnik
autor
15. okt 2025
@hviezdicka77

@hviezdicka77 ahoj, nevieš mi dať konkrétny typ, že ktorý?🙂 Ďakujem

hviezdicka77
15. okt 2025
@really8

@hviezdicka77 ale urcite nie do 100e. Ja som tam dva roky do zadu dala za 3d 180 cm cez 200e

@really8 asi nie, ja som to skôr dala ako typ že kde môže pokukať a možno motyka vystrelí 🙂

hviezdicka77
15. okt 2025
@plnysatnik

@hviezdicka77 ahoj, nevieš mi dať konkrétny typ, že ktorý?🙂 Ďakujem

@plnysatnik ten čo sme brali so švagrinou už nie je, tak skús pozrieť ty

really8
15. okt 2025
@hviezdicka77

@really8 asi nie, ja som to skôr dala ako typ že kde môže pokukať a možno motyka vystrelí 🙂

@hviezdicka77 jasne ale svet stromcekom je ten drahsi obchod mi pride. Co si vsimam tak sa oplati kupit v polsku alebo po vianociach no

hviezdicka77
15. okt 2025
@really8

@hviezdicka77 jasne ale svet stromcekom je ten drahsi obchod mi pride. Co si vsimam tak sa oplati kupit v polsku alebo po vianociach no

@really8 jasne, nie je najlacnejší, ale mi prišiel ako taká zlatá stredná cesta keď som hľadala po nete. Áno, po Vianociach je asi naj obdobie na kúpu stromčeka, teraz budú ceny len vyššie a vyššie

anonym_a810b6
15. okt 2025
@diewcatqoo

My mame z Tesca za par korun. Kupovali sme to po Vianociach v 75% zlave. Toto budu jeho 10. Vianoce 🙂

@diewcatqoo ja to tu citam a zasnem. aki narocni dokazu byt ludia. my mame z kaufu, asi za 19,90. ked sa vyzdobi, je krasny, uplne postacujúci, ziadna metla. mame ho 8 rokov. minuly rok som pozerala na nete naozaj krasne stromceky (na fotkach boli krasne, skutocnost netusim). a to bolo pred Vianocami, cize bez vypredajov este. a teda tie ceny boli do 100 eur a stromceky nadherne. no i tak by som nedala na to 100 eur. asi zijem v nejakej inej dobe alebo co.

really8
15. okt 2025
@anonym_a810b6

@diewcatqoo ja to tu citam a zasnem. aki narocni dokazu byt ludia. my mame z kaufu, asi za 19,90. ked sa vyzdobi, je krasny, uplne postacujúci, ziadna metla. mame ho 8 rokov. minuly rok som pozerala na nete naozaj krasne stromceky (na fotkach boli krasne, skutocnost netusim). a to bolo pred Vianocami, cize bez vypredajov este. a teda tie ceny boli do 100 eur a stromceky nadherne. no i tak by som nedala na to 100 eur. asi zijem v nejakej inej dobe alebo co.

@anonym_a810b6 to nie je o narocnosti ale ak proste chces mat pekny husty aspon trosku realitu pripominajici stromcek ktory ma 180 cm tak cena je proste takato. To ze na fotke vidiet krasny plny stromcek nezmanena ze to nedojde metla s 5 haluzkami. Su stromceky ktore su krasne aj neozdobene. To ten vas za 20e nie je.

anonym_a810b6
15. okt 2025
@really8

@anonym_a810b6 to nie je o narocnosti ale ak proste chces mat pekny husty aspon trosku realitu pripominajici stromcek ktory ma 180 cm tak cena je proste takato. To ze na fotke vidiet krasny plny stromcek nezmanena ze to nedojde metla s 5 haluzkami. Su stromceky ktore su krasne aj neozdobene. To ten vas za 20e nie je.

@really8 no ale to je uzasne, ze ty vies, ze nas stromcek nie je krasny a husty. tak toto je vrchol drzosti, nehnevaj sa. dokonca aj ked je holy, nevyzdobeny, je pomerne husty. a este ma pobavila veta-ak chces mat pekny husty aspon trosku realitu pripominajuci stromcek 😀 chod do lesa a pozri sa na tu realitu. mnohokrat prave tam najdes pahyle, malokedy najde nadherny stromcek, ohanat sa realitou je zabavne, hoci chapem, ako si to myslela. skor realita z vianocnych filmov. no ale dobre. maj aky mas, ale netvrd nieco, co nevies dokazat, je to detinske.

really8
15. okt 2025
@anonym_a810b6

@really8 no ale to je uzasne, ze ty vies, ze nas stromcek nie je krasny a husty. tak toto je vrchol drzosti, nehnevaj sa. dokonca aj ked je holy, nevyzdobeny, je pomerne husty. a este ma pobavila veta-ak chces mat pekny husty aspon trosku realitu pripominajuci stromcek 😀 chod do lesa a pozri sa na tu realitu. mnohokrat prave tam najdes pahyle, malokedy najde nadherny stromcek, ohanat sa realitou je zabavne, hoci chapem, ako si to myslela. skor realita z vianocnych filmov. no ale dobre. maj aky mas, ale netvrd nieco, co nevies dokazat, je to detinske.

@anonym_a810b6 ty sama si napisala ze je pekny ked sa vyzdobi. Takze ked sa nevyzdobi pekny neni. Ja sa nehnevam. Ved maj aky chces. A realitu pripominajici som myslela ze ma 3d ihlicie a nie nejake nastrihane papieriky. Nemusis sa obhajovat. Ved vy sa na ten stromcek musite pozerat. Ked vam sa paci.....nuz

anonym_a810b6
15. okt 2025
@really8

@anonym_a810b6 ty sama si napisala ze je pekny ked sa vyzdobi. Takze ked sa nevyzdobi pekny neni. Ja sa nehnevam. Ved maj aky chces. A realitu pripominajici som myslela ze ma 3d ihlicie a nie nejake nastrihane papieriky. Nemusis sa obhajovat. Ved vy sa na ten stromcek musite pozerat. Ked vam sa paci.....nuz

@really8 zle citas. ked sa vyzdobi, je krasny. nevyzdobeny je tiez vlemi pekny. nikde neuvadzam, ze nevyzdobeny vyzera ako pahyl. 3d ihlicie nema, to samozrejme nie. ale stromcek, ktoreho cena sa pohybuje v niekolkych stovkach eur, povazujem za narocnost, to je moj nazor. lebo aj take komentare tu boli, ze aj 100 je malo.. ale tak, kazdy mame svoj nazor, ze?

really8
15. okt 2025
@anonym_a810b6

@really8 zle citas. ked sa vyzdobi, je krasny. nevyzdobeny je tiez vlemi pekny. nikde neuvadzam, ze nevyzdobeny vyzera ako pahyl. 3d ihlicie nema, to samozrejme nie. ale stromcek, ktoreho cena sa pohybuje v niekolkych stovkach eur, povazujem za narocnost, to je moj nazor. lebo aj take komentare tu boli, ze aj 100 je malo.. ale tak, kazdy mame svoj nazor, ze?

@anonym_a810b6 a ukazes nam svoj stromcek?

anonym_a810b6
15. okt 2025
@really8

@anonym_a810b6 a ukazes nam svoj stromcek?

@really8 neda sa mi. je oktober, vtedy ho mam zlozeny. ty uz vari mas stromcek?

diewcatqoo
15. okt 2025
@anonym_a810b6

@anonym_a810b6 Ja by som tiez nedala nikdy za stromcek vela penazi. Akoze 200 Eur nehrozi ani nahodou. Za mna je to raroha, ktoru musim doma strpiet 3 tyzdne a nie som ochotna za to platit viac, nez je nutne. Kebyze nemam deti, asi ani stromcek nezdobim. Nas stal fakt pred tymi 10 rokmi par korun a vobec nevyzera ako metla. Viackrat mi stromcek pochvalili a ked sa pytali, odkial ho mame, nikto neveril, ze z vypredaja z Tesca.

really8
15. okt 2025
@anonym_a810b6

@really8 neda sa mi. je oktober, vtedy ho mam zlozeny. ty uz vari mas stromcek?

@anonym_a810b6 a ty vari nemas odfoteny ten kraaasny stromcek?

anonym_a810b6
15. okt 2025
@really8

@anonym_a810b6 a ty vari nemas odfoteny ten kraaasny stromcek?

@diewcatqoo mam to narovnako. len ludia, ktori su narocni, ti neuveria, ze je fakt pekny a ze uplne na ten ucel postaci. rovnako ho robim iba kvoli detom. nie je dobre sa vyvysovat, nemam to rada.
@really8 nie. naco? mne sa staci nan divat pocas Vianoc. ty si stromcek fotis?

really8
15. okt 2025
@anonym_a810b6

@diewcatqoo mam to narovnako. len ludia, ktori su narocni, ti neuveria, ze je fakt pekny a ze uplne na ten ucel postaci. rovnako ho robim iba kvoli detom. nie je dobre sa vyvysovat, nemam to rada.
@really8 nie. naco? mne sa staci nan divat pocas Vianoc. ty si stromcek fotis?

@anonym_a810b6 samozrejme ze mam stromcek odfoteny. A nie len stromcek ale dokonca aj deti pred nim😱😱😱😱 btw posielame fotky aj babkam. my mame radi vianoce a stromcek je postaveny aj mesiac.

anonym_a810b6
15. okt 2025
@really8

@anonym_a810b6 samozrejme ze mam stromcek odfoteny. A nie len stromcek ale dokonca aj deti pred nim😱😱😱😱 btw posielame fotky aj babkam. my mame radi vianoce a stromcek je postaveny aj mesiac.

@really8 nie, nemam. ja nemam uz male deti. kedysi sme sa fotili, ked mali deti rok, dva. ale potom ma to preslo. co sa tyka pozdravov babkam, vyrabali sa rucne pozdravy z vykresu, kde bola vlastnorucna vianocna malba-kresba. babky viac potesila osobna navsteva s pozdravom nez fotka pred stromcekom. a to teraz myslim vazne, nie ako ironiu. tie fotky, co mam, su stare - je tam aj stary stromcek. a bohvie, kde ich mam zapatrosene na nejakom externom disku 😀 uz su to roky. Vianoce mam rada, stromcek nemusim, stacil by mi taky malicky na skrinku, ako symbol Vianoc. velky a bohato vyzdobeny je kvoli detom. hoci to nie su babatka, tesia sa zo stromceka 🙂 a povazuju ho za krasny, hoci videli vo filmoch aj na oko krajsie 😉

Strana
z2