Zmena ceny počas akcie v Tescu
Dobrý deň, už ste sa stretli s niečím podobným ? Dnes som chcela kúpiť v Tescu kávu Nescafé, ktorá je v letáku v akcii za 6,99€ s platnosťou do 11.11.2025, a na moje prekvapenie stála v akcii 8,99€. Pričom pár dní dozadu,keď som tam bola stála presne tých 6,99€, tak ako je v letáku. Chcela som ju ale kúpiť neskôr, schválne som sa dívala do letáka, dokedy táto cena platí a spoliehala som sa na to.
@anonym_autor Našiel som to. bolo to v letáku z 29.10. a je tam fakt uvedené, že cena platí do 11.11.
Mala si sa opýtať na informáciách. Na MK to asi nikto nebude vedieť, prečo zmenili cenu. možno sa len pracovník, ktorý rozmiestňuje cenovky, pomýlil.
Ale keď si počkáš, tak to do vianoc bude niekde zase v akcii. V Kauflande bola Nescafé v akcii pred 2 týždňami, viem, lebo som ju kupoval. Tam stála 7,69 €.
Ak to nekupujes do daru, tak my sme presli na Lidl kavu - ich znacka, instantna,vo flasi a cervenou etiketou - chuti fakt rovnako a stoji tusim 3,69. My sme len skusili a fakt skvela. Ja chapem ze instantne kavy nie su zdrave, ja ale rano musim taku - proste mi velmi chuti
Ja chápem že pani predavačky nemusia byť vždy príjemné, ale ústa ti narástli na to, aby si sa opýtala keď sa ti niečo nezdá. A nemusíš sa cítiť trápne, aj keď sú to len dve eurá, sú to tvoje peniaze..
@anonym_autor Našiel som to. bolo to v letáku z 29.10. a je tam fakt uvedené, že cena platí do 11.11.
Mala si sa opýtať na informáciách. Na MK to asi nikto nebude vedieť, prečo zmenili cenu. možno sa len pracovník, ktorý rozmiestňuje cenovky, pomýlil.
Ale keď si počkáš, tak to do vianoc bude niekde zase v akcii. V Kauflande bola Nescafé v akcii pred 2 týždňami, viem, lebo som ju kupoval. Tam stála 7,69 €.
@chrobak7 ja to neviem nájsť v tom starom letáku,asi nevidím😵
môžeš mi sem dať fotku obrazovky? Ale celú stránku.Diky
@anonym_autor v TESCU nenakupujem, tak to nepoznám, ale nemôže byť dôvod to, že 6,99 je cena s Club card a cena 8,99 v zľave bez Club card? Nefunguje to v TESCU tak?
@anonym_autor tá cena platí len s klubovou kartou.
Ja si v Tescu kontrolujem ceny na čítačkách čo sú umiestnené na stĺpoch medzi regálmi .. koľko krát som zistila ,ze sú ceny niektorých veci oveľa lacnejšie ako na cenovke..napr.napiseledy na nohaviciach pre syna bola cena 28€ a čítačka mi ukázala 15€ a toľko aj stáli (na bločku)
Hore je uvedené Hypermarkety od 29.10. do 4.11.2025..., či?
Ja si v Tescu kontrolujem ceny na čítačkách čo sú umiestnené na stĺpoch medzi regálmi .. koľko krát som zistila ,ze sú ceny niektorých veci oveľa lacnejšie ako na cenovke..napr.napiseledy na nohaviciach pre syna bola cena 28€ a čítačka mi ukázala 15€ a toľko aj stáli (na bločku)
@metoma73 keď je zľava len s klubovou kartou,tak na čítačke ti to neukáže,rovnako ti neukáže cenu váženeho tovaru,napr.balíčkované mäso...pri textile sa často menia ceny,niekedy to ani nestačia prelepovať.Keď došiel nový tovar,tak sa musela hneď kontrolovať cena,často bola cez pokladňu nižšia ako na štítku.Okrem toho bývajú rôzne akcie,že zľava 25% alebo tak....vtedy to je na celý sortiment a každá jedna vec sa neprelepuje novou cenou
@pieces Ale keď pozrieš konkrétnu stranu 29 a položku Nescafe, tak tam je uvedené, že cena platí do 11.11. Ešte aj printscreen som pripojil. Ani si si to nepozrela.
@chrobak7 pozrela, no zrejme je rozdielna cena v hypermarkete a supermarkete, keď bola pani v hypermarkete a nie v supermarkete, tak iba do 4.11. tak by som tomu letáku rozumela ja
Stačilo ísť na informácie a rozdiel by vrátili, bežné sa mi stáva , že nestihnu vymeniť cenovky a už je po akcii a ja im ukážem cenovku a vždy mi rozdiel vrátili, lebo je to ich chyba ,že nestihli vymeniť cenovky. Aj v Kauflande bez problémov vrátili
@chrobak7 pozrela, no zrejme je rozdielna cena v hypermarkete a supermarkete, keď bola pani v hypermarkete a nie v supermarkete, tak iba do 4.11. tak by som tomu letáku rozumela ja
@pieces Akože skôr, než začneš písať nejaké bludy, tak si najprv over fakty. Keby si si s pozrela leták pre supermarkety, tak by si videla, že je cena taká istá ako pre hypermarkety a ušetrila by si jeden príspevok.
Darmo tu budeme my špekulovať, nezistíme, čo sa stalo. Je to len tvrdenie zadávateľky, ktorá si nedala ani len tú námahu ísť sa opýtať na informácie, prečo je to tak. Radšej založí otázku na MK, ešte k tom anonymne. No bodaj by ju porazilo. V Tescu sa bojí hubu otvoriť a opýtať a tu sa bude rozčuľovať.
@anonym_autor treba si pozrieť či sedí gramáž s gramazou na letaku
Kolkokrat sa stane, ze tam maju zle vytlacenu cenovku. Ved je ich tam pomariu na regaloch a este sa kazdu chvilu menia. Chyby sa stavaju.
Na informaciach by vsetko vysvetlili. Mozno by si zistila, ze nie si jedina, co si to vsimla, ked to kupovala.
Tak pokojne chod naspat a dokup si ju.
A ako by ste reagovali, keby mate zaujem o tovar, ktory pred vami predavacka vyklada a vsak povie vam, ze vsetky su uz predane (pisala kamaratom a pytala sa okolo seba predavaciek, ci chcu tiez.)
A ako by ste reagovali, keby mate zaujem o tovar, ktory pred vami predavacka vyklada a vsak povie vam, ze vsetky su uz predane (pisala kamaratom a pytala sa okolo seba predavaciek, ci chcu tiez.)
@anonym_fc4598 A kam ho vykladá? Do regálu? Tak by som počkal, kým dovykladá a zobral by som si z regálu.
@anonym_fc4598 keď vykladá,tak asi nie sú predané
Veľmi pravdepodobne bola káva stále v akcii ale zároveň už dávali nové cenovky a tak tam dali aj pôvodnú, drahšiu cenu, aby nemuseli večer meniť cenovky. Stačilo sa spýtať.
@anonym_fc4598 Tak keď to nie je vyložené v regále, tak to nie je v ponuke. To, že to má v krabici ti nedáva právo to odtiaľ brať, keď ti predavačka povie, že je to predané. Keby si to niekto dal všetko do košíka, ani jemu to z košíka nezoberieš.
Kúpil by som inde.

@anonym_autor bola tam nesprávna cenovka, alebo si to zistila pri blokovaní. Na informáciách si si pýtala?