icon

Buchnutie bruska v 9 mesiaci

Včera o 11:41

Ako som si sadla za stôl tak som si trosku udrela brucho v oblasti kde je pupok o stôl. Pár minút som to tu bolesť cítila aké potom to prešlo. Nemám modrinu ani nič červene na brušku. Do 30 minut sa bábätko začalo normálne hýbať…
Teraz rozmýšľam že či ísť radšej na pohotovosť alebo sú takéto údery normálne? Niekedy sa mi stane ze sa takto buchem aj o kľučku alebo o linku keď umývam riam. Už je to bruško veľké..

anonym_edc911
Včera o 11:44

nič ti nebude a ani malému človiečiku.

januska12323
Včera o 11:49

Nie však sa nič nestalo

anonym_be3975
Včera o 11:57

Na čo na pohotovosť? Stalo sa niečo? Nie, nič sa nestalo

autor
Včera o 12:11
@anonym_be3975

Na čo na pohotovosť? Stalo sa niečo? Nie, nič sa nestalo

@anonym_be3975 mám placentu vpredu tak som sa zľakla či sa niečo nemohlo stať.. ale tsm že sa hýbe tak asi by to malo byť ok, nemám ani bolesti, ani nekrvacam

anonym_be3975
Včera o 12:12
@anonym_autor

@anonym_be3975 mám placentu vpredu tak som sa zľakla či sa niečo nemohlo stať.. ale tsm že sa hýbe tak asi by to malo byť ok, nemám ani bolesti, ani nekrvacam

@anonym_autor ale snáď si sa nebuchla tak silno jak keby ťa niekto silou mocou kopol s nohou do brucha

autor
Včera o 12:17
@anonym_be3975

@anonym_autor ale snáď si sa nebuchla tak silno jak keby ťa niekto silou mocou kopol s nohou do brucha

@anonym_be3975 nie tak silne to nebolo ako kopnutie.. len som to trosku cítila dlhšie.. v tej časti by mala mať telíčko a nožičky hlavu má úplne dole takze pri hlavičke ten úder nebol.. v utorok mám kontrolu tak sa na to opýtam ale zatiaľ sú pohyby normálne

anonym_be3975
Včera o 13:08
@anonym_autor

@anonym_be3975 nie tak silne to nebolo ako kopnutie.. len som to trosku cítila dlhšie.. v tej časti by mala mať telíčko a nožičky hlavu má úplne dole takze pri hlavičke ten úder nebol.. v utorok mám kontrolu tak sa na to opýtam ale zatiaľ sú pohyby normálne

@anonym_autor keby si začala mať fakt silné bolesti, krvácanie nebodaj tak jasne bez pýtania sa by som šla a inak v utorok spomeň lekárovi. Držím palce

kitycat
Včera o 15:44

Narazila si sa pri sadani o stol... nikde nevidim ze by si zakopla a letela dolu 3 poschodia tak naco pohotovost?