icon

Hnedy vytok 3 dni po menzese

adelka42
Včera o 11:15

Ahojte chcela by som sa spýtať či niekto stym nema skúsenosť menstruaciu som dostala 29.11 a skoncila mi 3.11 nebola taka aka by mala byť keďže ja mavam silnu mz bola slaba skôr taky čierny vytok... Je mi to neprijemne sa otom rozprávať ale len keď som išla na wecko tak. Bolo viac krvy alebo na toaletaku..... 5 deň keď mi už skončila menstruacia sme mali pohlavny styk nechraneny snazime sa o babetko už asi mesiac ale žiadne príznaky nemam ine dnes po pohlavnom styku som zase mala ten hnedy vytok stalo sa to niekomu môže to byť zapal?

kiki68
Včera o 12:52

@adelka42 mne to robila velka cysta, musela von. Takze chod ku gyn

stellarstar
Včera o 12:57

Máš tam chybu ms si mala do 3.12
Vieš kedy máš ovulku? Máš ju tesne po ms keď sa vtedy snažíte? Ak máš špinenie po styku môže tam byť problém s krčkom. Kedy si bola naposledy u gyn?

adelka42
autor
Včera o 16:33
@stellarstar

Máš tam chybu ms si mala do 3.12
Vieš kedy máš ovulku? Máš ju tesne po ms keď sa vtedy snažíte? Ak máš špinenie po styku môže tam byť problém s krčkom. Kedy si bola naposledy u gyn?

@stellarstar ovulku viem len podla apky nesledujem to velmi naposledy som bola asi v auguste no ale dam sa objednať

stellarstar
Včera o 16:36
@adelka42

@stellarstar ovulku viem len podla apky nesledujem to velmi naposledy som bola asi v auguste no ale dam sa objednať

@adelka42 a apka odkiaľ má vedieť kedy máš ovu? Máš to nejak prepojené?

adelka42
autor
Včera o 17:13
@stellarstar

@adelka42 a apka odkiaľ má vedieť kedy máš ovu? Máš to nejak prepojené?

@stellarstar menstruacny kalendar tam ti ukazuje aj hoci to možno neni presne ale riadim sa podla toho

stellarstar
Včera o 17:39
@adelka42

@stellarstar menstruacny kalendar tam ti ukazuje aj hoci to možno neni presne ale riadim sa podla toho

@adelka42 ja viem čo ukazuje ms kalendár ale ja sa riadim podľa svojho tela ( viem kedy presne mám ovu ) a nie podľa apky kt vymyslel neviem kto. Ak žena presne vie kedy má ovu v nastaveniach je možné nastaviť presne ale len tak od ducha k uchu by som sa podla nenastavenej apky neriadila. Toto by dospelá žena mala vedieť