Jedálniček pri ABKM
Ahojte, syn má podozrenie na alergiu na bielkovinu kravského mlieka. Je kojený, takže mám vylúčiť všetko mliečne a s obsahom tejto bielkoviny aj ja. Prosím, ak sú tu maminky, ktoré si tým prešli...čo ste papali? Ja zbožňujem syry, jogurty a nátierky a došla som tým pádom 😅 fakt netuším, čo jesť bežne na raňajky a večere a už vôbec, čo variť...
neboj budes varit tak ako doposial len obmedzis mliecne veci, my nemame radi napojove nahrady za mlieko takze fungujem bez, natierky jogurty su aj bezmliecne vbehnes do oddelenia kde vegan a najdes koopu veci
V dnesnej dobe na vsetko mas rastlinne nahrady od jogurtov cez mlieka, smotany, sladkosti, natierky... Takze jedla som normalne len vsetko v rastlinnej variante. Este takych 10rokov dozadu to bol nedostatkovy tovar na nasom trhu ale uz vsade toho najdes dostatok.

@elalala držala som aj ja prísnu diétu. Nie je to natrvalo pre mamičku a dá sa to zvládnuť. Kupovala som si vegan syry a jogurty. Ale syry sú chutné len v toastoch nedali sa jesť čisté na chlebe 😅 držala som to pár mesiacov a veľmi som schudla lebo syn mal.zly ekzém a myslela som že mu škodí veľa potravín tak som jedla biedne.