Kardiológia u dospelého

amalia001
24. jan 2014

Ahojte žienky, pred pár dňami sa mi stal úraz pri ktorom som bola ošetrená na internej ambulacií, kde ma následne poslali teda odporúčili na ďalšie vyšetrenia, pretože mi lekár zistil nedostatky na srdiečku. Odporúčil mi ECHO, a kopu iných. Tak som šla k obvodnej po lístoček. Objednala na ECHO a po vyšetrení totálne sklamaná. Vyšetrenie trvalo asi 10 minút, no nikto sa zomnou nebavil, pozrel že treba urobiť echo urobil, vypísal lístok o vyšetrení a už išiel na rad druhý pacient. Už len tak v dverách som sa opýtala, či je tam niejaký problém, tak vraj je to vrodená chyba a nemal by robiť problémy. To bolo všetko načo sa Pán doktor zmohol. Preto by som chcela vedieť radu ako postupovať ďalej. Kde mam ešte isť? Alebo ako sa dozvedieť čo je vôbec na tom papiery, kedže sa tomu vôbec nerozumiem. Myslela som, že to bude tak ako napr. u neurologa maš svojho a on ta posiela na vyšetrenia a potom sa k nemu vrátiš a on ti to vysvetlí. No tu mi nikto nepovedal nič ani ako ďalej. Nemáte s tým niekto skúsenosť? Čo robiť?

zahradka76
24. jan 2014

@amalia001 chod s nalezom k obvodnej a ta Ti odporuci specialistu (internista, kardiolog). Ten by Ti mal vsetko vysvetlit a popripade ta odoslat na dalsie vysetrenia.

amalia001
autor
24. jan 2014

@zahradka76 ďakujem, tak to neviem ako dopadne keď to nechám naňu. Moja obvodna mi nevedela ani povedať kde robia ECHO vraj si to mam vyhľadať sama. No nezabudla pripomenuť, že ona si mysli, že to nič nebude. Pritom ako mi tvrdil ten lekár je to vrodená chyba, a doteraz mi to nikto nezistil, kedže ma ona nikdy k nikomu neposielala 😒 Niekedy mam pocit, že ma neberie vážne ☹

schatzinkaschatzinko
24. jan 2014

@amalia001 co napisal do spravy? kludne aj IP

zahradka76
24. jan 2014

@amalia001 mas nalez a ona je povinna Ta odoslat k specialistovi. Podla spadovej oblasti ku niekomu patris a ten ta musi zobrat ako pacientku.

amalia001
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz