Môžem jesť sviečkovú v tehotenstve?

lennyska55
3. okt 2013

Moze sa jest svieckova v tehotenstve? A kesu orechy sa mozu?

h2
7. okt 2013

Tak táto diskusia bola dobrá aspoň na to, že som nemusela vymýšľať, čo uvarím na nedeľný obed, bola sviečková na smotane, ešte dnes sme dojedali, mňam! 🙂

zita19
8. okt 2013

@h2 joj ako zavidim, ja som nezohnala maso. Mam prist vo stvrtok k nasmu masiarovi. Tak uvidime.

kristinaanna
8. okt 2013

@katy2 no, podľa mňa celkom dobrá otázka, lebo malého asi bude bolieť bruško, bryndza je ťažká, tak ako kyslá kapusta, kyslé uhorky, tvaroh, cibuľa, fazuľa, bruško môže maličké bábetká bolieť aj od kravského mlieka, a tak, takže by som sa nad všetkým nesmiala 😉 treba skúšať, a hlavne všetko s mierou 😉

zita19
8. okt 2013

@kristinaanna To akoze to male co je v brusku bude boliet brusko ked sa mamina nadlabne svieckovej? To nebola otazka od kojacej matky, ale na svieckovu v TEHOTENSTVE sa pytala.

katy2
8. okt 2013

@kristinaanna dakujem za upozornenie... vidis, az vdaka tebe som si vsimla, ze tam ide o matku a nie dieta... ospravedlnujem sa a ospravedlnim sa aj mamicke.... ale pri tych blbych otazkach niekedy prehliadam... este raz sa ospravedlnujem

zita19
8. okt 2013

Toto bola dobra tema!!! Poniektori sa tu vysantili na autorke, ja som ich za to zdrbala a nakoniec som ostala rovnaka harpia k Tebe. ☹ Prepac.

kristinaanna
8. okt 2013

@zita19 😉

kristinaanna
8. okt 2013

@katy2 😉

h2
8. okt 2013

@zita19 Ja som mala v zásobe v mrazničke. Keď natrafím na pekné a za dobrú cenu, kúpim si viac. Držím palce vo štvrtok u mäsiara. 🙂 Ináč, si tu jedna z mála, ktorá si vie priznať chybu a ospravedlniť sa, ako si písala kristinaanne. Klobúk dole! 🙂

zita19
8. okt 2013

@h2 vdaka. Priznat chybu neboli.

h2
8. okt 2013

@zita19 🙂 Teba nie, ale mnohé babenky tu vedia len kritizovať, zosmiešňovať a navážať sa do druhých, lebo takto anonymne cez počítač je každý hrdina.

zita19
8. okt 2013

No ja uz davno viem, ze nie som majitelom patentu na rozum. Mozno, niektore ked budu take stare ako ja na to pridu. Nektorym ani roky nepomozu 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre