Pomôže aloe vera na problematickú pleť?

begasoda
21. sep 2013

Ahojte baby, chcela by som vyskúšať aloe vera šťavu alebo gél, mám dosť problematickú pleť a čítala som, že aloe na to pomáha, len neviem, ktoré lebo tu na nete je viac firiem, kt. má ju má v ponuke, viete poradiť alebo máte nejaké skúsenosti?

zuzana315
22. sep 2013

Ja spolupracujem s nemeckou spolocnostou LR. Problem s akne som riesila aj so svojou kamaratkou zakaznickou. Ma velmi problematicku aknoznu plet. Po konzultacii s nasim primarom dermatovenerologom jej boli odporucene nase pripravky aj spominany aloe vera gel, uprava stravy a pravidelne odborne kozmeticke osetrenie. Plet mojej kamaratky vyzera ovela ovela lepsie. Trvalo nam to vsak niekolko mesiacov. Takto sme vyzistili, co jej zo stravy neprospievalo a v akych obdobiach sa plet opat zhorsila. Stale pije aloe vera drinking gel + pripravky s aloe vera, ktore jej najviac "sadli". Co je vsak pre mna najdolezitejsie, kamaratka sa citi spokojna a nemusi si na tvar nanasat vrstvy make - upu, ktorymi sa snazila beznadejne zakryt svoju problematicku plet.

ajkapajka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
betati
23. sep 2013

Stav (kvalita) pokožky úzko súvisí s naším vnútrom. Trvácny pozitívny výsledok nemôžeš očakávať, ak budeš ošetrovať pokožku iba zvonka. Je dôležité upraviť stravu!!! a urobiť si detox ...hoci za pomoci aloe šťavy 🙂
Aloe pôsobí na vrstvu buniek (epitel). Sú to bunky, ktoré tvoria najväčší orgán nášho tela - kožu a steny všetkých vnútorných dutín - sliznice. (napr. povrch žalúdka, čriev, dýchacích trubíc, pohlavné ústrojenstvo...). Preto šanca, že aloe pomôže, je veľmi vysoká. Na Tvojom mieste by som určite vyskúšala 🙂
Ak máš kvalitnú a čistú šťavu z aloe, môžeš ju piť aj natierať na pokožku. Ja mám pozitívnu skúsenosť s aloe od Forever.

sashha
23. sep 2013

Jednoznačne LR Aloe, vlastná skúsenosť + pozitívne skúsenosti mojich známych