Priberanie počas užívania antikoncepcie Aidee

sharpay1
24. jún 2016

Ahojte žienky,
chcela by som sa vás opýtať, že čo si myslíte o priberaní pri užívaní antikoncepcie? Priberá sa z nej alebo nie? Či je to individuálné? Ja užívam už hore spomínanú antikoncepciu a od tej doby som pribrala 6kg a nie a nie to dať dole a predtým som s tým problém nemala. Niekde som čítala údajne je dôležité aj o akú antikoncepciu ide a ktoré hormóny to obsahuje.. čo je na tom pravdy? A máte skúsenosti s touto antikoncepciou?
🙂 🙂 🙂

cerez
24. jún 2016

Ja som ju mala len tri mesiace zo zdravotných dôvodov. Počas prvého užívania blistra som celý mesiac krvácala, skončilo to pri užívaní druhého blistra. Pribrala som 2,5 kg. Celkovo by som povedala, že mne nerobila až taký problém pri užívaní až na to začiatočné krvácanie - čo ale nemusí byť spôsobené touto HAK, ale mojim zdravotným problémom. Ani hlava ma nebolela, neboleli ma nohy, nezvracala som a hlavne bola som normálna. Čo pri iných som bola nervózna, kričala som, zle mi bolo telesne i psychicky.

cerez
24. jún 2016

Ešte dodám, že je to ako píšeš individuálne. Každá sme iná, každej iná HAK sadne.

sharpay1
autor
24. jún 2016

@cerez ja ju užívam od januára a pribrala som neuveriteľných 6 kíl a po dnešnom vážení + ďalšie 2 kila. Pravidelne cvičím niekoľko rokov a nikdy nebol problém zhodiť kila ak som náhodou pribrala ale bolo to max. 54 kg a teraz sa ručička na váha šplhá k neuveiteľnej 60-ke. Myslím, že je to zapríčinené touto antikoncepciou. Len sa bojím zmeny či mi sadne ďalšia iná antikoncepcia a gynekológ mi ju na žiadosť vymení?

cerez
25. jún 2016

@sharpay1 Mal by ti ju vymeniť, keď ti nesadla.