Ahojte toto sa teraz nepýtam kvôli sebe ale zaujímalo by ma ci podľa vás samoopalovacie mlieko v tehotenstve škodí bábätku konkrétne sa jedná o značku Ziaja 🙂 Ďakujem 🙂
@sissy27 ja neviem len sa pýtam keď niekto ani vlasy nefarbi tak ma zaujímalo ci to neobsahuje nejaké chemikálie co sa vstrebávajú a môžu ublizit...
@veronika4495 takto... Čisto teoreticky môže uškodiť úplne všetko - vznikne silná alergická reakcia a jej liečba môže poškodiť plod. Ja viem, niektoré ani vlasy nefarbia, nechty nelakujú, žiadne chemické čistiace prostriedky nepoužívajú, nejedia 90% bežných potravín, vodu 7x filtrujú počas splnu mesiaca a za doprovodných zvukov harfy a podobné kúsky, ale naozaj je nutné ísť do extrémov? 🙄
Samozrejme ak je žene z niečoho zle, tak je vhodné sa tomu vyhnúť, ale inak normálne prebiehajúce tehotenstvo nie je choroba a nie je nutné sa nijako špeciálne obmedzovať. Ja každej jednej prajem zdravé dieťa a hlavne zdravý vlastný rozum a úsudok nezastretý hormónmi.
Mimochodom, nikdy mi tak parádne nechytil melír na vlasy ako práve v tehotenstve.
No vlasy si tiež farbim stále ja som to nejako neriešila ani potraviny som neriešila co môžem co nie zatiaľ som žiadne problémy nemala až na priberanie :D a tiež si myslím ze sa netreba všetkého stranit 🙂
@veronika4495 a čo by mu na tom malo škodiť? Samoopaľovací krém vytvára len farebný film na pokožke, neopaľuje naozaj.