Špinenie a zrazeninky

timka190390
16. júl 2012

Cavte baby , potrebovala by som vedieť či ste stýmto mali skúsenosti. MS mi začala 28.06.2012 s priatelom sme mali nechránený pohl styk 13.07.2012 čiže predvčerom. VVčera o pol noci som sa zobudila s až do 6 ráno som chodila na záchod. Tam som zbadala hnede zrazeninky. A od včera a dnes mám hnedo krvavé špinenie. Bruško mám natiahnuté ako keby som mala svalovicu. Je to divné a viem že je to vééélmi skoro ale može byť že sa jedná o uhniezdovanie vajíčka ? Dakujem

kacenamar
16. júl 2012

Uhniezdenie prebieha az po oplodneni vajicka a a trva to cca 6-10 dni po odplodneni (vajicko moze byt oplodnene v case ovulacie).....Takze uhniezdenie isto nie.. ☹ Mozno islo o ovulaciu, vtedy moze zena trosku spinit.
Co by som ti ale odporucala, okamzite chod k lekarovi..zrazeniny nie su moc dobrym signalom.mozno si poriadne nachladnuta, alebo to moze byt nieco celkom ine, avsak to nenechavaj na nahodu, aj z takychto malickosti moze z dlhodobeho hladiska vznikat neplodnost, neriesenie zdravotnych tazkosti...drzim palce, abý si bola v poriadku....daj vediet, ako si dopadla.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre