Tehuľky a mamuľky - part IV
Takže, pri príležitosti svojho 9000eho príspevku otváram nové tehulky a mamulky. Verím, že než bude téma uzavretá, bude sa ma táto téma aspoň trochu týkať... 😃 Píšte, šťažujte sa, raďte, bavte sa. Život je taký krásny, aký si ho urobíme. 😎
A nejaké múdrosti veľmi k veci:
"Dávaj si pozor na to čo si želáš, mohlo by sa ti to splniť."
"Optimizmus nie je stav mysle, ale stratégia úspechu."
A nejaké múdrosti veľmi k veci:
"Dávaj si pozor na to čo si želáš, mohlo by sa ti to splniť."
"Optimizmus nie je stav mysle, ale stratégia úspechu."
Ahojki no a na margo tych dvojciat este fakt neviem lebo mazeliokov otec ma surodencov dvojvajecne dvojcata chalanov a do 2rokov boli na svete aj jednovajecne dvojicky dievcata. Moja stara mama z ockovej strany pochadza z dvojvajecnych dvojiciek a aj v maminkinej rodine su dvojcata. Takze ...... :-N
dorotka, ale kde... ]-( budú robiť ešte celý budúci týždeň 8-( 8-( 8-( 8-( čakám, kým mi doperie práčka a balím deti, idem k našim... už tretí deň som viac-menej u našich.. Malí to neznášajú veľmi dobre, dnes v noci sme mali koncert - celú noc... o polnoci som odpadla, pretože som už bola tak unavená, že som ani nevidela.. ešte že je manžel x-) chudák, bol s nimi od polnoci do rána hore a ráno šiel do práce.. dúfam, že sa nič nestane 😞 |-| Ja som tak tvrdo zaspala, že som ani nepočula, ako plakali :-p samozrejme, o 4-tej ma zobudil, aby som ich aspoň prezliekla a prebalila... booože, to bola noc...
Začni písať odpoveď...

Odošli
ahoj dorotka 🙂 aj ja pozeram jake wow fotky