Tehuľky z bývalých missed abortion
Zakladám túto radostnú tému pre bambuľky, ktoré nám otehotneli a majú za sebou missed abortion.
Dúfam, že sa k Vám bude pridávať oveľa viac a viac kočiek, ktoré budú šťastné, ktoré sa moźno budú báť, ktoré budú mať obavy či strach a ktoré sa budú tešiť že sa to podarilo.
Poprosím aj adminov nech nám túto tému nechajú, bude to téme pre babuľky z missed abortion.
😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 🙂
Dúfam, že sa k Vám bude pridávať oveľa viac a viac kočiek, ktoré budú šťastné, ktoré sa moźno budú báť, ktoré budú mať obavy či strach a ktoré sa budú tešiť že sa to podarilo.
Poprosím aj adminov nech nám túto tému nechajú, bude to téme pre babuľky z missed abortion.
😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 🙂
no v sobotu mi bolo strasne v robote ma velmi pchalo cele brucho ani chodit sa mi nedalo tak ma poslali domov...teraz ma len sem tam pichne vlavo vpravo.....zvraciam iba niekedy len ked nieco nezapasuje..vo stvrtok ideme na kontrolu tak sa bojim ze co mi povie.....akurat mame 8tt+1den podla sona
Ahojte babulky mamulky. Snažím sa vás čítať, ale to ani náhodou nestíham. Ako sa máte?
Emmka - tebe to nejako rýchlo zbehlo. A prečo máš problematiské teho? Ja už teraz viem, prečo si mi nechcela vyveštiť dievčatko. Lebo je to "chlapčisko jak bič", ako povedala moja lekárka 🙂 No čo už. Budeme mať piateho chlapca, takže basketbal už budeme môcť hrať. A snáď ďalšie bude dievča. Ja sa nedám odradiť 🙂 Aj keď môj manžel asi nebude nadšený, že to chcem ešte raz skúsiť... ale jasne som mu povedala, že kým nebudeme mať dcéru, tak budeme rodiť 🙂 Možno ma ten smiech prejde...
Loss - veľmi ma teší tvoje čísielko. Tak len nech pekne rastie..
Všetkým tehulkám prajem krásne tehoškovanie a rýchly a bezbolestný pôrod..
Emmka - tebe to nejako rýchlo zbehlo. A prečo máš problematiské teho? Ja už teraz viem, prečo si mi nechcela vyveštiť dievčatko. Lebo je to "chlapčisko jak bič", ako povedala moja lekárka 🙂 No čo už. Budeme mať piateho chlapca, takže basketbal už budeme môcť hrať. A snáď ďalšie bude dievča. Ja sa nedám odradiť 🙂 Aj keď môj manžel asi nebude nadšený, že to chcem ešte raz skúsiť... ale jasne som mu povedala, že kým nebudeme mať dcéru, tak budeme rodiť 🙂 Možno ma ten smiech prejde...
Loss - veľmi ma teší tvoje čísielko. Tak len nech pekne rastie..
Všetkým tehulkám prajem krásne tehoškovanie a rýchly a bezbolestný pôrod..
Začni písať odpoveď...

Odošli
hoblinka tebe to vychadza dobre?