Tehuľky z bývalých missed abortion
Zakladám túto radostnú tému pre bambuľky, ktoré nám otehotneli a majú za sebou missed abortion.
Dúfam, že sa k Vám bude pridávať oveľa viac a viac kočiek, ktoré budú šťastné, ktoré sa moźno budú báť, ktoré budú mať obavy či strach a ktoré sa budú tešiť že sa to podarilo.
Poprosím aj adminov nech nám túto tému nechajú, bude to téme pre babuľky z missed abortion.
😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 🙂
Dúfam, že sa k Vám bude pridávať oveľa viac a viac kočiek, ktoré budú šťastné, ktoré sa moźno budú báť, ktoré budú mať obavy či strach a ktoré sa budú tešiť že sa to podarilo.
Poprosím aj adminov nech nám túto tému nechajú, bude to téme pre babuľky z missed abortion.
😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 🙂
no v stadiu snazenia...ani neviem. prestalo ma to bavit. som nejaky 26 DC....ale nechystam sa testovat. myslim, ze mrcha pride...
baby a to neviete ze na tych nasich zaludiskach sa tym nasim krpcekom santi najlepsie? 😃
svetlus moja predstava je v sobotu rano ti napisem uz to na mna prislo a ty mi odpises testla som a ciarky su dve x-) tak toto by som presne chcela a bola by som v tej chvili urcite najstastnejsi clovek pod slnkom.
svetlus moja predstava je v sobotu rano ti napisem uz to na mna prislo a ty mi odpises testla som a ciarky su dve x-) tak toto by som presne chcela a bola by som v tej chvili urcite najstastnejsi clovek pod slnkom.
och babulky, nevstepujte mi taku nadej. lebo je potom na zblaznenie to sklamanie. ani nescem testovat. nescem nescem nescem.
nedeptaj sa svetlusik.To nechcem ak by to vyslo tak by to bolo uzasne,strasne by sme sa s tebou vsetky tesili,ale vies ze cyklus nedas len tak rychlo dokopy,tak je pravdepodobnost ze to bude na vianoce ovela vacsia. Vakzdom pripade drzim palcule uz teraz.Hlavne vsak je aby si bola aspon v akej takej pohodicke a nekazila si vstahy pripadnym neuspechom,lebo ak si si vsimla,ked v pohodicke nie si tak sa to na teba vali z kazdej strany. 😉
>> Mišo príde za kamarátmi do krčmy a je strašne doškriabaný. Kamaráti
sa
>> pýtajú, čo sa mu stalo.
>> "Padol som z bicykla." odpovedá Mišo.
>> "A prečo si poškriabaný aj na chrbte?"
>> "Veď vravím, že som spadol z bicykla."
>> "Ale to si poškriabaný aj na nohách a na tvári?"
>> "Do kelu, je to moja mačka a budem ju trtkať, kedy chcem..."
sa
>> pýtajú, čo sa mu stalo.
>> "Padol som z bicykla." odpovedá Mišo.
>> "A prečo si poškriabaný aj na chrbte?"
>> "Veď vravím, že som spadol z bicykla."
>> "Ale to si poškriabaný aj na nohách a na tvári?"
>> "Do kelu, je to moja mačka a budem ju trtkať, kedy chcem..."
ahojte ...taka som unavena, doobeda som upratovala v nasom byte, teraz tam naklusali kamosi a davaju nam parkety...bola som na kontrole vsetko je ok a od buduceho tyzdna uz budem chodit na Kramare, lebo tam chcem rodit.
uuufff uz sa nevladzem ani hybat.
veva tak v sobotu sa tesime s babatka 😃
uuufff uz sa nevladzem ani hybat.
veva tak v sobotu sa tesime s babatka 😃
veva, ako dnes?
ja som mala celu noc kontrakcie, a dost pravidelne, kazdych 10mi..uz som fakt pripravila tasku a cakala cely cas , ci praskne voda...
Ale mozno to je len to, ze male sa posunulo dole nie? Inak strasne ma boli brucho, ako pred kramami, pri kazdom pohybe...Boze dufam, nepride babo tak skoro...
ja som mala celu noc kontrakcie, a dost pravidelne, kazdych 10mi..uz som fakt pripravila tasku a cakala cely cas , ci praskne voda...
Ale mozno to je len to, ze male sa posunulo dole nie? Inak strasne ma boli brucho, ako pred kramami, pri kazdom pohybe...Boze dufam, nepride babo tak skoro...
no keby sa to veva malo merat podla velkosti brucha, tak u z by som mohla asi rodit min. tyzden.... 😃
to mas ale pravdu, nemam ani ponatia , mozno som fakt aj popredu a babo je vacsie...no hadam ale vydrzime aspon do vikenu....
bude sranda, keby sa Tomasko narodil spolu s mojim babulkom
to mas ale pravdu, nemam ani ponatia , mozno som fakt aj popredu a babo je vacsie...no hadam ale vydrzime aspon do vikenu....
bude sranda, keby sa Tomasko narodil spolu s mojim babulkom
emma nestrachuj sa to su falosne kontrakcie
ja som tiez tak mala par noci som nespala a pocitala kontrakcie a nic sa nestalo mala sa narodila presne na termin.
s marekom som tiez par noci nespala a ked prisli prave som myslela ze to prejde :-N ...
takze sa nestrachut, pripravujete sa na porod 😃
ja som tiez tak mala par noci som nespala a pocitala kontrakcie a nic sa nestalo mala sa narodila presne na termin.
s marekom som tiez par noci nespala a ked prisli prave som myslela ze to prejde :-N ...
takze sa nestrachut, pripravujete sa na porod 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli
takze tvoje boje so zaludkom su mi zname... 🙂