Mám 28 rokov a nechcene mi uniká moč

silviaspn
6. nov 2017

ahojte. prosim je to citliva tema preto som sa registrovala este raz, hladam tu podobne skusenosti a pocity z tohto problemu.
mam problem s unikom mocu. prvykrat sa mi to stalo na zakladnej skole asi v 7 rocniku, ked som si kychla a uniklo fakt vsetko :/ nastastie mi kamoska pozicala mikinu a utekala som domov. odvtedy nic takeho extermneho. ale nosim stale intimku, mam vacsi pocit istoty. sem tam mi troska ujde ked sa schuti smejem alebo kaslem(ale to len naozaj vynimocne). a to hned utekam na wc a potom je dobre, ale teraz som zacala aktivne cvicit a vcera sme skakali intenzivne na svihadle, no baby poviem vam katastrofa. sice som pocas dna vypila necele 3 litre vody, ale odbehla som z treningu 2x na wc. pri skakani som citila ako mi unika moc. po cviceni som mala intimku uplne nasiaknutu, nastastie nic nepretieklo.
oh chcem to riesit, lebo toto je fakt neprijemne. mate niektora taketo podobne problemy? resp by ma zaujimalo riesenie. nerobim ziadne cviky nato. ale citala som o tabletkach alebo o rychlej opke kde vyslu daky elek.signal ci laser, a ten dako ovplyvni steny a problem by mal ustat, robia to v ba a este v piestanoch, co som tak zbezne pozerala.
naozaj sa hanbim zato a je to fakt neprijemne najma pri tom cviceni proste. este nemam deti a mam 28 rokov.
dakujem za kazdu radu, postreh, pripadne kde vam s tym pomohli.

katarinkaulany
6. nov 2017

Určite kogelove cviky cvičiť pravide. Mne pomohlo aj normálne pravidelné cvičenie. A venušine guličky 😉 tiež pomáhajú.

stepanka274
6. nov 2017

Aj ja som pocula o cvikoch na tento problem, posilnovanie panvoveho dna.

eliska13
6. nov 2017

@silviaspn najlepšie je ísť k urologovi a tam si nechať poradiť, keďže si ešte nerodila a po pôrode to môže byť oveľa horsie

lindusss2016
7. nov 2017

Ahoj kamoska mala presne taky isty problem, ako opisujes, kychnutia a smiech, to jej unikalo jedna radost. Dala si to operovat, ale myslim, ze to.bola nejaka plastika. No ona uz bola po dvoch detoch vtedy a spravili jej to spolu so sterilizaciou naraz, takze to bol rychly zakrok. Od vtedy si pochvaluje, ze je vsetko super. Riesila to cez gyndu, urcite to konzultuj, kedze ty si este nerodila. Ja bezne takyto problem nemam, ale v tehotenstve, ked si kychnem, tak sa podari 😀 takze to by sa ti len zhorsilo a po porode by to asi ostalo tak

99pavla99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre