Cestovanie so štyrmi deťmi - skúsenosti

andreasiskova3
4. feb 2014

Ahojte, za pár mesiacov nás bude o dvoch viac a napadla ma taká myšlienka, že ako budme chodiť všetci na výlety - cestovanie. Neviem si predstaviť, že by sme nikam nechodili alebo, že by sme nešli všetci. Ako to riešite vy ostatní, min. 6 členná rodinka? Viem, že sú aj vlaky a autobusy, ale to je tak nepraktické. Aké auto používate? Ďakujem za odpovede.

jolinka
4. feb 2014

7 miestny sharan, ale pouzivame len 6 sedadiel, miesto po 7. sedadle je vyuzivane na batozinu 😉

andreasiskova3
autor
4. feb 2014

@jolinka nooo, pekné autíčko super 🙂

krprtka
4. feb 2014

My mame zatiaľ 2 autá,plánujeme kúpiť buď Sharan 4 motion, to chcem ja a môj muž chce Toyotu Landcruiser 7 miestnu 😉 ak do leta nekupime,na dovcu poziciame 😉 nuž nie je to sranda uz 😀

dobromila
4. feb 2014

@andreasiskova3 jednoznacne 7 miestne rodinne auto - ved aj batozinu treba niekam dat,alebo sa zmesti nejaka ta pestunka k detom este 😉 My mame jazdeny ford galaxy a sme velmi spokojni.

titulienka
4. feb 2014

W sharan, Ford Galaxy, Seat Alhambra 7 miestne rodinne auticka 😉

andreasiskova3
autor
5. feb 2014

Vidím, že aut je na výber, my máme Peugeot 307 SW, mali by sa tam dať ešte dve sedadlá dozadu napojiť, ale tým pádom nám zmizne batožinový priestor, a pre toľkých ľudí treba dosť miesta aj na batožinu. Na bežnú prepravu to asi bude stačiť ale na dovolenku asi nie.

tenerifka
5. feb 2014

@andreasiskova3 Velmi priestorny a pohodlny je VW multivan, ale cena je okolo 30 000, teda aspon u nas, a spotreba bude takisto dost vysoka