Láska a erotika od manžela po pôrode

mareka49
8. jún 2018

Ahojte zeny, skor.som.si myslela,.ze taketo situacie sa deju v opacnom.garde..Mame.doma 6 tyzdnove babatko a mam.pocit, ze ma.manzel vnima.len.ako.spajzu.pre.svojho syna. Stratili.sa objatia, bozk, citim sa.osamotena. Pritom umavou jeho by to nemalo byt. Skor.ja.som vystavena v noci vstavam len ja, manzel ma.dokonca separe.izbu, lebo sak praca..Jedna vec je.troska nehy a.druha sex. Jeden bol z mojej iniciativy a druhy, vraj je unaveny..a zajtra. A nic.
Som divna? Ne h em sa.vnucovat..Nechcel byt pri porode, ale nakoniwc sa.to dako zvrtlo, ze bol..Mozem.ho teraz.uz.eroticky nepritahovat? Boli ste nejaka.v podobnej.situacii?

zooeynka
8. jún 2018

Ries to s manzelom...odkial mame my vediet co sa deje v jeho hlave? Je tisic moznosti preco sa tak chova....

jeennyv
8. jún 2018

@mareka49 o tom musis urcite prehovorit s muzom my mozeme mat len domienky, ono za mna separe izba je...blbost...jednak sa ludia odcudzuju, jednak dieta je spolocne, boli ste pri jeho ”vyrobe” obaja tak snad jedno vstanie v noci ci plac nejaky sa da prezit..toto je dnesnou chybou aj podla mna, ze zena sa zavrie s dietom aby nedajboze nerusili...plus su aj muzi co vnimaju po dietati, zenu hlavne ako matku, ci mozno cakaju po poride sexy lan..dovodov moze byt tisic treba si ro vydiskutovat...kto ma ake tuzby

zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miadi
9. jún 2018

No nepomozem ti moj bol pri 37h porode pol hodku ma šili potrhanu a on chcel par dni po porode "vyrabat druhe" srandoval ale fakt chcel mna bolelo aj ist na wc ci kychnut no neveril tak som mu povedala nech sa kukne na tie štichy a až potom pochopil ..podla mna tvoj nemusi mat traumu z porodu mozno si nanho nervozna?unavena z babatka Alebo je ozaj unaveny .. Alebo za nim dojdes v teplakoch s kruhmi pod ocami ze " chces sex?" Ako zombie to potom nejde 😆Si daj nieco sexy na seba a on neodolà

pininka
9. jún 2018

To je vzdy tak ked sa narodi babo. Aj ked k nemu nevstava,ty si mala 9 mesiacov na to si zvyknut ze bude malinke, on si zvyka teraz. Daj tomu cas. U nas doma to tiez tak bolo, vravi sa ze muzi ziarlia na deti, lebo sa im zeny viac venuju, u nas som akor ja ziarlila na maleho, lebo muz sa mu v kuse venoval a na mna uz nemal cas ani silu. Ale preslo to, hlavne mu to v klude povedz, ze ti to chyba a tak.

amalka1991
9. jún 2018

@zara1357 myslis? My budeme chvilu u mami kym sa nepostavia dom a tiez som sa rozhodla spavat s malou sama v izbe lebo by manzelska zabrala strasne vela miesta v tej izbe a muz bude spavat separe aby sa vyspal do prace kedze vela pracuje. Sice on nechce a chce byt s nami ale mne to pride logicke. Som zvedava teda ako to dopadne😁

evittam
9. jún 2018

U nas sa nezmenilo vobec nic. Dcerka dokonca spávala chvilu s nami. Nevidim dovod na oddelene spalne. Nic logicke na tom nie je. Nie je to len moje dieta ale aj mužove. Pomahal ked bolo treba.

misinka0611
9. jún 2018

Možno to je ten problém. Počas tehotenstva nebol stotožnený s tým, byť pri porode a zrazu sa tam ocitol, tak trošku sa s tým vyrovnáva. Rozprávala si sa s nim v klude o tom? To oddelené spanie vám tiež podľa mna nepomáha. Takto sa len odcudzujete ked ešte máte takýto problém. Ja osobne to nechápem. Splodili ste to dieťa spolu tak by ste sa mali onho aj spolu starať ked sa narodí a nie, že chlap sa zdekuje z izby lebo ide do roboty. Tento argument nechápem. Ako ty ráno nevstávaš k dieťatu ako on do roboty, ty sa onho nestaráš celý deň ešte aj o domácnost? Raz mi jeden chlap povedal. Že materská je tiež robota, ale slabo platená a ešte 24hodinová/7 dní v týždni. No možno ja to nechápem kedže my sa staráme spolu a ked malý sa budil v noci tiež sme vstávali na striedačku.

evittam
9. jún 2018

@misinka0611 Perfektne napisane.😉

lus83
9. jún 2018

Splodili ste to dieta spolu, tak mate byt spolu.. Oddelene spálne je zabijak... No dobre, ale ked muz chce spat vedla, tak co narobite. Moj muz bol pol roka nonstop vedla, potom som ho sem tam zavolala, ale velmi sa netrhal. A pritom nase dieta ani v noci neplakalo. Vraj sa potrebuje vyspat do prace. Nic s tym neurobíte, ak sa tak rozhodne. A chlapi s vami nebudu viest siahodlhe rozhovory o zivote. Stokrat som sa pytala, stokrat nic dokopy nepovedal. Teraz to robim tak ze mu dieta rano donesiem a ja si este pospim. Moj nikdy nebol nejaky sexualny maniak, jemu staci raz za dva mesiace, pocas tehotenstva a porodu aj ovela menej. Stve ma to ale nic s tym neurobím. Jemu to nechýba ako tvrdi.

zenaajmama
9. jún 2018

Myslím že nie je normalne že má oddelenu izbu.Môj muž chodí z roboty do roboty, a aj tak spal snami vždy.opýtala si sa jeho či po tebe túži?

lus83
9. jún 2018

@zenaajmama ved sex moze byt aj vo vedlajsej izbe 🙂 ci tuzi.. Vraj ano, ale chce sa vyspat. Prepac, ak si sa pýtala autorky.. Ja odpovedam za seba...

zenaajmama
9. jún 2018

@lus83 sex môže byť kdekoľve, jasné.Ale keď spia zvlášť, nepritulia sa k sebe v noci , tak je hneď menej toho kontaktu.Keď muž cez deň pracuje, večer sa stiahne do svojej izby, tak kedy má nastať to" intímno"?
Takýto postoj keď sa muž "dištancuje"od dieťaťa a ženy neveští nič dobré.

lus83
9. jún 2018

@zenaajmama ja viem, ale co robit. A pritom nevstava rano o siestej chodi aj neskor do práce. No dieta miluje, cez den, ked ma volno sa o neho pekne stara aj rad chodi kocikovat..

zenaajmama
9. jún 2018

@lus83 dôležité je,že to vyhovuje vám obom.

michaella94
9. jún 2018

my mame 2 synov...ked sa narodil prvy syn manzel k nemu vstaval prebalil ho lebo zakazdym bol pokakany .-D a ja som si zatial odsriekalava prsia lebo som mala vela mlieka tak mi ho podal a sil spat a tiez rano vstaval do prace....druhy syn uz spi s nami od narodenie cize muz nemusel vstavat ale on bol narocne dieta niekedy sme obaja celu noc pochodovali s nim na rukach a nikdy mi nepovedal nie....ako vsetky skuhlasim s tym ze oddelene spanie je velmi zle a toto by som urcite zmenila...s muzom sa skus porozpravat aby si vedela preco sa drzi dalej ked o tm nebudete hovorit samo sa to nenapravy a bude to len horsie..drzim palce 🙂

malasandrika
9. jún 2018

@mareka49 myslím si, že je to práve kvôli tomu, že nechcel byť pri pôrode a musel byť. Môj manžel mi sám povedal, že to pre neho nebol príjemný zážitok a tiež sa s tým musel v hlave vysporiadať.

pininka
9. jún 2018

Ja som si tiez predtym myslela ze oddelene spalne su zle, ale u nas nie koli detom ale kvoli urcitym zdravoynym dovodom spime oddelene a nic sa neudialo. My sme sa aj predtym minimalne milovali vecer alebo v noci a este menej v spalni, takze toto podla mna problem nemoze byt. Zdravy chlap ma chut a zena moze byt aj na streche a vo vreci a bude to chciet. Problem je bud ten porod alebo ako vravim,ze to chce cas. Darmo ale s dietatom sa vela veci zmeni a aj ked aa zda ze muz nerobi tolko ako zena,este to neznamena ze je vo vsetkom ok.

kyra3
9. jún 2018

Baby mne muz pumpoval mlieko ked som nevladala od unavy ( a sex sme strasne chcelo uz 3 tyzdne po porode. Podotkynam ze bol pri zasivani a videl aj to ako sa zo mna valila krv ked mi sestricka stlacala brucho. Nema traumu :D

sussah
9. jún 2018

@mareka49 akoby si mi z duše hovorila...u nás je to podobne...nemal byť pri pôrode ale videl že sa trápim tak mi pri 18 hodinovom pôrode pomáhal...Neviem či ta trauma v ňom zostala...ale pripadám si aj menej atraktívna a pribrata..Radikálne chutnut kvôli kojeniu nemôžem..chýba mi neha ..sex..Bola som riadne nastrihnuta a pozasivana...My sme kvôli rizikoveku tehu nemali sex celé tehu a teraz keď by sme aj mohli tak to nejako odkladáme ...či máme strach..Môj síce s nami spí ale skoro ráno ho posielam do vedľajšej izby lebo strašne chrape a budú mňa aj malú...Ale inak nám vo všetkom pomáha..

zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amalka1991
9. jún 2018

@zara1357 no ani moj muz nesuhlasi aby spal oddelene...to je moj napad 😂 tak povedal ze teda aspon si da matrac tam a raz bude tak raz tak...uvidime ako to bude fungovat. Mozno nebudem vladat sama...

spuntikmathiasko
9. jún 2018

No neviem ja nevidim problem v oddelenych spalnach nakolko ten moj chlap spava v spalni s nami, ale nezobudi ho nic, cize je uplne jedno kde spi. Mame 3 deti, ale ani o jednom v noci nevedel a nevie a to nam prvy syn prespal noc ako 3,5 rocny, dcera od 1 a malinky je bezne hore aj 4 krat za noc. Moje deti sa bezne budili 5-6 krat za noc.A prvy syn mal obdobie, ze sa zobudil o 1-2 a do -3-4 bol hore. Uprimne neviem si predstavit ako by po takychto nociach muz fungoval vo svojej praci. A kojit za mna tiez nedokaze. Neviem podla mna je uplne jedno kde chlap spi, problem bude inde. Aj ked sa raz za uhorsky rok stane, ze sa ocitne nevdla mna v postely on a nie jedno z deti sme radi, ze je ticho a spime. A nas sexualny zivot tym netrpi nijako, sexovat sa da aj inde ako v spalni a stiskat a mojkat tiez bezne pocas dna, stiskat a pusu mi dat moze aj o 13:00 pri umyvani riadu, nie?

dopepalacinka
20. jún 2018

No ja som picula tak....ze niektorý muz ked vidi pôrod zena sa mu zhnusi....nemusi to byt Vas pripad ale predsa len pôrod je tam dole hnus....

lapersefona
21. júl 2018

@miadi 37 hodin? To si jak prezila ci ti to pomaly rozbiehavali a rodila si v Sk?

evittam
21. júl 2018

@dopepalacinka Lenze ten muz nic nevidi. Stoji alebo sedi ti pri hlave a necumi ti medzi nohy, možno trochu krvi a spinave dieta, to je vsetko.

miadi
21. júl 2018

@lapersefona robila som v kanade pomali sa otvaral cervix mala som midwife a nechcela som epidural nakoniec som ho mala a oxytocin Lebo chybat este 1cm a za 6h ziadna zmena a uz som
Nevladala .. nabuduce chcem epi hnet aj oxytocin ked bude treba

lapersefona
21. júl 2018

@miadi som si aj myslela ze v zahranici ...to si mala dost :/

katrinka34
21. júl 2018

Môj manžel tiež spáva od narodenia prvého bábätka v druhej izbe ... Teraz mame tri deti, stále sme spolu, lubime sa ;) a keď sme aj nášho najmladšieho člena rodiny vysťahovali zo spálne ;) tak sa tam opäť nasťahoval manžel ;). Treba všetko riešiť ? Treba stále analyzovať ? Niiie, treba žiť, tu a teraz ....Všetko je tak ako má byt ;)