Problémy v intímnej oblasti

limoncelo
17. nov 2015

Mile maminy, rady by som si vypocula vas nazor, lebo som v uzkych zo situacie, ktoru mam doma. Sme mladá rodinka, som 8 mesiacov po porode, malej sa velmi tesime obaja rovnako, s manzelom spolu vychadzame dobre, nehadame sa, dokazeme sa dohodnut, len na istu vec mame rozlisny nazor. Ja som po porode akosi stratila chut na sex, nepotrebujem to tak často a pri malej ani akosi nemam cas. Muz to potrebuje kazdy den, niekedy mam pocit, ze mu ide len o to. Ked mu dam pusu, alebo sa len tak pritulim, hned si mysli ze nieco z toho bude, potom je nastvany a nerozprava sa so mnou. Ja sa v poslednej dobe do sexu nutim, je to pre mna nie pozitok ale otrava. Velmi ma tato situacia mrzi, bojim sa ze sa mu uplne odcudzim, ze ho stratim, ze si najde milenku, lebo minule to uz naznacoval. Naozaj sa moja predstava o idealnom manzelstve ruca, casto mam pocit, ze muz potrebuje iba 1.pravidelny sex najlepsie trikrat denne, 2.strechu nad hlavou a 3. chutnu veceru, nic viac k stastiu nepotrebuje. Ako je to u vas mlade maminky? Mate niektora z vas podobne problemy? Ak ano, ako ich riesite? Za kazdy podnetny prispevok vopred dakujem.

julca15
17. nov 2015

Tiež ma po pôrode na dlhšiu dobu opustila chuť na sex. Myslím, že to bolo hlavne z vyčerpania a samozrejme asi hrali rolu aj hormony. Môj manžel to ale akceptoval. Vôbec na mňa netlačil. Prvý sex po pôrode sme mali po vyše 2 mesiacoch. Bol veľmi, veľmi tolerantný a chápajúci. Časom sa to zlepšilo a mali sme pravidelný sex, ale nikdy nie každý deň. Asi 2x týždenne, ale to vyhovovalo mne aj jemu. Keď som mala chuť bolo aj častejšie. Keď som nemala povedala som to na rovinu, nevravela som že mám migrénu, ale že som unavená, nemám chuť. Ale takéto otvorené jednanie si nemôže dovoliť každá žena. To záleží od povahy manžela. Ak je normálny navrhujem otvorený rozhovor.

natalym
17. nov 2015

@limoncelo Nuž je to tak. Čím skôr sa s tým vyrovnáš tým lepšie. Skús sa prinútiť a hľadať pre seba z toho výhody. Jednoducho žiadaj od muža uspokojenie pre seba. On keďže chce, tak sa bude snažiť, Tebe bude dobre a čím viac orgazmov, tým viac Ťa to bude baviť. 😉

limoncelo
autor
17. nov 2015

@julca15 u nas je dvakrat tyzdenne nic, to sa pre neho nerata ako by ani nebolo, bojim sa ze nebudem stihat jeho tempu, lebo uz teraz zaostavam.

malabiba
17. nov 2015

@limoncelo je normálne, že ženy po pôrode a prebdených nociach, dojčiace a nabité "materskými" hormónmi majú iné priority....ale je normálne, že zdravý mladý muž sexuálne aktívny má tiež svoje biologické potreby - on materskými hormónmi nabitý nie je a trpí...veď človek len ak má uspokojené svoje biologické potreby môže rozvíjať tie ďalšie - vyššie...takže treba hľadať kompromisy - rozprávajte sa o tom, hovoríš, že nenalieha iba je sklamaný....skúste sex aspoň dva-tri krát za týždeň, ale v pokoji a myslím, že aj on sa upokojí a nebude to chcieť každý deň...ale nie hocikedy, nie keď si uťahaná, nervózna, vtedy keď máte fajn deň, verím, že určite také sú, alebo si vyberte rána vo voľné dni ak malá spí....ak sa dá skúste dať malú na hoďku dve k babke a urobte si romantické popoludnie - časom to bude lepšie a lepšie

limoncelo
autor
17. nov 2015

@natalym moj muz nie je nejaky bravurny milenec, v prvom rade mysli pri sexe na seba, tak to bude celkom problem a mozno aj kvoli tomu to poklesnute libido z mojej strany.

katrin21
17. nov 2015

@limoncelo toto je problem asi kazdej druhej mamicky.. prajem ti, aby muz dostal rozum a aby ste to ustali a nasli nejaku zlatu strednu cestu.

safranca15
17. nov 2015

My sme tiez mali ten problem ja som brala ale antiku a ta mi to rozhadzovala este viac takze som sa k tomu prekonavala do 22mes malej odkedy ich neberem odvtedy je to fajn sice ho nemame casto ale 2-3za tyzden ale aj to staci

natalym
17. nov 2015

@limoncelo Ale no .... tak prečo si si ho brala??????? Tak ho to nauč čo od neho očakávaš, ukáž mu to, či takto to chceš mať celý život? Ťažko radiť, potom.......

limoncelo
autor
17. nov 2015

@malabiba s manzelom sa tazko komunikuje vseobecne a na tuto temu ani nehovorim, je to introvert o svojich pocitoch hovori malo a romatika mu neohovori nic, casto mavam pocit, ze sex je pre neho len prostriedok na uspokojenie jednej zo zakladnych potrieb, nic viac.

maria1989
17. nov 2015

@natalym myslím, že kopa žien si vezme muža aj napriek tomu, že nevie, ako na ňu v posteli 😉

natalym
17. nov 2015

@limoncelo Začni uvažovať v rovine ako sa to dá a nie ako sa to nedá......................
Lebo potom Ti neostane nič iné ako vymeniť muža alebo naozaj on vymení Teba.

natalym
17. nov 2015

@maria1989 Ale môžu sa to spolu naučiť, či? Keď niekoho ľúbim tak sa snažím mu vyhovieť a malo by to tak byť na oboch stranách.
Tak s týmto doma problém nemáme.......
@limoncelo A niekedy stačí rovno povedať.

maria1989
17. nov 2015

@natalym vieš čo, ja tomu veľmi neverím, že naučiť. ale to vravím len za seba. buď ma niekto priťahuje alebo nie. ale samozrejme, že kde je vôľa, tam je cesta.

sue
17. nov 2015

Drahá, v úvode píšeš, že si rozumiete vo všetkom, až na sex...
Poznám o čom píšeš,ale neurob tú chybu čo veľa žien. Nezanedbávaj sex ! Uvidíš, že s jedlom bude rásť chuť aj u teba 😉 a on je v posteli egoista? Buď aj ty 😊 nedovoľ mu, aby skončil skôr ako ty 😊 ukáž mu ako ti vie urobiť dobre a uvidíš, že aj jemu to bude chutiť ešte viac ako keď "si urobí dobre len on".
Manželské milovanie je niečo úžasné, vyjadrujeme a dostávame ním to, čo nijak inaka s nikým iným. Neoberajme o to ani seba ani svojich manželov 😏 lebo sa to niekde prejaví...............

natalym
17. nov 2015

@maria1989 Tak ako to decko urobili? Sa nepriťahovali, či čo? Chlapec má plné gule a odkrvil sa mu mozog, to sa ťažko vysvetľuje.
Odporúčam, najprv vyprázdniť gule, akokoľvek a potom začať spracovávať. Počúvny bude jak baránok.
Alebo sa sťažovať dookola.

limoncelo
autor
17. nov 2015

@natalym lebo som ho lubila a lubim aj so vsetkymi chybami a ako kazda zalubena dvadsiatnicka som naivne verila, ze vekom to bude lepsie a lepsie. Ono zasa netvrdim, ze je az take trdlo, to nie, len je v tejto oblasti malo komunikativny, nespyta sa čo sa mi paci, nepovie co by on chcel. Neberie sex ako citovo-telesny pozitok, ale skor ako uspokojenie svojich pudov a hotovo. A mne to vadi a tu zrejme nastal blok z mojej strany a strata chuti.

natalym
17. nov 2015

@limoncelo Pozri sa na to takto. My sa tiež nerodíme so všetkými znalosťami javov a vzťahov a ako veci fungujú. Deti chodia do školy, rodičia ich učia príkladom, ukazujú im v knižke uško, bruško, nožičku....... Tak ho to musíš naučiť, moja. Uvidíš, že bude chápavým žiakom. 😉

limetka69
17. nov 2015

@limoncelo u nas je ti naopak, musim muza nutit, ci pred tehotenstvom alebo teraz pocas, tiez to nie je dobre, pripadam si ako nymfomanka, absolutne nepritazliva a mam z toho hlavu v smutku, inak je dokonaly, viem ze ma miluje, ale sex mu staci mozno aj 2x do mesiaca, keby som cakala kedy to na neho pride, neviem ci by som sa dockala. Ked uz som zjavne nervozna z nedostatku vtedy sa zdohada. A ja mam pocit, ze to robi pre pokoj v rodine. Ale asi by som radsej brala muza co si to dozaduje castejsie, aspon by som si pripadala pritazliva.

maria1989
17. nov 2015

@natalym veď píše zakladateľka, že muž nič moc v sexe... ale tak možno mu dávala šancu a medzi to sa pritrafilo dieťa. inak pozerám, že tvoje rady sú v zmysle, že ona mu má dať/dávať a on bude kľudný... ako z jednej strany je to pravda, ale že by som proti svojej chuti a vôli niekomu ako vravíš vyprázdňovala gule len preto, aby sa s ním dalo rozprávať... 😀 😀 že wau. super taktika. no, ale čo by sme neurobili pre záchranu vzťahu 😅

natalym
17. nov 2015

@maria1989 No mne to bolo tiež proti srsti, ale inak sa s nimi nedohodneš. Oni skrátka nepočúvajú, mozog nefunkčný, nič tam nemajú. Ja si z môjho dokonca robím aj srandu. Preto si z toho treba urobiť výhodu pre seba. Muži majú radi, ak si žena ukáže čo chce v posteli, ak je trochu sebecká. Stačí toto pochopiť a hneď to ide lepšie.

natalym
17. nov 2015

@maria1989 A ešte niečo............ Akože nič moc v sexe? Kde sa to mal naučiť? V cudzích posteliach? A čo keď si to isté on myslí o nej? Že pobúši a jej to stačí. Nemá to odkiaľ vedieť.........

limoncelo
autor
17. nov 2015

@natalym ten tvoj je ucenlivy, povie co chce, ten moj je ako nemý film, rob zlatko co chces je mi to jedno !

maria1989
17. nov 2015

@natalym ja viem, že máš pravdu zlatko. no nič, musia sa dohodnúť nejako... 🙂

maria1989
17. nov 2015

@limoncelo je mu to jedno? tak by som ho priviazala o posteľ, zmlátila s bičom, kým by nepovedal jasne a presne čo a ako 😀

natalym
17. nov 2015

@limoncelo Moja nie, môj nehovorí nič ani vlastná mater mu nerozumieeeeeeeeeeeeeee. 🙂
On ma má rád a chce so mnou sexovať, vieš.

tajka1986
17. nov 2015

@limoncelo o to to mas jednoduchsie. Jednoducho ho urob kazdy druhy den,to ti nezaberie vela casu(sosob si vyber sama) a sem tam ked budes mat ty chut tak sa spolu trosku pohrajte. Nemusite to rozoberat slovne,staci naznacit priamo pri cine co sa ti paci alebo mu to ukaz alebo dopomoz 🙂 inak by ma pekne nasral keby mi vopred povedal ze ak nebude sex najde si milenku. Hned by ho ovalila panvicou 🙂))

emilia25
17. nov 2015

Na jednej strane nechspem mužov co nedokážu počkať na ženy a teda zena nemá z toho nic.no na druhej strane nechspem ani ženy ktoré takto odhsdzuju svojich muzov.u nás prvý sex bol hned jak som prestala krvácať a muž pri mne netrpel veď su aj ine uspokojenia čo zena môže urobiť muzovi z radosťou a láskou.potom sa cudujme keď si fakt muž nájde milenku čo mú doma chýba najde inde.

seahorse27
17. nov 2015

@limoncelo V tom pripade mas aj ty pravo byt sklamana a nastvana. Preboha, zeny, preco stale beriete ohlad na tych chlapov - len ich potreby musia byt naplnene, len oni musia mat pravidelny sex, navarene a co ja viem co este...a co tvoje potreby? Citove aj sexualne, kedze tvrdis, ze je zly milenec. Tu nepomoze nic ine, len otvoreny rozhovor a nielen o tom, co chyba jemu, ale hlavne o tom, co chyba tebe. Skusil by sa mi vyhrazat milenkou...toto je uz fakt primitivizmus...

ukulela
17. nov 2015

akoze zastavat sa chlapa, lebo mu je dva krat do tyzdna malo a on potrebuje viac? a k tomu, pablb, aj podla zakladatelky "naznacil" ze ci si ma hladat milenku?????
pablb pablb, pablb na entu!
ja som mala dost velke porodne zranenia, sitie komplikovane ako podpolianska vysivka, problemy s mocenim, .... a moj drahy, nech mu je chvala velka, cakal tri mesiace poslusne s prekrizenymi nohami, lebo chapal, ze to jednoducho nejde. a to je tiez "zrebec" co by sa natriasal kazdy den. clovek je tvor mysliaci a rozumny, mal by vediet svoje telesne potreby ukocirovat - jasne, ze nei navzdy, ale toto /zena po porode/ je objektivna situacia.
@limoncelo jedine riesenie - porozpravat sa odsrdca, uprimne, o vsetkych pre a proti,o pocitoch, tvojich aj jeho. pomaha ti pri babatku? kojis? vstavas k nemu v noci len ty? nech ti pomoze, nech ti pomasiruje chrbat, nohy, nech ide cez den s kocikom na dve hodky, aby si si ty pospala (nie pozehlila a navarila), nech navari - a potom budes aj ty viac naladena.

susanka7
17. nov 2015

,-