S priateľom nám to nefunguje, no má rád malú, ako ďalej?

mejbelyn1994
21. júl 2019

Takže prv ako začnem písať tak vás chcem poprosiť že blbe komenty si nechajte a nesnažte sa byť rozumní i a poučovať o gramatike..
Prejdem k veci mala som manžela uz rozvedena 4 roky áno bolo to na začiatku ťažké ale teras po čase som šťastná že som sa zbavila debila. Mam nádhernú dcérku môj život jediny. Pracujem snažím sa aby jej nič nechýbalo... Mam priateľa je v zahraničí a mam taky problém ze veľmi málo chodí domov. Proste príde raz za 3-4 mesiace áno vyvadzam pretože sa po 1. Bojím uz druheho vzťahu aa po 2. Ma nebaví taky vztah na diaľku ale zalubila som sa doňho aj keď je zvláštny vadia mu také veci na ktoré nemám silu ani slov.. Ale najviac ma k nemu ťaha to ze ma rad malú .a Berie ju ako za svoju. Nebude tam stále stavia dom ale čakať ma uz nebavi. Nevie dávať cíti na javo neviem pri ňom ci ma chce alebo čo... V posteli nám to nefunguje keďže mu vadi veľa vecí (napr ze mam male ochlpenie v zadku) ale neviem co mam robit mam ho rada a on malu vzal ako za svoju ale neviem ako ďalej možno je Chýba vomne lebo často to ukončuje J bezdôvodne alebo v ňom. Diky za Kzdu radu

lucka12399
21. júl 2019

@mejbelyn1994 no mne osobne by teda hlavne vadilo uz len to ze chodi tak malo domov .. no a vlastne okrem toho ze ma dobry vztah s malou, je nieco dobre na nom ? Neviem, asi by som to ukončila a hladala skor nieco ine ..

nika3136
21. júl 2019

Mne raz jeden chlap povedal
Vieš prečo som so svojou ženou? Pretože si hľadala chlapa a nie otca malému (bola slobodná mamička).
Chápala, že nie je jeho a hľadela na ich vzťah, vzťah medzi nimi ako partnermi, nie na to, aby silou mocou našla náhradného otca.
Nad tým by si sa mala zamyslieť.

lucinka1988
21. júl 2019

@mejbelyn1994 ukončila by som to asi čo najskôr, súhra partnerov v sexuálnej oblasti je pre dlhodobé fungovanie vzťahu veľmi dôležitá (aj keď nie je to samozrejme jediný faktor), ale myslím, že ak by to partner cítil rovnako ako ty, isto by ti to dal najavo a nemusela by si hádať, na com si..Ja si osobne neviem predstavit vzťah na diaľku, z mna by to bolo len akési prežívanie a neustále cakanie na to, kedy príde domov, načo strácať čas, keď sa da využiť naplno s niekym, kto ho bude tráviť s tebou. Osobne si tiež myslím, že tvoji dcérku nikto nebude mat tak veľmi rad, ako ty a jej otec, a takých, ktorí ju budú mat radi (adekvátne k tomu, že síce neni ich, ale je to tvoje dieta), takých bude ešte veľmi veľa.
Súdiac podľa toho, čo si napisala, ukončila by som to čo najskôr...

lucinka1988
21. júl 2019

@nika3136 toto som ešte zabudla dopísať a úplne súhlasím!!!!Vztah by nemal byt založený na vzťahu partnerov k deťom alebo ostávať vo vzťahu kvôli deťom, ale o vás dvoch!!!

whatever1
21. júl 2019

@mejbelyn1994 ty mas dvojmesacne dieta?

mejbelyn1994
autor
21. júl 2019

@whatever1 nie tamto na profile je zle napisane

pininka1
22. júl 2019

Súhlasím s dievčatami, si šťastná že je dobrý k malej, ale ako by asi vyzeral vás vzťah keby bol doma každý deň? Ten zadok, to ma dostalo totálne. Nemáte ani poriadny sex, keby ťa mal rád a chcel tak po takom dlhom čase na teba skočí hneď medzi dverami a nejaké chlapi by mu boli ukradnuté. Podľa mňa tam má inú. Máš už zlé skúsenosti, pozeraj sa radšej iným smerom.

ivanka12311
22. júl 2019

No ja by som ho pohnala kade ľahšie, tiež by mi vadilo jeho správanie že sa nesnaží ani prísť domov častejšie.Po 3-4mes by som ho tu isto nevitala s plnou náručou a chutným obedikom 😉 isto by si čas našiel keby chcel a neverím že pracuje nonstop...nerozumiem čo ťa pri ňom drží veď nie je jediný chlap na zemi 🤷 tiež si myslím že tam niekoho má, keď ti vraví si o chlpach🤦... už nevie ako ťa má uraziť...ja by som mu povedala že koho chce ohurovať stým šašom čo medzi nohami nosí 😃 tiež by to ťažko strávil a niesol

beronsche
22. júl 2019

chodi za tebou zriedka, v posteli vam to nefunguje ale ma rad tvoju malu... no mne by vsetky kontrolky blikali... ja by som s takym chlapom nebola.. Mne pride divne, ze chlap si len tak oblubi dieta, ked na matke dietata mu vadi x veci.. A este aj pises, ze je zvlastny... Ako zvlastny? Aby ti raz neostali len oci pre plac ..

rainbow82
24. júl 2019

Si ma trošku rozosmiala že mu vadí ochlpenie v zadku..😀...A on si svoje holi či ako? X veci mu vadí....no tak zbohom a ísť si každý po svojom!

miadi
6. aug 2019

Stymi chlpami v zadku ma napadlo ci nie si jedna moja kamoska 😁ale Ta mà syna. Raz mi ukazala tie chlpi v zadku oni totiž boli huste a dlhe a normalne ich bolo vidno nemusela mi anal ukazat. Vyriesila to laserom co ale muselo strasne boliet. Ale par chlpkov mà asi kazdy .. tak on dojde raz za dva tri mesiace čumi ti na zadok a frfle 😂mne by Toto uplne stacilo na rozchod. Ved spolu ani nie ste to je aky vztah.? A to ze na malu je ok a stavia dom este neznamena ze v nom raz planuje mat teba s tvojim chlpatym zadkom 🤣sorry ( tie chlpi su normalne on asi nie) mne to pride že snim len stracas čas. On sa koli tebe prace v zahranici nevzda. Az ked si dokonci dom a potom si donho najde vyhovujucejšiu partnerku. Momentalne vyhovujes ty. Lebo maloktora by nanho takto čakala.