Vaše skúsenosti s Linola Hand

konik_testuje27.4.2020

Testujeme krém Linola Hand. Je to krém na každodennú starostlivosť o veľmi suchú, hrubú alebo popraskanú pokožku rúk. Obsahuje kyselinu linolovú, ktorá podporuje prirodzenú regeneráciu ochrannej kožnej bariéry. Spĺňa to, čo sa od krému na ruky najviac očakáva: rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva nepríjemný lepivý film. Pokožka zostane dlhodobo vláčna a hydratovaná. Linola Hand je vhodná aj pre pokožku so sklonmi k ekzému, a keďže neobsahuje ureu, aj pre citlivú pokožku. Neobsahuje konzervanty, minerálne oleje alebo silikón.

Prečítajte si recenzie a skúsenosti našich používateliek! 🙂

Viac sa o značke Linola dozviete na: http://www.linolapredeti.sk/

---

Mamičky tiež otestovali Linola Lotion a ich recenzie si môžete prečítať taktiež v našich diskusiách. Napovieme len toľko, že boli veľmi spokojné. https://i.modrykonik.sk/recenzie_linola_lotion

Linola Hand testovacia vyzva

Dostalo sa mi moznosti zucastnit sa testovania novinky od Linoly- kremu na ruky. Moja zvedavost bola obrovska. Kedze od malicka bojujem s atopickym ekzemom a suche ruky su moja vecna sucast prihlasila som sa do testovacej vyzvy. A vybrali ma. 

Aky teda je novy krem na ruky? Prve prekvanie- ani zle, ani dobre, proste prekvapenie- bola konzistencia kremu. Pri vyrobku na extra suchu kozu som cakala nieco mastnejsie, na rukach som vsak rozotierala nieco, co pripominalo skor telove mlieko nez krem. Vyhodou bolo, ze krem naozaj nenechal premastene smykajuce sa dlane s ktorymi nie je mozne dalsich desat minut nic robit, zaroven vsak prve dni takmer okamzite vsiakol a ruky som mohla kremovat takmer nepretrzite.. 

Kym moja lava ruka bola "iba" sucha, na pravej som mala davno neprijemny ekzem. Mozem skonstatovat, ze po dvoch tyzdnoch pouzivania je sucha koza ozaj zvlacnena, zaroven vsak nemozem potrvdit vyrazne zlepsenie ekzemu. Velkym plusom ale je, ze krem ulavuje od pocitu svrbenia. 


Takze v odrazkach: 

PLUS: krem nenechava ruky vylozene mastne

            pri dlhodobom pouzivani ozaj pomaha pri probleme so suchymi rukami

            pomaha vyrazne zmiernit pocit svrbenia

MINUS: pri silnom ekzeme nie je po dvoch tyzdnoch badat vyrazne zlepsenie

                pri vyrazne suchych ruckach krem vsiakne prirychlo


Z tejto skusenosti by som linola hand krem urcite odporucala pri prejavoch suchej koze na rukach, ako aj na prevenciu vzniku suchych ruk a ekzemu, avsak pri uz popraskanej kozi az ekzeme by som aspon prve dni siahla po inom kreme.


Na zaver chcem podakovat Linole a Modremu Koniku za moznost ucasti na tomto prieskume 😉


#test_linola_hand