Clearblue Fertility Monitor

jenny123
28. jan 2012

Ahojte, zakladam tuto temu, lebo si myslim, ze snad vsetky snazilky, ktore chcu mat babo co najskor, by si mali zohnat fertitity monitor (da sa objednat cez
internet, napr. amazon.co.uk). Fakt je to skvela vec, i ked nie je najlacnejsia. Je to taka mala bliela masinka do ktorej vlozis testovaciu palicku kazde rano a ona ti presne povie, ci je ovulacia na ceste. Takze ziadne trapenie a nekonecne aktivity, ktore nie su nikomu prijemne, co snad musi ocenit v dnesnej dobe vela mladych, kedze praca je dnes aj v kancelariach velmi unavna a stresujuca.
Fertility monitor ti ukaze raz do mesiaca presne kedy si cca 24 -36 hodin pred ovulaciou - meria dva hormony (samozrejme pokial nemas nijake zdravotne problemy - tie pomoze odhalit lebo neukaze ovulku) a teda je najvhodnejsia doba na milovanie.
Nam sa zadarilo uz na treti krat, zaujimave ze som zistila, ze ovulku nemam kazdy mesiac...a gynekolog mi to potvrdil. Vela stastia vsetkym, fakt to stoji za to. Ak viete trochu po anglicky, precitajte si hodnotenia ludi na www.amazon.co.uk

lilienlilly
28. jan 2012

Ahoj neviem anglicky kolko to stoji a kde si to mozem objednat???

jenny123
autor
28. jan 2012

Na www.amazon.co.uk a do vyhladavaca napis Clear Blue Fertility monitor. Stranka je po anglicky, urcite niekoho poznas co by ti to prelozil...

evakva
28. jan 2012

@jenny123 Da sa kupit aj u nas a kolko stoji?

lilienlilly
29. jan 2012

@jenny123 nechces predat ten svoj ked uz si tehu?

jenny123
autor
29. jan 2012

nechapem, preco sa neda este kupit aj na slovensku...

@lilienlilly - bohuzial musim odlozit na druhe dietatko🙂

Inak aby som si overila, ze funguje, kupila som si ovulacne testy a tie mi potvrdili ovulaciu na ten isty den ako clearblue monitor. Oproti ovulacnym testom je podla mna pohodlnejsi, presne vies, v ktorej casti cyklu si a zaujimave, vzdy som si myslela, ze mam cyklus pravidelny. Zistila som, ze mierne kolise & predlzi sa vdaka chorobe alebo cestovaniu, alebo ovulka vobec nemusi byt (ako som pisala vyssie - vtedy som bola za gynekologom, co mi robil sono a ziadne 'dozrete' vajicko nevidel)

lilienlilly
29. jan 2012

@jenny123 fu to je super a treba k tomu nieco dokupit? Nejake pasiky sa dokupuju? Ty si si ho kupila z tej stranky , ?dopravia ti ho na sk?

jenny123
autor
30. jan 2012

ja ho mam z amazonu, ale som z uk. POdla mna by to nemali mat problem dorucit na sk., skus zadat udaje.

Este treba dokupit testvacie tycinky - take tri balenia.

lilienlilly
6. feb 2012

@jenny123 ahoj este sa chcem opytwt je spolahlivy? Kamoska sla do anglicka chem aby mi ho kupila. Na zaklade coho to funguje ?a ako sa to vyhodnocuje. Dikkk

seviliana
6. feb 2012

Baby, podobny, ako clearblue monitor je monitor Persona, da sa kupit cez cechov, ale je dost drahy, skoro 150 eur, ale cez ebay kupite ci personu, ktora je super, alebo clearblue za bagatel...

lilienlilly
7. feb 2012

@seviliana clearblue stoji tiez cca okolo 150 e. A ta persona ako funguje?

seviliana
8. feb 2012

lili, persona funguje na podobnom principe, ako clearblue, tiez kupujes tycinky, ktore treba ocikat a potom vlozit do pristroja. skus si hodit do google persona, pise sa o nej aj na stranke lpp.sk. ja by som si ju tiez chcela kupit, teda bud personu alebo clearblue...len pri kupe treba davat pozor na dlzku cyklu. myslim, ze pri persone mozes mat cyklus max. 35 dnovy a pri clearblue je to trosku viac, cca 42 dnovy...nepamatam presne, clearblue je o trosku drahsi ako persona, ale moje zname pouzivaju personu, otehotneli presne podla nej, ked svietila zelena, tak bol cas ovulky...kupili to v taliansku, tam to bolo tiez drahsie, ale ak mas moznost cez ebay, tak tam to kupis za cca. 50 euro,v tom baleni su aj nejake zaciatocne tycinky, asi 8ks, ale oplati sa z ebay objednat aj tycinky, maju rozno kusove balenia.

lilienlilly
16. feb 2012

@seviliana ahoj tak dala som si kúpiť tu presunu novú za 30libier a Tycinky tuším že na cerveno má svietiť ak je ovu. A ked uz svieti na farbu ak má do kolkych hodín prebehne ovu? Myslíš že je presný ?

casdante
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viktorka555
31. júl 2012

Ja som používala ovulačný prístroj Persona, mám ho z Nemecka, už ho nepotrebujem, nakoľko som tehotná.

maker
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lauritka
2. dec 2012

@maker skus odfotit a dat do bazariku, urcite sa niekto ozve. 😉

danulienka78
25. feb 2013

@viktorka555 máš ešte ten prístroj persona?

viktorka555
25. feb 2013

@danulienka78 ano, mam, pozri moje inzeraty

viktorka555
17. mar 2013

nie, už ho nemám

svadba2107
23. apr 2013

Zdravím, ak by niekto chcel, mám tri krabičky persona tyčiniek na predaj, to zn. na tri cykly (24kusov tyčiniek) - pre niekoho, kto už má prístroj Persona

suzan280
6. feb 2014

@svadba2107 Ahoj,mate este tie tycinky na predaj od Persona? dakujem zuzi

beata1977
17. mar 2014

@jenny123 monitor mam,len sa chcem opytat lebo tomu moc nerozumiem..,musim testovat vzdy od prveho dna cyklu alebo mozem zacat aj niekedy pred polkou cyklu?Alebo aj s tym tlacitkom ;m; mohla by si mi to troska opysat ako to vlastne je?Dakujem pekne.

svadba2107
1. jan 2016

Ahojte, mám na predaj Personu - prístroj, viac info v bazáriku https://www.modrykonik.sk/market/tehotenstvo-pa... 🙂

mianes
16. feb 2016

Ahoj, ja ju veľmi rada kúpim, písala som správu 🙂

beva_z
3. aug 2016

a kde prosim kupujete tycinky do persony?

klarika27
3. nov 2016

@beva_z
Ahoj, ak by si chcela, ja jeden nový nepoužívaný monitor ponúkam https://ostatne.bazos.sk/inzerat/66295394/PERSO... Cena je s dohodou.

klarika27
3. nov 2016

@lilienlilly Ahoj, ak by si chcela, ja jeden nový nepoužívaný monitor ponúkam https://www.modrykonik.sk/market/tehotenstvo-pa... Cena je s dohodou.

suzan280
22. sep 2017

Ahojte! Ja predávam PERSONA monitor. Je to super vecička!!!

lubicamackanicova
19. okt 2017

ahojte ak chcete môzem kúpit personu a tycinky z nemeckej lekárne...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre