Ovulačné krvácanie. Čo to znamená?

cucuska
28. jún 2006

Ahojte. Môžete mi prosím Vás poradiť čo je to ovulačné krvácanie a či je to v poriadku ak je alebo je to zlé.

peha
28. jún 2006

ahoj cucuska, moze sa pocas ovulacie objavit slabe krvacanie, ale rozhodne to nie je bezne. treba to urcite spomenut na gyn. a ak je silnejsie - ist k lekarovi. zavisi od toho, ci zena berie hak, alebo nie, ci ma myom alebo nie, proste rozne okolnosti.
ale slabe spinenie je tzv. "normal" ale treba to spomenut.

ahoj 🙂

cucuska
autor
28. jún 2006

OK. iNAK JA SOM TO VŽDY MALA LEN VTEDY, KEĎ SOM ZOSTALA TEHOTNÁ ALE TERAZ NEMÁM BYŤ Z ČOHO.

peha
28. jún 2006

hm.... a isto vies ze nie ?
ako sa inak citis a mas?

cucuska
autor
28. jún 2006

Viem to isto. A mám sa celkom dobre. až na to krvácanie, kt. mi začalo dnes a je to presne v strede cyklu. V júly sa ideme snažilkovať. Uź mi na to i manžel privolil. a ty máč čo nové?

peha
28. jún 2006

v brusku mam plno spermii, tak som zvedava, co z toho vyjde. 🙂 manzel ma ukecava, aby sme si hned urobili testiky, ja by som hned piskala, len kto to bude platit, kazdy tyzden test?
tak pockam do vikendu, ms stale nemam, tak neviem, ci je to stale vynechana ms, alebo uplne zhaluzeny cyklus, alebo uz sme v tom. este chvilku pockame, uvidime.
ako som pisala vo vedlajsej teme, vcera v noci sme dosli z dovolenky, no priserny let cez burku... myslela som ze posledna moja chvilka, a teraz tuto sedim, potim sa 🙂 a rozmyslam, co robit, lebo som pribrala na dovolenke dalsie dve kila, ale v tomto teple sa mi nechce ani hybat, ale asi idem.
ale konstatujem ze do turecka ma tak skoro nikto nedostane. hrozna krajina. to sme prechodili s muzom aziu, egypt, syriu vsade mozne, ale turecko je hrozne. nie turci, ale vsade nemecki turisti, pripadne ruski, a vsetci si myslia, ze aj ty si nemec, a na to nasadene ceny, spravanie, vsade len same gutten a sieben a neviem co. mala som pocit ze som v mnichove, keby tam nebolo tak teplo.

drzim palceky na snazilkovanie, to je super, ved jul je tu zachvilku 🙂
inak je to asi psychoza, ale na dovolenke som vobec nemyslela na snazilkovanie, ale ako som prisla, otvorila pc, a opat ma to chytilo. asi by som to mala prestat vobec sledovat a neriesit tehu a netehu, proste len tak sa milovat, ako sme sa mojkali na dovolenke. a bolo to fajn.

gangulienka
23. nov 2006

ahojte, potrebujem poradit. Vcera t.j. 7 den cyklu som mala dva krat priserne pichnutie v podbrusku a potom vela trosku do hneda sfarbeneho hlienu. Nikdy sa mi to este nestalo.Myslela som ze ide o ovu aj ked 7 den sa mi zda skoro ...dnes aj vcera som pozerala hlien pod mikroskopom...a ziadne papradie len same gulicky.... 😖

briluxina
23. nov 2006

ahoj, podla mna su to dozvuky menstruacie. Ak to bude dalej pretrvavat tak radsej chod k lekarovi nech ta vysetri ci nemas nejaky zapal. Istota je istota. 😉

gangulienka
23. nov 2006

dakujem, aj to ma napadlo....ale je to nejake divne....dnes uz nic, vsetko po starom 🙂

cucuska
autor
11. máj 2007

no a som tu zas. Možno s tým máte niekto s kúsenosti. v utorok som začala mierne špiniť v stredu to prestalo a včera sa to zas ukázalo. Nemám žiadne bolesti dnes som 18DC a nechápem to. môže to byť tehu???? alebo ovulačné krvácanie???? otehu niekto kto to takto mal???

mimima
11. máj 2007

ahoj cucuska, vieš kedy si mala ovu.? Aj ja som mala niečo také podobné, tiež som začala špiniť asi týždeň po ovu. Myslela som, že mi prišla mrcha skôr, ale potom to prestalo. Nemôže to byť implantač.špin.? 😀

cucuska
autor
11. máj 2007

no mimina len tak medzi nami xixixixi 😀 neviem kedy bola ovu, lebo akurát ento mesiac som sa na všetko vykašalala a prestala som merať a sledovať a vieš ja som už 2x tehu bola ale neúspešne a vždy keď som otehu tak som to mala myslím toto špinenie, nikdy inokedy sa to u mňa neukázalo. a naozaj neviem kedy som mala ovu ale cyklus mám previdený ako hodinky na 28 dní takže neviem

mimima
11. máj 2007

😀 😀 no cucuš, tak ono by to tak aj vychádzalo buď to bolo ovu špinenie, alebo implantač., ale skôr sa mi zdá to implantač. Ja som tiež mala 1x MA a začalo to s týmto špinením, tak som sa strašne zľakla a pre istotu som si robila test, ale samozrejme bol negat., to bolo ešte pred mrchou. No uvidíme ako to s nami dopadne. Verím, že dobre. 😉

cucuska
autor
11. máj 2007

to som zvedavá aj ja ako toto dopadne. To je to že som nič tento mesiac nesledovala tak neviem či je to ovu špinenie alebo to druhé čo ti ja viem . a ty si mala tiež toto špinenie a zistila si potom že si tehu????

mimima
11. máj 2007

Práveže nie, ja som klasicky nedostala mrchu a špinením sa to bohužiaľ začalo a prišlo to až k MA v 8tt, preto som sa strašne zľakla, keď som začala špiniť a pre istotu som robila aj ten test, aj keď som na 99% vedela, že bude negat. Ale chcela som mať istotu a pokoj.
cucuska, takto nejako som 2x otehotnela aj ja, nedarilo sa, bola som z toho na nervy, tak jeden mesiac som si povedala, žiadne sledovanie, meranie BT......a vtedy sa nám to podarilo. 🙂

cucuska
autor
11. máj 2007

MIMINA uvidíme o necelé dva týždne 😀 😀 😀 😀

mimima
11. máj 2007

😀 😀 budem nám držať palčeky. Opravujem, nie 2x otehotnela ale 2.krát. 🙂

cucuska
autor
11. máj 2007

dakujem 😀 😀 😀 😀

skybaby
26. jún 2007

caute baby 🙂 cucuska gratulujem k tehu ...
vidim ze s tym ovulacnym krvacanim alebo co to je tu nema asi vela bab skusenbosti ....
ja mam dnes 16. den a krvacam a to som uz 12. den trochu spinila a tak ma teraz chyta panika ze co to je???
ci bola ovulacia alebo nie ... asi skocim pozajtra k lekarovi ... nie je to blbost ist s takym niecim?

albertova
2. júl 2007

Ahojky, čítam, čítam, a asi mám rovnaký problém.....Ja som to ale skôr dávala tomu, že mám nejak divný cyklus???? Lebo som brala aj Proveru aj Duphaston, a teraz to bolo už hrozné, tak mi duphaston vysadila, dostala som dve injekcie na zástavu a ešte nejaké liedy....odpíšte, prosím

sandrika
16. júl 2007

babenky je normálne, že krvácam cez HAK mimo cyklu? Mám ešťe 6 tabletiek a už 2 sdni som síce po troche, ale pri silných bolestiach krvácala.

miriamka
16. júl 2007

Sandrinka...chod radsej k dokymu!Ja som pocas HAK nikdy nekrvacala mimo cyklus

sandrika
16. júl 2007

miriamka ďakujem , alepriateľ hovorí, že keď to bolo len po kúsku tak to nič neni. Upresním predvčerom to bolo také hnedé s kúskom krvy a včera po sexíku som riadne cikala krv a potom som tiekla ešťe cca 10 min odvtedy nič, dva dni predtým som prvý krát zabudla zobrať jednu tabletku tak som potom zobrala dve. Môj dokini je na dovolenke ste jedinné čo mi môžu poradiť. Taraz nekrvácam, ale mám mrchovské bolesti 😢

miriamka
16. júl 2007

Sandrinka...aj tak by som to radsej spomenula dokymu pri najblizsej navsteve 😉

pahu
16. júl 2007

Ahoj babule, aj ja som mala krvácanie v 18. a 19. deň cyklu, aj nepríjemných zopár krčov v podbrušku... Bola som u DR a povedal, že to je typický znak silnejšej ovulácie.... Neviem, teplota to nenasvedčovala, ešte to vraj môže byť zahniezďovanie vajíčka, ale u mňa sa mu to zatiaľ nepodarilo, takže neviem. 😠 A nemyslím si že je to blbosť ísť s tým za DR, však je to naše telo a bojíme sa oň 😀 Takže šup šup za lekárom a poslať odpoveď aj nám 😀 😀 😀

aiculka
17. júl 2007

kocky, citam tuto temu a neviem ci sa mam pridat: HAK neberem, mam 11 dni po menzese a predvcerom som zacala uplne slabucko krvacat - s partnerom sme sa milovali naplno v sobotu...nikdy sa mi to este nestalo...poradite niektora? mate takuto skusenost???

sandrika
17. júl 2007

cavte baby ja som k tomu dr nešla, včera večer sme mali sexík po sexíku 15 min. krvácanie, dnes ráno pohoda no len hodinu po tom čo som sa zobudila som začala krvácať, tečiem fakt len po kúskoch , ale takmer bez prestávky a pri klasických silných menštuačných bolestich neviem čoto má znamenať.

aiculka pravdepodobne si ostala tehu 😀 ak si to praješ zo srdca gratulujem

aiculka
18. júl 2007

ahoj sandrika - ja si veeelmi prajem otehotniet, ale az sa bojim to povedat nahlas, nech to nezarieknem. a bola si u lekara? stalo sa ti to uz niekedy?

sandrika
17. aug 2007

Ahoj vtedy som u lekára bola nič, v poho, no my&nulý mesiac som vysadila HAK a na 13 DC som do hneda špinila a aj trochu krvy od vtedy mám výtok biely, už som z toho fakt na nervy, mrcha má doraziť v utorok a to pichanie v podbrušku a nevoľnosť, ja už ničomu nerozumiem a to sa nesledujem, len toto sa prehliadnuť nedá. 😒

melle
17. aug 2007

sandrika-ahoj,ja mam tiez teraz problem so spinenim,tiez do hneda, uz mi to trva cely tyzden a dnes navyse mam krce v bruchu aj ma bolia krize normalne ako pri mrche, pritom tu mam dostat az o tyzden. Nahovarala som si, ze to je mozno tehu, ale dnes som si robila test a vysiel neg. ☹ Sice je to mozno este skoro, len 6.den, ale uz v to prestavam dufat. Bojim sa co by to mohlo byt. Ked mi prejde mrcha asi s tym pojdem ku gyndacke. Inac ja som HAK v zivote nebrala.

sandrika
22. aug 2007

melle ako myslíš 6 - ty deň??
Ja som si robila test na 29 DC a 17 deň po ovulke a tiež vyšile negatívny no mna už 8 dní trápia hrozné žalúdočné nevoľnosti, mám citlivé bradavky..

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre