Ahojte.
Chcem sa spytať LEN TIE ktore to absolvovali. Kolko Vas stala cirkevna anulacia? Kňaz vravel 400€ je to naozj tak drahe? Civilne už rozvedena som a chcela by som sa rozviesť aj cirkevne no momentalne nemam toľko financii na niečo taketo. Kolok pri civilnom rozvode bol 66€. Pride mi to ako dobre zderstvo.
Tiež ma zaujima či ste predkladali samostatny navrh, alebo postačoval ten z civilneho sudu. Ďakujem za odpovede 🙂
@jajanka31 neexistuje také niečo že "navždy" je to choré a proti prírode ľudia si totiš nepatria a tak ako nieje normálne a proti prírode čiže maximálne neprirodzené že jeden muž ktorý sa narodil s pohlavným orgánom čiže muž s penisom bol oddaný fikciii vo forme cirkevného boha je to blud,aby fyzicky zdraví muž nezatúžil po súloži tak to je do neba volajúca absurdnosť,potom sa tí oddaný tomuto akože Bohu stávajú zvrhlíkmi lebo keď nemôžu so ženou hádam s malými chlapcami im to ten ich úchylný Boh asi dovolí a možno aj káže aby obcovali s miništrantami alebo robili iné zvrátené veci, lebo darmo hlava je jedna vec no telo a jeho potreby druhá.
@maxi2 ak budes pozorne citat, s utokmi na rkc prva zacala sama autorka, hoci pod nu sama patri. A ta Kravcova, neviem ako casto chodis na kona, ale vsetky prispevky co sa len trochu sa suchnu okolo rkc hned tato moslimka zaspamuje svojimi protikatolickymi teoriami. Teraz tu chyba admina rannarosa, ta by premazala a zablokovaka vsetko od kraja. :D 😀
@panelacikova mýliš sa, nemusíš mať žiadny špeciálny dôvod 😊
@gertys nič za to nedáš keď skusiš. Tam sa neplatí myslím. Ja som začínala 4 roky dozadu . Potom som niečo platila ale nebolo to 400€. Ja som platila aj znalca napr. A musia sa nové papiere spísať. Ideálne by pre teba bolo porozprávať sa s niekým z cirkevného súdu. Oni najlepšie poradia. Kňaz z našej farnosti ma odbil ale tam majú opačný prístup a sú veľmi ochotní.
@laurika999 NEKYDAJ NA CIRKEV! Citaj referencie tych, co maju skutocne skusenosti a NEKLAMU! Klamu NIEKTORE za to, len aby nakydali na cirkev! Overuj si informacie,lebo je lahko ociernit ale urcite ti je uz teraz tazko sa ospravedlnit AJ KED CITAS, ZE V SKUTOCNOSTI NIEKTORE NEPLATILI UPLNE NIC! AKO @jajanka31
@ankare Cirkevny rozvod NEEXISTUJE!!!! Pre autorku je Pan Boh, pred ktorym prisahala nie iba sasom na mestskom urade s peciatkou, ale zivym Bohom a kriz, na ktorom prisahala znakom ziveho Boha a spravodliveho sudcu, pred ktoreho sa raz po smrti postavi. Cirkev ma vela pokladov pre svojich clenov, a ona z nich chce cerpat, pretoze Jezis Kristus ustanovil svojho nastupcu, hlavu cirkvi sv. Petra, ktoremu povedal, co zviazes na zemi, bude zviazane aj v nebi a co rozviazes, bude rozviazane aj v nebi. Radis za peniaze "Kupit si nieco na seba" no to sa neda porovnavat s pokladmi, ktore mole ani hrdza nezozeru, ktore maju skutocnu hodnotu tu na zemi aj vo vecnosti a ktore autorka vyznava. Precitaj si Novy zakon / Biliu a urcite tu potom napises lepsiu radu autorke, ako to, co si napisala, alebo ak nie si ochotna si to precitat, tak sa nezapajaj do takychto diskusii, lebo sa tomu vobec nerozumies.❤
@chica007 Pri tvojej útočnej reakcii aspoň vidieť tú cirkevnú "výchovu". 👍
@laurika999 ty keď tu útočiš na cirkev tak je to ok, ale keď ťa
@chica007 upozorní tak už je to útočenie 🤦🙈 a už zase útočiš na cirkev. Tak ako medzi katolíkmi sú zlí ľudia tak je to všade. Ty keď si bez vyznania alebo aj s význanim akéhokoľvek druhu tak po tých útokoch TUTO to tiež s teba nerobí dobrého človeka. chorá toto doba
@maxi2 nevadí, veď pôjdem sa vyspovedať a bude to ok .... ako sa to v kat.cirkvi robí. vyprať hriechy.
@elvia Áno, je to sekta. Iba manipuľovať ľudí.
@laurika999 super teším sa ,že sa chceš zmieriť z Bohom. Oľutovať svoje hriechy začať žiť kresťanský život. Aspoň si overiš či je naozaj všetko tak ako to tu prezetuješ ,,v sekte,,
@maxi2 No ďakujem Ti veľmi pekne, za odporúčanie...
Ale ako tu asi zvyšok pochopil, myslela som to ironicky.
@laurika999ja som to pochopila. Ale zjavne ty si to nepochopila ,že som to myslela ironicky
Bože ženy spamätajte sa!!! Máte tu dat komentár alebo vlastnu skúsenosť, ktorý pani pomôže. Sa už isto niektoré spravate ako choré 🤦♀️ len jedna na druhú útočite a komentujete od veci, vaše názory určite Pani nebudú zaujímať, ale vlastna skúsenosť určite Áno. Takže hlúpe komentáre si nechajte pre seba a dajte len radu k téme, neodbočujte od témy. Koniec 🙏🕊
@maxi2 Zaujímavé, že podobnú odpoveď, ako ja, že je to zderstvo tu mali aj ostatné. Ale Ty si si na útok našla práve moju osobu. To je také kresťanské....tým samozrejme netvrdím, že máš nadávať nezmysli aj ostatným. Ja len, že kde je tvoja sebareflexia a bratská láska.
@sima_r presne tak a potom ze ludia nepouzivaju lupu.. No lebo tema a k teme milion odpovedi ale k veci ich je len 10 a komu sa chce citat tie dristy ako sa niekto hada a presviedca vsetkych o svojej pravde a pri tom kazdy ma vlastny rozum a vie co je prenho najlepsie. Ja tiez nechapem take zeny
@maxi2 sorry ale katolícka cirkev je po islame najväčšou sektou,kto to v tomto storočí ešte nepochopil toho mi je aleže úprimne ľúto.Mali by všetky tieto sekty zakázať.