Nie som uvedená na liste vlastníctva. Čo to obnáša?
Pekný deň, s manželom vlastníme byt na ktorý sme si s manželom brali hypoteku po svadbe. On ju bral na seba, ja som spoludlznik. Ale len manžel je uvedený ako vlastník. Čo to pre mňa obnáša napr. v prípade rozvodu.máme sa radi, veríme si, ale človek nevie, čo sa môže stať. Ešte doplnim, že je to rodičovský byt, jeho mama zomrela, čiže časť bytu zdedil, 2 súrodencov vyplatil aj otca vyplatil z jeho polovice bytu.
@kaktusik007 vojak, vysoká hodnosť
@anatalia77 Veď snáď mi právnička poradí.
@junova prosim ta,mala by si sa ukludnit,lebo ako citam tvoje myslienkove pochody,tak nielen rozvod,ale uz aj postrielanie tu spominas...
Este chvilu,a vyhecujes sa do biela.To niekedy skodi.Aj konik.
@junova ale pravnicka ti nema co poradit...
aj ked sa teraz vezmes a odides od neho prec, dlznikom v banke si stale -- dlh je proste aj tvoj....
no nic, bud to prekuse, alebo neprekuse.... ale ak mas s nim obe deti, tak by to prekusnut mal a minimalne fakt na to, co vyplacal surodencov a otca - tak na tu polovicu z toho by ta mal dat...
ale vies -- pravne, fakt nemusi.
@kaktusik007 Áno, obe deti sú jeho.
@anatalia77 ja som to tak nemyslela, len som odpovedala na otázku, čo robia vojaci ktorým pre,,pne. Ja zatiaľ neriešim ani rozvod, len byt.
@kaktusik007 keď sa niečo zmení dám vedieť
@junova jo, daj.. som zvedava... drzim paste 🙂
vies co mala by si sa zatat a proste mu povedat ze neni v praci aby sa s tebou takto bavil a ze ked mate nieco spolu splacat a zit vsak ste manzelia tak aj v tom co je jeho by malo byt teda vase spolocne tak nech je aj na papieri .....a ze takych ako je on je na zemi milion nenechaj si skakat po hlave zober sa a odstahuj ...ked odides tak si uvedomi o co prisiel ....vojaci su riadne vymlete mozgy sa mi uz par krat osvedcilo ....
a neni niekto v okoli v rodine na koho tvoj manzel da vies ze by si hodila rec s nim a on by dal na slova niekoho ineho ? alebo ho skus troska citovo povydierat aj s detmi ....fakt ti nezavidiim tuto situaaciu ja sice este manzela nemam ale iba snubenca ale my co sme kupovali pred rokom byt tak vsetko pekne spolu na hypoteke som spolu dlznik a byt mame ako keby uz sme boli manzelia ze pol ja a pol drahy a na LV sme pisany spolu....Fakt drziiim palcee s vojakom to je tazke a vzdy aj budee drzkaj sa 😉

@junova lebo si manzelka,takze dlhy su spolocne!