icon

Skúsenosti s poistením pri úmrtí: MetLife, 4Direct, a iné

stevusko61
5. dec 2025

Dobrý deň,ake mate skusenoti s poistenim prep pripad smti ako je Met life,4direct,a podobne.
poistili by ste si svojich rodičov alebo seba?

sweet20
5. dec 2025

Kazdy den rovnaka tema a stale hovorime to iste, pozri starsie diskusie

stevusko61
autor
5. dec 2025
@sweet20

Kazdy den rovnaka tema a stale hovorime to iste, pozri starsie diskusie

prepač,hladal som,no nenašiel som to čo potrebujem.
@sweet20

anonym_c44586
5. dec 2025

@stevusko61 kazdy produkt ma splnat nejake kriteria / potreby. Nekupis si 2miestne ferari, ked potrebujes vozit hnoj alebo 5 clennu rodinu.
Detto zivotne positenie... naco ho potrebujes (a potrebujes ho alebo rodicia)? Co ma kryt (v pripade smrti)?
Zivotna poistka je v urcitej faze zivota potrebna (ak nie si rentier)... Alebo "spekulujes / vsadzas na smrt niekoho"?
Takze poisteny zivotne by mal byt ten, ktoreho smrt privodi financny problem zbytku rodiny. Od toho mozes odpocitat vysku 2. a 3. piliera... pripadne ineho zpenazitelneho majetku (aby si nevyhadzoval peniaze zbytocne...
Takze ked si toto ujasnis, tak potom mozes hladat spolocnost ,ktora ma najlepsiu cenu (vramci danych podmienok)...

amonet
5. dec 2025

pri kazdej poistovni bacha na vseobecne poistne podmienky 4direct ich ma take ze peniaze neuvidis🤷‍♀️

sarka2
5. dec 2025

@stevusko61 áno mam a byť tebou..zabudni na to!Je to taký malý podvod. NEDOSTANES ANI CENT NAVYŠE!A To kľudne môžeš šetriť sama!A ešte sa s nimi dosadovať o vrátení tvojich vlastných peňazí nestojí za to!Vrátili mi.len to,co som do toho vrazila!Tých 5000 euro je odrb!