Prečo ma na pošte odmietli informovať o zásielke?!

titkovamiriam
26. máj 2009

ahojte!ak niekto viete poradte

vcera som volala na danovy urad,ze preco synovy nedosli este peniaze a oni my povedali,ze ich posielali 30 . 04 a ze boli prevzate.tak som volala na postu ci mi nevedia vyhladat kedy to na poste bolo.dnes ma pani odbila tym ze nech si to reklamujem na danovom urade ze ona mi nieje povinna poskytnut informacie.pritom som len chcela info ci ich niekto prebral,alebo ci to vratili spat.nechapem jednoducha informacia o zasielke a takato neochota.tak som napisala na danovy urad no nechapem ze preco mi na poste nemozu povedat co je s tou zasielkou???!!!

monr
26. máj 2009

vždy musí reklamovať ten, čo posielal zásielku, žiaľ je to tak. Daňový si prezrie svoje záznamy, či sa vrátili peniaze, a ak nie, tak musí dať žiadosť na poštu o preverenie. Pošta si vyžiada z Bratislavy kópiu poukážky, alebo iného dokladu, a potom pošle na daňový. No a na koniec si to môžete na daňovom skontrolovať, že kto prebral peniaze, aké číslo občianskeho, a tak.

monr
26. máj 2009

a pošta ti nemôže takto podať info, ani nevedia to vyhľadať v tom množstve dokladov. musí sa to riešiť takto.

simona55
26. máj 2009

ahojte . ja som mala podobni problem ako titkova, mojmu muzovy strhavali zo mzdy mesacne sumu 100eur mala a naposledi mu ju mali strhnut 8.4 09 co aj urobili a dalej uz nemali lebo to bolo uhradene no ta banka ktora si to strhavala im poslala papiere o ukonceni vymahynia. no ale mojmu muzovi este aj tento mesiac8 odisla splatka co uz nemala no a ja som volala do mzdovej uctarne ze co jeto ze dostal menej vyplaty ze vraj este nema splatene povinosty . no dobre vravym zavolala som do tej banky ze coje a oni ze ano pan manzel ma dlh splateni a bude vam preplatok vyplateni postovou poukaskou co uz prislo no a potom som volala zase do mzdovej ze aby boli dobry si prezriet manzelove papiere. a predsa to tam nasli a dostali papiere este 7.5. a ked sa nespitam mozno ze aj na druhy mesiac by isli peniaze tam . no iba tto som chcela povedat ze niekedy su tak lajdavy ludia.

titkovamiriam
autor
27. máj 2009

dakujem za odpovede!

titkovamiriam
autor
27. máj 2009

jaj baby taka som rada ozvala sa mi pani z danoveho ze volal na postu a tam jej povedali ze to bolo 14 maja vracane spat.zatial nic nemala no napise syn ziadost o poslanie platby na ucet.staci ked je niekto ochotny a vybavi to. 😀
bohvie kolko pošty synovi nedoslo lebo si myslia ze ked jeho otec s nami nebyva iny uz u nas nieje a pritom uz vlani som toto riesila,ze syn je tiez milan a 18 rokov ma v ivanke trvaly pobyt. 🙂