Červený fľak na hlavičke 8 mesačného syna

mayrika
16. nov 2016

Ahojte mamicky, mojmu malemu 8 mes. sa na hlavke objavil cerveny flak velky asi 4x4 cm. Na druhy den mu na nom vznikli pluzgieriky, bezala som s nim na pohotovost ale dr mi nevedela povedat co to moze byt a ani z coho. Predpisala mi antibioticku mast baneocin..po na treti mu na druhy den pluzgier zmizli ale cerveny flak tam este ma. Chcem sa opytat ci sa niekto s tym stretol a ci neviete co a z coho to mohlo byt aby som sa tomu mohla v buducnosti vyvarovat. Dakujem

delmondo
17. nov 2016

Išla by som aj na kožné s tym

mayrika
autor
17. nov 2016

Uz mu to mizne ale zajtra asi zbehnem s nim nech sa na to pozru..ak mu to do zajtra nezmizne uplne.

katarinamarkova
17. nov 2016

@mayrika mal už kiahne? mne to príde tak trochu ako pásový opar.....okrem flaku a pluzgierikov nemá iné problémy? bolesti hlavičky?

mayrika
autor
17. nov 2016

Kiahne este nemal. Pasovy opar mala moja mamina pred 3 tyzdnami a teraz sme boli u nej na navsteve ..lenze podla lekarov by uz nemala byt infekcna.. okrem toho skaredeho flaku na tom jednom mieste nemal ziadne problemy, ani horucka ani bolesti, bol normalne vesely, ani si to nesuchal ruckou cize ho to ani nesvrbelo. Tak neviem co to moze byt.

katarinamarkova
17. nov 2016

@mayrika prajem skoré uzdravenie.....
ešte ma napadlo, teraz v zime, nemá nejakú bundičku, šálik, čiapku......niečo čo by mu pokožku na tom jednom mieste takto riadne rozdráždilo???
inak to fakt môže byť asi čokoľvek - hlavne nech to rýchlo prejde 🙂

danka19
26. mar 2021

@mayrika ahoj, zistili ste vtedy čo to nakoniec bolo? My máme niečo podobné a som v šoku a hľadám po internete či by to mohlo byť..