Modré žily na prsiach

miska72
29. nov 2015

Ahojte, prosím vás čo môžu znamenať výraznejšie modré žily na prsiach? Inak ma ani nebolia, môžem na nich kludne ležať, všimla som si to tak pred dvoma-troma týždňami, že ich mám viac viditelné ... nemám žiadne príznaky tehotenstva, nie je mi zle ani nič podobné.. naposledy som mala chránený sex v septembri, odvtedy som dostala krámy tak ako som mala dostať, trvali 6-7 dní, zo začiatku prvé tri dni silné potom postupne menej ako vždy, ďakujem za odpovede 😉

sardinka335
29. nov 2015

@miska72 neznamená to vobec nič...možno si si to až teraz všimla a mala si to aj pred tým ... 🙂
Dajme tomu, ze su za tým hormonalne zmeny, ktore každy mesiac v tele zeny prebiehaju - ked uz teda idem ,,variť z vody,,....ale ked maš normalny cyklus tak naozaj nie je o čom.

mamickajanka
29. nov 2015
Používateľ mamickajanka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamickajanka.

@miska72 myslim ze by to nemalo byt nic, telo sa neustale meni 🙂

jankazav
29. nov 2015
Používateľ jankazav je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jankazav.

Žili sú vždy modré.

milota164
29. nov 2015

akej farby by mali byt? 🙂 ale vzdy to mozes spomenut na prehliadke svojmu lekarovi a budes vediet presne.

anonym00000
15. aug 2022

Tiež mám podobný problém. Začala som užívať antikoncepciu a žily mi sa mi trocha zviditeľnili. Nie je ich veľa. Prsia ma nebolia, sú úplne normálne.