Bolesti kolien a kĺbov

kubkomatko
23. okt 2015

Už asi týždeň pociťujem bolesti kolien-klbov, najprv to bolo len v jednom kolene, myslela som, že to prejde kedže som začala cvičiť, už asi 4.deň mám ale kvôli bolesti pauzu, lenže bolesť neustupuje, práveže narastá a je každým dnom väčšia. Môže to byť dôsledok cvičenia alebo hľadať za tým niečo inšie? Potieram si to krémami na klby, ale nepomáha..

lindusss176
23. okt 2015

Ked pouzivas krem na kĺby a nepomaha skus Kapsule z mušle slávky zelenoústej pre zdravé kĺby. je to výživový doplnok a myslím, že by si mala asi dat oddych s cvicením. Sú vhodné na podporu zdravých kĺbov a aktívneho pohybového aparátu
- pri opotrebovaných kĺboch ako aj pri artrózach
- pri zápalových ochoreniach kĺbov (dlhodobo)

mata38
23. okt 2015
Používateľ mata38 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mata38.

O tej mušly som ešte nepučula, ja užívam http://ajurshop.sk/produkt/flexibility-kapsuly/ a som spokojná 🙂

simca06022011
23. okt 2015

Ja odporucam kupit si Kolafit alebo nejaky kolagenovy vyrobok (poradia super aj v obchode s vyzivovymi doplnkami pre sportovcov), su to veci co naozaj zaberaju a nemusis skusat nasledne alternativne mediciny :D A ci to prejde? no malo by.. podla mna ide iba o zatazenie klbov sportom, ak si zacala prave cvicit.. riesila to kamaratka pred cca pol rokom, ked sa rozcvicila, spevnila a aj schudla, mesiac brala taketo doplnky a preslo ju to.
Mozno treba vybrat cviky co menej zatazuju kolena a klby.

nutrimas
23. okt 2015

@kubkomatko Moze sa jednat o zacinajucu artrozu, opotrebovanie chrupavky, pretazene väzy, svalove upony, poskracovane lytkove svaly atd. Pre spravne diagnostikovanie by bolo potrebne rtg alebo sono vysetrenie, prip. krvne odbery /zapalove parametre. V kazdom pripade odporucame vnutorne uzivat makovy olej, 1KL rano a vecer. Ma vysoky obsah o.i. vapnika, se,fe,zn, posobi preventivne voci osteoporoze:
https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...
Z vyzivovych doplnkov odporucame taktiez na prir.baze: zralocia chrupavka, olivenol s glukosaminom, mumio. Najdete na nasom eshope.
Pomoct moze aj kineziotajping. Dornova metoda a hlavne pravidelny pohyb - rychla chodza, cvicenie s vlastnou vahou, napr. SM system.
Prevadzkujeme mas.salon V Namestove, zaroven sa venujeme SM systemu, ktory precvicujeme individualne. V pripade zaujmu nas nevahajte kontaktovat, najlepsia by bola osobna konzultacia. Viac info najdete tu: http://masaze-no.webnode.sk/kineziotaping/

miskaradko
24. okt 2015

Ziadna choroba....je to od cvicenia. Naraz si zatazila telo. Presne toto som mala aj ja. Nevladala som stat...troska pauzu aby si nedostala zapal. A mozno aj podporit Kolafitom...ale urcite z cvicenia. Nehladaj za tym chorobu...😉 skore uzdravenie

mamazem
26. okt 2015

Nuž, podľa toho, kde je bolesť, buď je oslabený žlčník (a pečeň) alebo obličky (a močový mechúr)... V prípade záujmu môžete napísať do našej poradne na mamazem.