Poloha na brušku

zienka66
2. aug 2014

Dobry den,
chcela by som sa spytat mamiciek, ako dlho vydrzi vasa mala ratolest v polohe na brusku?My mame doma 4,5 mesacneho fesaka a podla Mudr by mal byt v tejto polohe stale uz od cca 3 mes. Co sa mi nejak nezda.. 😒 A tak ma zaujima, aka je vydrz inych deti. Mne totiz vkuse vydrzi 15min, potom oddych a potom znova na brusko..Takto sa to snazime opakovat 2x medzi kazdym papanim. Ale obcas je to boj..

siska53
2. aug 2014

@zienka66 ja som to nukdy nemerala,vuem len,ze syn sa vedel pretacat,tak si tam bol,kolko potreboval,ale dcera mala problem byt vobec na brusku,nechcela ani zdvihat hlavicku,nic,museli sme to trenovat na fitlopte. Az neskor prisla na chut pretacaniu a tym aj polohe na brusku.mala ma slabsi svalovy tonus. (teraz,ked ma 28m.uz to nevidno.

loislane
2. aug 2014

To je veľmi individuálne, ale vraj tak 5x denne po 15 minút aspoň. U mňa je to iné, mne malá (3 mes) spáva na brušku, inak proste nezaspí, takže je zvyknutá a už sa aj pretáča sama.

zimmi1
2. aug 2014

@zienka66 ahoj, moj maly ma 4 mesiace a tiez viac ako nejakych 10-15 minut v kuse nevydrzi, jeduje sa 😉

kamanima
3. aug 2014

moja malá má 4,5 m. a na brušku nechce byť vôbec. ked ju otočím, zdvihne hlavu, potom začne plakať, položí ju a plače. na bruchu vôbec nebýva, nakoľko je to pre ňu evidentne diskomfortné. celkovo je "poleno". nedvíha sa, ked ju ťahám za ručičky, nepretáča sa

zienka66
autor
4. aug 2014

Dakujem za prispevky!! Vidim, ze deti si to, hold, odsefuju sami ako dlho chcu byt na brusku..Teoria je jedna vec, prax ocividne druha 😉

janikes
4. aug 2014

moj ma 7mesiacov a veru nie je stale na brusku 😉