Poradíte papuče vhodné pre ortopedickú vložku?

stafilan
25. aug 2015

ahojte mamicky, syn nosi ortopedicke topánky s tvarovanou vlozkou ale nie len klenbu ale celu vytvarovanu cize je vyvysena a aj o 1cm vzdy treba vacsie topánky, chcem sa spytat mate niektora takyto problem a viete mi poradit ktore papcuky su dobre na taketo vlozky,? preetoze typicke klasicke papucky podla mna nie, tato vlozka zdvihne dietatku nozicku tak o 1cm cize ho potom tlacia a syn ma aj siroku nozku a nart. viete mi poradit ktore papucky resp kde kupit? potrebujem teda tak eakoby vyssie, na vlozke mi nezalezi lebo tam dam svoju. dakujem za kazdu info aby som mala prehlad a nebehala po kazdom obchode.

gapre
25. aug 2015

skus pozriet Renbut,alebo Kornecki.Nemame do nich vlozky,ale skus pozriet aj na nete su.Vlozky sa z nich daju aj vyberat.

pribinak
25. aug 2015

Ved doktor, ktorý vam predpísal vložky (zrejme korytkove) vam môže predpísať aj poukaz na sandále na doma, kde uz bude vložka zakomponovaná a tieto vložky co máš môže dat do topánok co ma syn von
Aby sa ti tam zmestili, tak vyber alebo vytrhni originál vložku co je v botaske ci topánke a môžeš kúsok pristrihnut špičku vložky, aby sa vam zmestila do topánky

mariette
25. aug 2015

Skuste pozriet sandalky Protetika Orthopedic, stoja cca 20 EUR a su presne take, ake potrebuju deti s korytkovymi vlozkami, cize dnu je korytko a maju pevnu patu po clenok. Ortoped nam ich schvalil aj ako prezuvky do skolky, dcery maju tiez predpisane korytkove vlozky. Keby nam predpisal sandalky, tak by sme cakali, kym ich vyrobia 2 mesiace a platili cca 17 EUR.
Inak v CCC som kupila clenkove topanky, v ktorych je vyberatelna vlozka, zimna obuv v Lidli je dobra. Celkovo je topanok s vyberatelnou vlozkou malo, z niektorych sa vlozka vytrhnut neda.

milusa26
2. dec 2020

@gapre ahoj, viem ze je to stary prispevok ale nevies mi povedat ako funguje tie vyberatelne orotpedicke vlozky? Ak ich vytiahnem topanocky sa daju nosit bez nich alebo je potrebne dokupit vlozku?